Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      szczecin

szczecin

(19 wyników)
    • Jestem ze Szczecina ale dawno nie bylam w tym miescie, wiem ez sie sporo pozmienialo. Napiszcie Szczecinianki, gdzie kupujecie ciuchy i buty ? Szukam konkretnie: - jeansow obcislych biodrowek - jakichs bluzeczek - sandalow, butow na obcasie, ew szpilce Dodam, ze nie mam za wiele pieniedzy, wiec firmowe sklepy raczej odpadaja. Bede Wam wdzieczna za wszelkie info.
    • Potrzebuje dobrego, sprawdzonego fryzjera-stylisty w szczecinie, stargardzie szczecinskim baaaardzo prosze o jakis kontakt do sprawdzonych ,godnych polecenia ludzi (adres, nr telefonu)z gory dziekuje i pozdr:)
    • czy ktos moglby mi polecic dobrego fryzjera w szczecinie? Nie mam kompletnie rozeznania,bo akurat mieszkam tu od niedawna. I jeszcze jedno... ile moze kosztowac balezjaz (wlosy do ramion). z gory dziekuje
    • Bede wdzieczna za Wasze propozycje a wiec: - gdzie moge kupic w miare niedrogo ciuchy na wiosne? Nie mam prawie w czym chodzic wiec bede musiala kupic i buty i torebke i 3-4 swetry, bluze, dres, szlafrok, 2-3 staniki, jakis plaszcz czy kurtke. Nie mam za wiele kasy, ale chcialabym kupic jakies ladne rzeczy. Kiedys kupowalam w Fali. - gdzie mozna sie wybrac na aerobik czy basen? Ale jednorazowo i jakie sa ceny? - czy jest w Szczecinie Air Brush? Jesli jest to gdzie i za ile? - a mo...
    • Proszę o pomoc-gdzie w Szczecinie i jakie są koszty.Dziekuję.
    • czy mozecie polecic kosmetyczke ze Szczecina.
    • Gorąca prośba o dobre namiary.DZIĘKI.
    • mozecie poleciic jakiegos naprawde dobrego??ktory potrafi cos wymyslic ciekawego?chce zafarbowac i obcicac wlosy a nie chce trafic w zle rece:)prosze o podpowiedzi
    • Witam,czy jest tu ktoś ze szczecina i może doradzić?Proszę.
    • Dziewczyny znacie może salon urody, w którym można zrobić sobie profesjonalny makijaż? Najlepiej niedrogo. Oczywiście w Szczecinie. Jeśli znacie to bardzo proszę, podajcie ceny i miejsca, w których takie salony się znajdują :) Z góry dziękuję :)
    • Dziewczyny gdzie znajdę w Szczecinie ten kremik, ale te małe pojemniczki-10 ml bodajże-za 5 zł. Szukam i szukam i nic :(
    • Pomocy! Jak ktoś wie, gdzie te kosmetyki można dostać w Szczecinie to proszę napisać. Chodzę i szukam, wszędzie na mnie patrzą ze zdziwieniem, pani w aptece mi powiedziała, że glinka to jest tak droga , że nie sprowadzają. Pozostanie mi chyba tylko zamówić przez internet,
    • Znacie dobrego fryzjera w Szczecinie? Mam bardzo długie włosy, które ostatnio zrobiły się okropne-strasznie suche i zniszczone :( Marzy mi się jakaś krótsza fryzurka, ładnie wycieniowana. Możecie jakiegoś polecić?
    • poszukuje dobrej sprawdzonej kosmetyczki w Szczecinie!!! interesuja mnie zabiegi na twaz oraz porady . Zna ktos???
    • Przepraszam nie jestem pewna czy to forum jest własciwe na takie zapytania.Ewentualnie prosze o podpowiedz gdzie szukac?
    • prosze o podzielenie się dobrym adresem.Dzięki.
    • tak mi powiedziala kosmetyczka (ktora chciala koniecznie woskowac), czy to prawda?
    • Proszę o podanie adresu do sprawdzonej fryzjerki.
    • Dziewczyny, czy któraś z Was poddawała się depilacji laserem w Szczecinie?? Jeżeli tak to jaki gabinet polecacie lub do jakiego lepiej się nie zbliżać. Wiem że to już ostatni dzwonek na taki zabieg, a nie wiem gdzie najlepiej się wybrać. Poradźcie. Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się