szczecin

(6 wyników)
  • dziewczyny, jak już wiecie spotkanie udało się nam przednio! (po kolei popłakały nam się prawie wszystkie bobasy, a większość z nich "po raz pierwszy do tego stopnia" - np. moja!). i chociaż wróciłam godzinkę temu (nadrabialiśmy parę zaległości towarzyskich i zakupowych w szczecinie) to spieszę czem prędzej donieść, że nawet mam troszkę wesołej, wiosennej dokumentacji fotograficznej! ale.. ja jeszcze nie wklejałam zdjęć do naszego forum i zielona jestem w te klocki jak trawka na ...
  • Pozwoliłam sobie założyć grupę mam chustowych ze Szczecina i okolic na naszej klasie nasza-klasa.pl/school/103249/1 i mam nadzieje, że pozwoli to nam się jakoś zebrać i lepiej komunikować ze sobą w razie spotkań i różnych imprez. Grupa nie musi być tylko dla mam z okolicy ale głównie dla tych które chcą się z nami tutaj (głównie w Szczecinie) spotykać. pozdrawiam i do zobaczenia!
  • normalnie pierwszy raz widziałam kogoś w chuscie na żywo (oczywiście oprócz siebie;))). a było to dziś w parku kasprowicza i był to tata chustowy z dzieciem pod kurtką:) a kawałek chusty kt wystawał był koloru pomaranczowo-żółtego chyba, raczej nie hopp bo materiał był grubo tkany (takmi sie zdaje). ciekawe czy to tubylec...
  • Mamy omotane! Jak wyżej wspomniałam organizujemy spotkanie chustowe 22 czwartek, wstępnie u Gosi (Gonzoliny), godzina jest do dogadania się, napiszcie o której Wam pasuje. Jeśli macie jakieś inne miejsce do spotkania to zaproponujcie też, bo Gosia może pomieścić, może ok. 10 mam z dziećmi (ostatnio przybyo 7 i było fajnie:) .. tak więc do zobaczenia?! Pozdrawiamy!
  • ..szczecińskie mamy chustowe, która przybędzie? ja chciałabym być we wszystkie trzy dni ale nie wiem jak mi to wyjdzie, już też wiem, że Gonzolina się zdeklarowała, może to będzie kolejna okazja do spotkania? jedyne i ostatnie było 26 marca:( .. być może będą tam też mamy zainteresowane, wiem, że przynajmniej dwie znajome bezchustowe (na razie) przybędą
  • czniu?? ja już się zapisałam. mąż również :o)) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się