Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      szczecin

szczecin

(5 wyników)
    • Dziewczyny polecam wam Przedszkole Publiczne Nr.72 ul Felczaka 14 w Szczecinie - moja córka chodzi tam od 3 miesięcy - niesamowicie wyposażone - na dole jest hurtownia zabawek sponsor przedszkola - masa zabawek, dużo nieodpłatnych zajęć dodatkowych - nawet sala informatyczna bez dodatkowych opłat - Przedszkole nie odbiega standardem od prywatnych ale cena państwowa została. Jestem bardzo zadowolona z opieki i z czystym sumieniem namawiam każdą mamę aby obejrzała sobie to przedszko...
    • Witajcie, niedawno widziałam przy Selgrossie reklamę przedszkola językowego. Niestety, jechalam samochodem i nie mogłam spisac numeru. czy wiecie może gdzie i za ile to przedszkole przyjmuje dzieciaczki? Magda
    • czy któraś z Mam mogłaby doradzić czy przypadkiem juz teraz nie powinnam interesować się zapisami malucha na przyszły rok? Zastanawiam się na m.in nad Liweną, Żaczkiem i tym na Unisławy. BARDZO prosze o podpowiedzi ewentualnie opinie...
    • Podobno Centrala Klubu Malucha Siódme Niebo przenisła się wraz z Właścicielką do Warszawy i tu teraz jest Centrala. Czy moze są na forum rodziece, którzy prowadzali swoje pociechy do tej placówki w Szczecinie? Przedszkole podobno funkcjonowało tam przez 5 lat i jestem bardzo ciekawa waszych opinii? Przedszkole w Warszawie dopiero się instaluje i tak naprawde nie mozna zbudowac opinii poza dobrym wrażeniem jakie robi budynek i tym co opowiada Dyrektorka-Właścicielka. Bardzo pros...
    • jak w tytule :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się