Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      sztywny

sztywny

(4 wyniki)
    • w porównaniu z cieczą oznacza w istocie niezdolność nauki do rozwiązania turbulencji przepływu i kojarzenia płynności z kobiecością. Podczas gdy mężczyźni posiadają ograny płciowe, które wystają i są sztywne, kobiety mają otwory z których wypływają płyny jak krew i płyny pochwowe. Wprawdzie mężczyźni też czasem wydzielają płyny ten aspekt ich seksualnosci nie jest podkreślany. Liczy się sztywność męskiego organu, a nie spółudział w przepływie płynów. Te idealizacje wpisane są w ma...
    • boszzzz jak tak mozna znecac sie nad soba? te wszystkie za ciasne staniki, scisniete piersi i sztywne, wygladajace jakby to byly istne pilki do tenisa, a nie zywe cialo jak tak mozna? czy to niechec to wlasnego ciala? chec ukrycia ich i przez te sztywniackie staniki? nie pomne tych scisnietych cial, odznaczajacych sie biustonoszy na bluzkach brrrrrrr
    • Nie pozwalam nikomu się dotknąć, a jak ktoś spróbuje to zawsze obrywa.Jak byłam mała to gdy ktoś podchodził do mojego wózka to zaczynałam histerycznie ryczeć.W szkole lałam się z chłopakami jak chcieli podejść za blisko.Gdy ktoś chce mnie przytulić automatycznie robię się sztywna.Nie mogę się blisko przyjaźnić z ludźmi bo duszę się psychicznie, próbowałam być inna, ale czułam, że postępuję przeciwko sobie.Pytanie:czy to jest uleczalne (mam na myśli jakąś dobrą psychoterapię), zaznaczam,...
    • to początek końca, niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się