Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      szczecin

szczecin

(18 wyników)
    • czyli gdzie jeszcze beda na pewno wolne miejsca... ma ktos takie informacje?
    • CZY KTOS SKŁADA PAPIERY DO SZCZECINA?CZY TRZEBA TAM OPROCZ REJESTRACJI W IRK DOSTARCZYC DOKUMENTY DO 6 LIPCA??POMOCY!
    • Kto sklada na ar szczecin??? Szczegolnie na biotechnologie i ochrone środowiska?? jakie macie wyniki matur? I czy nie glupota ze mozna tylko na 2 kierunki skladac.... i 3 sierpnia dopiero wyniki....
    • Na jakie uczelnie składacie papiery ?? Ja jakie wydziały i kierunki ?? Tylko SZCZECIN !!
    • jw.
    • Siema! Ile macie pkt. wg wzoru ?? (oczywiście mówię o logistyce na Uniwersytecie Szczecińskim...) Pozdro 600!:)
    • heja czy ktos składał na socjologie szczecin? poczatkowo deklarowali ze biorą pod uwage polski i jezyk a jesli duzo kandydatow to tez historie,a przed kilkoma dniami pojawiła sie informacja ze-uwaga-HISTORIE I WOS!!!wiec jesli ktos nie zdawał wosu to ma...0 pkt!! ludzie to przeciez niezgodne z prawem!!! nie mozna zmienic zasad na kiljka dni przed ogloszeniem wynikow!!! CO WY NA TO?????
    • kto na AR szczecion piszcze jaie mialescie wyniki matur ioceny na swiadectwie szczegonie prosze osoby ktore ide na biotechynolie:) pozdro
    • jaki kierunek i wasze wyniki???????
    • CZYLI wszystko o Uczelniach w tym miesice, o wynikach szczecinian piszcie , ile dostaliscie % i gdzie sie wybieracie :)
    • piszcie DZIEKI!!!!
    • ponad 300 podan na stome w łodzi tj 6 os na miejsce PAM to samo... oj bedzie sie dzialo bewnie na UJ bedzie najpewniej, bo najmniej
    • Na jakie uczelnie się wybieracie i na jakie kierunki ?? Jakie macie wyniki matur ??
    • Witam:) wybiera się ktoś na US na wydział nauk ekonomicznych na mickiewicza??? jeśli tak ile wynosi wasz "W" według ich przelicznika??? pozdrawiam...
    • Dzisiaj dostarczałam dokumenty na US. Ogólny bałagan i niezorganizowanie. Na drzwiach sekretariatu informacja - wymagane dwa komplety dokumentów. Ani słowa o tym na stronie. Każda kolejna osoba dochodząca do kolejki (i tak nie małej)odchodziła w poszukiwaniu ksera. A pani w sekretariacie niezbyt uprzejmie poinformowała, że informacja o tym widnieje...na drzwiach. Oj US...
    • czy mam szanse na platna medycyne mam 118 pkt do szczecina na kierunek lekarski ?? prosze piszcie
    • ktos sie wybiera???? szczecin czy inne miasta??? duzo osob jest to popularny kierunek czy nie??? mam 77% z biologii rozszerzonej bez chemii mam szanse do szczecina??? a ci co sie juz dostali ile mieliscie??? piszcie ;-) bo jeszcze takiego tematu nie widzialam
    • wiadomo obowiazkowy decyduje o zdaniu matury, ale znalazłem haczyk - : np POLITOLOGIA CZY STOSUNKI W SZCZECINIE "O przyjęcie ubiegać się mogą kandydaci, którzy na egzaminie maturalnym zdawali egzamin pisemny z grupy przedmiotów obowiązkowych /do wyboru/ wos i historia. " SŁOWO OBOWIĄZKOWYCH MNIE PRZERAŻA - zdawałem wos i histe i to i to na rozsz.Hista mi poszła gorzej - a była obowiazkowa.Dlatego pytam wiec czy bedą patrzyc wlasnie na ten obowiązkowy -historia czy porównają wos ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się