Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      szczecin

szczecin

(3 wyniki)
    • Planuje pod koniec roku kupic mieszkanie nowe w szczecinie. W zwiazku z tym mam pytanie - jacy sa najlepsi i sprawdzeni developerzy w sz-nie? Dotychczas zebralem taka liste: www.modehpolmo.pl www.gryf.pl www.fba.pl/ www.siemaszko.com.pl www.eurocapital.szczecin.pl www.gryfdeveloper.pl www.tbs.szczecin.pl www.best-sa.com.pl www.status.com.pl www.nd.com.pl www.vastbouw.pl www.modraosiedle.pl www.sanix-tur.com.pl www.stanbud.pl www.steed.pl www.smdab.szczecin.pl www.manag...
    • Jestem back :) Na poczatek pare linkow do inwestycji, gdzie sa dostepne mieszkania: www.artbud.szczecin.pl - centrum, Boh. Warszawy www.coliseum.pl - Warszewo oraz Osiedle pod Zaglami www.calbud-developer.pl - Magnolia Park, gotowe www.comfortime.pl - Warszewo, inwestycja wstrzymana www.ciroko.pl - budynek w centrum www.genferhomes.com - Magnolia Park :) gotowe www.makdom.com.pl - Warszewo (pazdziernik), Dabie www.modraosiedle.pl - Bezrzecze, gotowe www....
    • Mam nadzieje, ze ten temat bedzie mial jakis odzew. ;) Ma ktos doswiadczenia ze spoldzielnia mieszkaniowa "Dab"? Wlasnie buduja na Emilii Plater. Jest tu ktos kto podlega pod ta spoldzielnie? Bylabym tez wdzieczna za wszelkie info na temat roznych firm developerskich w Sz-nie. A czy naprawde warto teraz kupowac mieszkanie? Mnie przeraza to, co sie dzieje na rynku obecnie.. Moze lepiej poczekac 2-3 lata? W koncu Szczecin to nie Warszawa. Co sadzicie? pozdrawiam cieplo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się