Forum eDziecko edziecko Wcześniaki
ZMIEŃ
      szczecin

szczecin

(3 wyniki)
    • Dziewczyny potrzebuję namiarów na dobrego neurologa dziecięcego w szczecinie lub okolicy ( w granicach do Poznania). Mamy wcześniaka (6 miesiecy) po dużych przejściach, ale na razie bez wiekszych uwag. Niestety potrzebujemy kontroli (wraz z usg) a nasza doktor jest na dłuuugim zwolnieniu. Chodzi o sprawdzonego lekarza, który oceni rozwój dziecka (wiec raczej wizyta jednorazowa)i da ewentualne zalecenia.
    • pewnie i tak wiekszość bedzie trzeba robić prywatnie, ale przychodnia też jakaś potrzebna - mozecie coś polecić? Najlepiej jakiegoś pediatrę, który miał do czynienia ze skrajnymi wczesniakami?
    • Jestem ciekawa czy któraś z Was tam rodziła i jakie są Wasze opinie na temat opieki nad matką i dzieckiem :) Ja tam byłam na patologii ciąży i rodziłam. Zu była na patologii noworodka. Obie nie mozemy narzekać na opiekę prócz jednej jedynej "cioci". Tzn opieka nad dzieckiem rewelacyjna, podejscie do mam, pożal się Boże, maskara... -- Zuzanna Marta, 18.11.2010r, 13:49, 1225g, 42cm, 6pkt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się