szczecin

(6 wyników)
  • Witajcie, czy możecie polecić dobrego lekarza ze Szczecina?
  • Witam przyszłe mamy! Właśnie zaczęłam 11 tydzień ciąży. Z każdym dniem czuję się coraz bardziej bezsilna, boli mie głowa i mam zawroty głowy. Na pytanie Pani doktor: "jak się Pani czuje?" odpowiedziałam, że czasami o.k. Ona wielce zdziwiona, że marudze i że to tak musi być. Ja czasmi po prostu nie mam siły wstać rano z łóżka i iść do pracy. Biorę leki na podtrzymanie ciąży, bo mam częste skurcze. Czy ja za dużo wymagam od lekarza, żeby mi dał zwolnienie? Czy ktoś zna lekarza ze Sz...
  • Mieszkam 75 km od Szczecina. W mojej miejscowości jest kilku gin. ale żaden mi nie podpasował a poza tym część z nich ma złą opinie. Przyjeżdża do nas Raz na 2 tyg. gin. ze Szczecina z Unii Lubelskiej - prywatnie. Jest całkiem sympatyczny. Może mi ktoś powiedzieć jak tam jest na Unii a może jest lepszy szpital w Szczecinie?
  • Witam Ja mam termin na pazdziernik. Moze znajdzie sie ktos, ze Szczecina z terminem na ten miesiac?
  • cześć szukam mamuś i przyszłych mamuś ze Szczecina i okolic. Interesuje mnie czy macie wybrany już szpital, gdzie robicie zakupy wyprawkowe i inne. Ja mam termin na 9 maja i wybieram się do szpitala w Zdrojach. A jak u Was? Pozdrawiam Sonia
  • Chciałabym poznać wasze zdanie na temat szpitali, które wybrałyście na poród.Ja ciągle nie mogę się zdecydować, słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat szpiata miejskiego i na pomorzanach.Czy chodzicie do szkoły rodzenia albo macie taki zamiar, napiszcie gdzie najlepiej?Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się