sztywny

(3 wyniki)
  • Witam, Mam mały dylemat. Dostałam od mojej Pani dr duphaston- bo sie zaczynamy starac (6-miesiecy bez leków i badań, 3 cykl świadomy) , mam nieregularne miesiaczki, to podobno nie PCO a prawdopodobnie skopany progesteron. I teraz pytanie moje (cykle od 30-90dni!!!) mam brac duphaston od max 25dnia cyklu, jak mam znaleźć owu? Mierze tempke ale to dopiero 10dcyklu i tempka ciagle miedzy 36.22 a 36.35, moze sie przeciez zdarzyc ze nie podskoczy(czyli brak owu?). A jesli owu wysta...
  • czy na cyklach regulowanych "na sztywno" jak w temacie @ Wam sie przesuwa czy jest punktualnie? chodzi mi o cykle w których brałyście leki jak trzeba tzn. zadnego nie zapomniałyście itd mam 30dc, @ przychodzi na duphastonie 32dc (tak do tej pory było) i nie plamiłam (poza pierwszym cyklem), a wczoraj wieczorem lekko plamiłam, dzisiaj jakby sie uspokoiło-o co chodzi? może @ bedzie wczesniej, ale mimo leków?-sama nie wiem
  • Witam wszystkich Mam takie pytanie- powinnam już dostać okres i cały czas boli mnie brzuch. czy możliwe jest, że moge być w ciąży i mieć objawy tak jak przed okresem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się