Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      tarot

tarot

(4 wyniki)
    • Tarot(5)

Jak to jest z tymi kartami?.Sama ich nigdy nie stawiałam a tutaj na horoskopie w necie popstrykałam i wystawiłam czy to jest to samo?tu za darmo a u wrózki za opłatą.Ale nie o to chciałam spytać.czy ktoś z was wierzy lub stawiał sobie tarota?.I czy to jest prawda że jak się postawi to tam jest jakaś "karta smierci",pytam z ciekawości bo 2 tygodnie temu mi teść zmarł i szwagierka powiedziała ze się boi stawiac.Jak to jest fałsz czy prawda??
    • jw. musze podjać ważną decyzję i juz nie wiem co mam robić. moze ktoraś emama umie to robić i mogłaby mi pomóc?
    • Witam - mam pytanko - czy wierzycie w horoskopy,wróżby,tarota,przepowiednie itp.?Czy sugerujecie się horoskopami przy poznawaniu nowych osób?A może byłyście kiedyś u wróżki - sprawdziło się,to co wywróżyła?
    • Dziewczyny, wiem, ze to moze zabrzmi troche dziwnie, ale szukam dobrej wrozki. Takiej, ktorej przepowiednie choc troche sie spelniaja. Mam lekkiego dola i w ramach pocieszenia chcialabym uslyszec, ze bedzie lepiej. Albo choc nie bedzie gorzej. Cieple pozdrowienia w zimny wieczor, Biba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się