Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      szef

szef

(277 wyników)
    • Dosyć rządów alkoholików. Niech posłowie i radni dmuchają w alkomat przed wejściem na salę obrad, a wyniki niech będą podawane do publicznej wiadomości. Ja po dwóch piwach nie mogę jechać na rowerze, posłowie po półlitrze głosują nad następnymi zakazami dla obywateli. Powiedzmy: DOSYĆ !!!
    • [b]Ten pinokio na szefa kE ????????????????????????????????[/b] ................................ bóg to nałóg !!!!!!!!!!!!!!
    • łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu... szef w Polsce nie chwali, nie powie dobrego słowa, ale besztać to i owszem a i tak jest świetnym szefem bo jest ...wypłacalny. Przykro mi to stwierdzić ale brakuje nam jeszcze sporo do normalności
    • Osobiście za źródło przecieku obstawiam kancelarie prezydenta. Rozesłanie tej informacji po trzech instytucjach było celowym działaniem ażeby trudniej było wykryć źródło przecieku. Kamiński widać do idiotów nie należy. Jest takie powiedzenie: jeden to złodziej:dwóch to wspólnicy:trzech to komisja bo jeden z nich na pewno sypnie.
    • Do polaczkowej mentalności taka reklama jak najbardziej przemówi. Gratulacje wyczucia targetu dla autorów.
    • ee tam byle zakładał gumę i kazał brać do buzi, bo potem w domu muszę całować swoje dzieci.
    • Lewackie prawo jest nieprzestrzegalne w całości, dopóki nie doprowadzi się go do poziomu "1984". Chciałbym się jeszcze trochę połudzić, że nie jest to jednak wykonalne.
    • To przykład prawdziwego koleżeństwa - Pan Marszałek mógłby z czystym sumieniem "dokopać" koledze z PO (szefowi śląskiego NFZ), ale NIE szlachetnie broni ! Brawo! A i tak myślę, że jeszcze większym skandalem jest desant kontrolerów NIK na dyrektorów szpitali: " target="_blank" rel="nofollow">wp.me/p2n6eV-bp]LINK ----- Kartagina musi upaść, a McDonalds zacząć informować o chemii dodawanej do żarciaa - NadObowiązkowyBlogObrazkowy
    • Wikileaks nie publikuje dokumentów z całego świata... Dlaczego nie publikują niewygodnych materiałów z Chin czy Rosji? Tam przede wszystkim są łamane prawa człowieka. Ale to nie byłoby medialne... Wygodniej podsrywać swoim i nazwać to "wojna o prawdę"
    • SUPER !!! Nareszcie koniec SLD tuż, tuż !!! Mamy dosyć oglądania ogranych gęb i wysłuchiwania oklepanych frazesów !!! Wyprowadzić ten sztandar na śmieci !!!
    • Dobry szef i bardzo odpowiedzialny. W dodatku szef najcięższego jaki sobie można wyobrazić oddziału zabiegowego. W szpitalu są różne oddziały. Kardiochirurgia to, żeby użyć porównania wojskowego, oddział do zadań specjalnych. Wytrwałości Panie Doktorze!
    • To jest typowo komusza bezczelność ! Facet którego Rywin wymienił wśród zleceniodawców przekupstwa, który po tej kompromitacji schował się w Samoobronie Leppera oskarżonego o "pracę za seks", po "ledwo, ledwo" wejściu do Sejmu - chce zagarnąć wszystko: najpierw Klub sejmowy, potem całe SLD ! I prawdopodobnie mu się to uda - bo w Sejmie przeważają "Napieralscy" a wśród członków SLD - byli PZPR-owcy i ich rodziny !
    • ten pajac niema kwalifikacji moralnych
    • "Szef NATO podkreślił, że Pakt z pewnością w pewnych fundamentalnych kwestiach z Moskwą się nie zgodzi. Rasmussen zapowiedział, że będzie więcej od Rosji wymagać, przede wszystkim uszanowania suwerenności terytorialnej innych państw." To moralizatorstwo może by i miało jakiś sens, gdyby nie jeden drobiazg. Rosji do niczego nie jest potrzebna aprobata, czy choćby neutralność NATO. Natomiast NATO nie rozwiąże żadnego ze swoich problemów bez zgody, lub choćby życzliwej neutralności Ros...
    • co za tupet maja ci byli prokuratorzy no coz prawdy nigdy sie nie dowiemy ale jedna prawda jest wiadoma prokurator ponad prawem
    • [b]Wyślijcie umyślnego, niech PO-zbierają wici! [/b]
    • Co za jeuop prezentuje dane tabelaryczne w formie bitmapy, w dodatku ze stratną kompresją.
    • Wygaszanie pionu ścigania przez przedawnienie to jakas kpina, przecież to jest przymus ustawowy, więc niech Kamiński łaski nie stwarza. Należy się poważnie zastanowić nad szybkim zamknięciem pionu śledczego IPN poprzez np. ustawę o amnestii, np. na 25-lecie wyborów czerwcowych, czyli za 3 lata. Należałoby również przy okazji znieść tzw. lustracje, również na 25-lecie wyborów. Byłoby to aktem wielkoduszności Wolnej Polski wobec przestępców i kapusiów, ale również taki akt pozwoliłby na zaoszcz...
    • Pierdolone Jankestwo. Jak czuje krew w Europie, by doiło by przeżyć. Jankesi to wampirostwo. Tyle świństw co ja ostatnio o nich słyszałem, to mi się podnosi. Europa powinna każdego Jankesa wygnać, albo zamknąć w kiciu. Przepraszam że mnie podnosi. Bez UE, by już głodówe wprowadzili w swym zasranym Jankesowie.
    • No cóż...od dawna obserwuję Schymallę i znam jej poglądy. Jest to dobra i wierna córa PIS-u oraz tego typu środowisk. Jest ona gwarantem, że w TVP-pis nic się nie zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się