-
Cześć- no właśnie , czym ?
Drodzy czytelnicy, Tarot nie jest WYROCZNIĄ, BOGIEM, ani niczym takim !!!
To narzędzie do poznania duszy, świata, ALTERNATYW WYDARZEŃ, Tarot NAKREŚLA nam co się stanie , jeśli los potoczy się tak jak w danej sytuacji- WSZYSTKO możemy ZMIENIĆ!!!!
Nie wypisujcie, że przyszłość wam wróżka źle wywróżyła- jak siedzisz na dupie i nic nie robisz to jasne że się nie sprawdzi!
Profesjonalne tarocistki przyjmują taką zasadę- Tarot pokazuje alternatywę, wskazówkę- co z nią...
-
Witam,
jestem administratorem serwisu www.postawtarota.pl
w zamian za uwagi odnośnie strony chciałbym zaoferować 2 kody sms uprawniające do postawienia tarota (wartości kodu 30,75zł).
kody:
BHI6RNEA
3FMDR5XB
adres strony - www.postawtarota.pl/uloz-tarota/
Jak ktoś skorzysta proszę o krótki opis uwag odnośnie strony :)
pozdrawiam,
www.postawtarota.pl
-
jak moge interpretowac karte gwiazde pytajac tarota o losy zwiazku,a dokladniej o powrot partnera?bardzo prosze o pomoc
-
Napisałam wątek na Szkółce Tarota, ale nie mam odpowiedzi. Może tutaj ktoś miał coś takiego ?
Koleżanka wyciągnęła mnie do swojej znajomej, żeby postawić Tarot. Zamiast tego dostałyśmy
rozkład Tarota seksualnego - taki dziwny. Jakby Tarot, ale karty przedstawiały tylko parę w różnych sceneriach i pozycjach (ale nie wulgarnych) i przepowiednia dotyczyła raczej całego życia, nie seksualnego tylko. Przyznaję, że jestem sceptyczna jeśli chodzi o wróżby, ale jakoś mi nieswojo ... Byłam tak ...
-
Wszędzie czytam że tarot jest tylko drogowskazem i to co pokazuje możemy zmienić.Dlaczego wiec czasem zdarza sie że wróżka mówi kategorycznie że tak bedzie i kropka.Uznać to za karme i że nic sie nie da zrobić?
-
Chciałabym abyśmy porozmawiali o taliach tarota, które są dość mroczne, nawiązjują do wampirów, gotyku. Na jednym forum padło stwierdzenie, że osoby wróżące z takich talli są zaburzone. Przy czym kolekcjonowanie ich jest w porządku Przyznam, że mnie to zaskoczyło, bo wiem, że są wróżki stosujące w swoje pracy karty wampirów, chociażby do celów sprawdzania podłączeń, czy na trudne sytuacje. Tallia talli nie równa, jedne są mrocznejesze, a drugie bardziej zmysłowe. Te pierwsze moga być trudnie...
-
Chciałabym przeprowadzić taki eksperyment co o was mówią karty, raczej o tym kim jesteście i jaki typ osoby reprezentujecie. W zamian chciałabym opinii czy to się zgadza czy nie. Ktoś tez może na mnie tarota postawić, tez chętnie napiszę czy się zgadza. To może być ciekawa "zabawa" o ile można to tak nazwać. A służyć ma ćwiczeniu kunsztu oraz sprawdzeniu umiejętności. Jeśli ktoś chce to zapraszam do wpisów w tym wątku ;-)
-
Od 2-3 lat korzystam z wrozb tarota. Mam swoja jedna sprawdzona wrozke, kobiete dosc powazna, znana na forach i wrozylam sobie u niej raz, dwa razy na rok. Zadnych zmian w karierze czy swoim zyciu nie zanotowalam, ale dzis sprawdzilam, ze wrozby sie strasznie od siebie roznia.
Rok temu mi napisala, ze wraz z rozwojem sytuacji zawodowej wlasnie za granica spotkam partnera.
Dzisiaj dostalam wrozbe i "Ale dodam też, że miłości poza Polską szukać Pani nie powinna, czyli coś za coś."
No i jesl...
-
Nie znalazłam takiego wątku, więc postanowiłam założyć.
Jakie polecacie talie kart dla osób początkujących, uczących się
wróżyć z Tarota?
Jakie są Wasze ulubione , polecane talie? :-)
Jak rownież jaką literaturę polecacie dla zgłębiających wiedzę
zwiazaną z wróżenie z kart?
-
Forum nie to, ale znam tylko to o takiej frekwencji. Dyskusja - psedudo debata nt. dwoch srodkow/metod jasnowidztwa. Tarot kontra numerologiczne aspekty przepowiadania:
Chodzi o pewna sprzeczność, która wynika z korzystania z obydwu tych "narzędzi komunikacji niewerbalnej" w stosunku do jednego rodzaju problemu.
I tak: współgranie numerologii z tarotem prowadzi często do niekonsekwencji. Jedno i drugie na temat tego samego, mówią co innego. W ogóle nie pozostają ze sobą w "komitywie", ...
-
Jaki podręcznik polecacie do nauki wróżenia z kart klasycznych?
A jaki zestaw (karty+podręcznik) do wróżenia z Tarota?
-
No wlasnie,jak w temacie.Tak sie zastanawiam,co lepsze?Czy rodzaj kart jest
bez znaczenia,tylko wazne sa umiejetnosci osoby,ktora je odczytuje?Osobiscie
chodze do pani,ktora wrozy z kart tarota a jest to osoba,ktora ktos mi kiedys
polecil.Pewnie gdyby wrozyla z kart klasycznych i byla w tym dobra,to tez bym
do niej chodzila.Jednak na dzien dzisiejszy wydaje mi sie ze jednak tarot to
wiecej mozliwosci,ale wynika to z moich doswiadczen tylko z takimi
kartami.Zastanowila mnie tez wypowiedz...
-
Tak:
jeśli znajdzie się w niepowołanych rękach, tak: jeśli ktoś nie
będzie umial nad nim zapanowac, jeśli seans nie będzie senasem,
tylko fuszerką: odbytą bez skupienia, szacunku dla pytającego czy po
prsotu bez zrozumienia fundamentalnych prawd kart.
Tarot utożsamiany jest z kartami, ale trzeba pamiętac ze jest to
jedynie narzędzie. Same karty to pewne wzory, obrazki, iluminacje.
Karty można sporządzać własnoręcznie, można też zamienić je na
liście, obrazki, czy wzory. Ważne ...
-
Witam.Ostatnio kilka razy snilo mi sie,ze jestem u wrozki,ktora mi wrozy z
kart tarota.Czy ktos moze mi pomoc w interpretacji tego snu? Pozdrawiam.
-
czy tarot to karty szatana?? jak sądzicie? gdzies na google
wyczytałam ze tak wlasnie jest..
-
Ktoś zapytał jak oczyścić się z tych kart na zakończenie takiego
wątku i tu znalazłam odpowiedź
www.prawdaotarocie.pl/