tarot

(4 wyniki)
  • Jesteście razem już rok, a może dziesięć lat (VI - Kochankowie). Mieszkacie razem, a może tylko się spotykacie, macie wspólne konto w banku, wspólną kuchnię i wspólne dzieci, a może łączą was tylko wspólne plany na przyszłość. I wspólnie przeżyte, wspaniałe chwile uniesień, bliskości, przyjaźni i ciepła. (Dwójka Kielichów) Ale zaczynasz czuć, że coś jest nie tak. Coś złego dzieje się w waszym związku, choć jeszcze nie wiesz co (Czwórka Kielichów). Czasem to wkrada się niepostrzeż...
  • Wiem, ze to strasznie głupie ale w chwili wielkiego kryzysu w moim zyciu nie tylko uczuciowego udałam sie do tarociski. Zacheciła mnie kolezanka, ktorej siostra byla i podobno wiele sie sprawdziło z "przepowiedni". Wiem, ze nie nalezy traktowac tego powaznie i tak tez robie ale mimo wszystko mam to w pamieci i nie da sie ukryc ze troche poprawia mi to humor. Chociaż nie mowila tylko o przyjemnych rzeczach. I tak chyba powinno sie to traktowac jak dobra rozrywke. Co myslicie?
  • Pilnie poszukuje kart Tarota,moze ktos wie gadzie w Poznaniu moglabym je dostac?
  • to trend we wspolczesnym swiecie, rodem z kraju w ktorym przyszlo mi mieszkac. Trend, ktory rujnuje wszystko, tratuje kazda tradycje i podporzadkowuje wszystko swemu jednemu celowi: KONTROLI. Powiem wam cos. Celem Tarota nie jest przepowiadanie przyszlosci, tak jak celem jogi nie jest zakladanie sobie nogi za szyje, a celem medytacji nie jest zastapienie ponurych mysli wesolymi. Oto do czego dochodzi w makdonaldowie. Sprzedac glupote glupim ludziom. Kremy na zmarszczki, wydluzacze kur...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się