sztywny

(24 wyniki)
  • witam które spacerówki maja usztywniane oparcie które się nie zapada i jest wygodne dla dziecka i nie telepią się na chodnikach ? dziękuje za odp
  • Zgłupiałam już z tymi wózkami, powiedzcie jeszcze czy lepszy jest sztywny czy taki w którym można huśtac dziecko?
  • Fajny product placement ;) Szkoda, ze nie poszli też w MB ;) Tylko jedna rzecz mnie rozwalila , zupelnie nie wózkowo - ten maluszek, który miał uggsy (nieusztywniane!) na nodze... ledwo chodził i miał takie buty... dziwni mnie to, bo Ewelina, która ich ubierała, sama ma dwójkę dzieci i chyba wie,ze takie buty sa niezdrowe dla takich bąbli... Eh, chyba się czepiam...;)
  • potrzebuję dodatkowy wózek parasolkę, w którym będę mogła wozić 3 tyg. córeczkę, oglądałam chicco for me. Cena też bym chciała aby nie była duża.
  • Może mi ktos pomóc gdzie kupic pałąk do Maclarena XLR moze byc orginał lub zamiennik .
  • Witajcie ponowienie. Poczytałam trochę waszych wypowiedzi dotyczących tych wózeczków ale mam jeszcze pytania. Jak oceniacie tapicerkę BJ? Niektórzy opisują że to taka ortalionowa więc jak jest w zimie czy dziecku wsadzonemu w śpiworek będzie ok? Jak jest z tym oparciem ono nie jest sztywne? Czy da się wsadzić jakąś wkładkę aby było twardsze? Czy to przednie kółko faktycznie stuka o plastik (obudowę kółka)? Jak sądzicie czy drobne dziecko nie będzie latało na boki w tym wózku? I jak z am...
  • 1. Od jakiego wieku wg. producenta można buggsterkiem wozić dzieciaczki? Od jakiego wieku Wy wozicie? 2. Jak z amortyzacją tego wózka? Tzn wiem, że ciężko mówić w tego typu wózkach o amortyzacji ale czy nie jest on okrutnie sztywny? 3. Czy nadaje się tylko na gładkie powierzchnie czy na innych też radzi sobie dobrze? Jak się prowadzi na wertepach? 4. Czy jak powiesi się na rczkach torbę lub coś w tym stylu, to nie straci on równowagi? 5. Jak mocowane są szelki? Czy są na stałe ...
  • Dziewczyny dostałam od siostry Quinny speedy,wczoraj go złozylismy i niestety zauwazyłam,ze ma zero amortyzacji.Na dole wyglada jakby amortyzatory byly(rurka sie zweza,wchodzac do tej dolnej),ale jest sztywna i wogole nie "sprezynuje.Nie wiem czy może jest jakas regulacja amortyzacji(niektóre wozki maja),czy nie ma wcale.Jedyne co to gondola sie kiwa delikatnie w przod i tyl kiedy naciskam raczke wozka.Na nasze dziurawe chodniki wózek bez amortyzacji to katastrofa.Napiszcie jesli macie lub m...
  • no wlasnie, chce dobrze wyposarzyc mojego xt, ale nie chce bez sensu wydawac pieniedzy. napiszcie, ktore z ponizszych wam sie przydaly. ewentualnie inne, ktorych nie znam -palak do wozka - od kiedy sie przydaje, -parasolka czy moze budka wystarcza, -dodatkowa wkladka-materacyk - czy to usztywnia troche siedzisko - pytam w kontekscie 7 tyg. maluszka, zeby lezal na czyms twardszym, czy moze lepsza do tego celu jest wkladka z owczej skory - moskitiera - lepsza oryginalna czy uniwersalna ...
  • chcemy kupic małej jak w temacie ( firmy Be Safe- Izi) mam pytanie, ten fotelik jest tyłem do kier jazdy i ma służyć do ok 2,5 roku, czy Wasze dzieci wytrzymują jazdę tyłem ? obawiam się ze mała moze się wkurzać! fotelik 0-13 mamy gdyby ktos radził kupic ten, chodzi nam o dalsze podróze, Izi jest wygodniejszy i chyba bezpieczniejszy. Bede wdzieczna za opinie!
  • Szukam porządnego wózka spacerowego na prezent do 400pln. zależy mi na tym, aby wózek rozkładał się na płasko tak, aby można było wozić w nim dzidziusia juz od 1.miesiąca życia. polecacie jakiś?
  • Zdecydowalam sie na t.lambda lub fun,ale nie wiem ktora gondola.Bobas ma sie urodzic na koniec wrzesnia,wiec praktycznie cala zima przed nami.Gondola fashion-waga 3,5kg,wewn.dl-72,szer-35 do przenoszenia za uchwyt w budce,gondola alvi na stelaz-waga- 4,5,wewn.dl-75,szer-35 do przenoszenia uchwyt uszy po bokach gondoli.Pospacerze zamierzam wnosic dziecko na 3 pietro w gondoli.Prosze o rade,ktora lepsza,czy 1kg wiecej cos zmieni?Przy tym,ze o 3 cm dluzsza?Prosze o odpowiedz uzytkow...
  • W tej chwili mam casualplay beat rs. Niby do 25 kg ale nie wyobrażam sobie np. czteroletniego dziecka w tym foteliku... Moja mała waży w tej chwili 15 kg, jest całkiem sporą dwuletnią dziewuszką. Chciałabym, żeby fotelik posłużył dośc długo, tzn. co najmniej następne cztery lata, miał wysokie oceny w testach ADAC i odchylane oparcie /w razie gdyby małej się przysnęło/. Co możecie polecic?
  • Posiadaczki/posiadacze tego wózka: właśnie przyszedł zamówiony wózek i zastanawiam się czy źle gondolę założyliśmy czy ona jest taka dziwna. Mam na myśli to że nie jest taka sztywna jak to na zdjęciach widać było. Uciskając rączkę gondoli mogę ją tak jakby wciskać, robi się przez to płytsza i wcale nie jest sztywna. Ciągnę za rączkę i cała gondola się podnosi i wtedy jest sztywna ale nie mam gdzie jej zaczepić żeby tak została... Możecie sprawdzić czy u was też tak jest?
  • Kupiłam x-landera xa i zastanawiają mnie 2 rzeczy:po pierwsze w rączce do prowadzenia jest luz co powoduje jej balotowanie.Kiwa się trochę na dół i do góry(czuć to wyraźnie np.przy podbijaniu wózka kiedy się podjeżdża na krawężnik),nie jest zupełnie zablokowana.Czy u Was też tak jest? Druga sprawa to montowanie gondoli na adapterach-po nałożeniu da się kiwać gondolą w górę i w dół.Nieznacznie ale jednak.Czy to normalne w tych wóżkach?
  • Wyszukałam ten wózeczek, ale nie wiem co o nim sądzić, ma ktoś może wiedzę na temat tego pojazdu?
  • zaczynam rozglądać się za wózeczkiem na wrzesień, obejrzałam sobie kilka najbardziej polecanych modeli (teutonia, implasty) i jestem trochę zdziwiona tym, jak wyglądają w środku gondole - one są po prostu twarde, jakaś dykta czy decha przykryta materiałem typu zasłonka. Tak naprawdę sensowną, wyściełaną gondolę znalazłam tylko w emmaljungach. czy myślicie, że warto się sugerować tymi sztywnymi bokami i wogóle gondolą czy bardziej zwracać uwagę na zwrotność wózka i na spacerówkę? c...
  • Witam. Mam straszny problem z wyborem wozka. Dzidzius przyjdzie na swiat IX/X czyli pierwszy spacer bedzie w X,ale za chwile jest zima i po zapoznaniu sie z roznymi opiniami stwierdzam ze zakup gondoli mija sie z celem bo ciezko jest wsadzic dziecko z calym umundurowaniem i spiworem do gondoli wiec napewno mialabym ja gdzies na gora 4 miesiace.A w cenie gondoli mozna juz kupic zestaw 3w1.Z drugiej strony, nie chce zestawu 3w1 bo 80% osob ktore go kupily i tak potem dokupuja lzejsze spa...
  • Witajcie dziewczyny. Mam pytanko muszę kupić na sierpień małą spacerówkę, szykuje mi się wyjazd, natomiast duży wózek z gondolą i stelażem zajmuje prawie cały bagażnik, wiadomo muszę jeszcze spakować rzeczy 2 dzieci i 2 dorosłych :), wyjazd 2 tygodniowy więc dużo tego będzie. Zastanawiam się nad kupnem zappa xtra bo ma rozkładane na płasko siedzisko kubełkowe (co ponoć dobre dla bioderek) no i jest kompatybilny z moim fotelikiem maxi cosi. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł. Jeśli nie qui...
  • No i mam w końcu furę w domu :) Zakupu dokonałam na brytyjskim ebay (dla zainteresowanych - koszty przesyłki ok 30 GBP). A jeśli chodzi o wózek: * szerokość 50cm * siedzisko 33x20cm (od rurki do rurki 36cm) * dł podnóżka 18cm * oparcie 49x32cm * koła średnica 14,5cm * grubość koła 3,3cm * waga kompletu na mojej wadze ok 8kg * wymiary po złożeniu: 105x32x27 Wózek bardzo łatwo się podbija. Podnóżek regulowany "normalnie", czyli należy nacisnąć guziczki i opuścić. Przy p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się