Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      sztywny

sztywny

(7 wyników)
    • od urodzenia, Czy to taka maniera, że chłopy mecz, a baby do garów i Moda na sukces!!!
    • Mam nadzieję, ze poradzicie, żeby mój biedny mąż nie wyszedł na rozmowie kwalifikacyjnej na nieznającego zasad buraka. Nie chcemy w jego strój inwestować nie wiadomo jak, więc mam pytanko, czy może być tak: ma dobrą jakościowo szarą marynarkę, do tego dokupilibyśmy fajne czarne spodnie, czarną koszulę i dopasowany do marynarki szary krawat. Nie wyjdzie wiochowato?Jeśli tak, to podrzućie kilka zasad kolorystyczno-odzieżowo- męskich, tzn co z czym o jakiej porze ok, a co nigdy. Dodam, że nie je...
    • Dziewczyny, po wstępnej selekcji postanowiliśmy zatrudnić panią. Pani jest po 50, miła z doświadczeniem. Mam tylko dylemat. Mała cały dzień spędza ze mną i do mnie śmieje się cały czas (chyba, że jest o coś zła), już nawet tacie skąpi uśmiechów. Wczoraj była u nas ta pani, abym mogła popatrzeć jak pracuje. Nasza Wiktorka jest jeszcze malutka (3,5 m.) więc niewiele można z nią "robić". Ale ja wygłupiam się, stroję miny, gadam, wydaję śmieszne odgłosy itp. Pani głównie nosiła małą (która ...
    • Fajnie co nie?
    • ...dlaczego pierwsze butki dla dziecka musza byc usztywnione w kostce? Mieszkam w Anglii i naprawde zaden sklep bucikow do kostki, usztywniajacych kostke nie proponuje.... Rozmawialam dzis z pania dopasowujaca butki dzieciom i tlumaczyla mi, ze nozki rozwijaja sie lepiej w takim nieskrepowanym ruchu i nie jest dobrze przyzwyczajac dzieci, do usztywnionej kostki, bo potem musza zaczynac nauke chodzenia w nizszych butkach, jakby od nowa... Coz, na ulicach i placach zabaw dzieciaczki ...
    • nosiłąm trochę, przybrudziły się, więc zdecydowałam sie je wyprac. Wyprałam i wyglądają tragicznie. Sztywne,juz nie zamszowe, czy da się jeszcze coś zrobic z nimi? Czy w tym wypadku można reklamowac?
    • Witam mam nielada problem...potrzebuje skleic pewna rzecz wykonana z plastiku i nic nie skutkuje..ani kropelka,ani klej na goraco ani poxilina...moze ktoras mama ma patent na sklejanie takich rzeczy... pozdrawiam mama Maciusia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się