tarot

(11 wyników)
  • witam, w Szczecinie jest problem z wrozka,mam dobra wozke,ale jest z nia problem komunikacyjny, nie odbiera telefonu. prosze wymienic sie informacjami,do kogo chodzicie,jakie macie wrazenia,cennik. nie pytam o slynna Mire... Szczeciniaki zalozmy wspolnie posta z ktorego mozemy wszystkie razem korzystac
  • Witam, szukam wróżki, ktora wykona wrózbe ale z kart klasycznych lub naprawde znajacej sie na rzeczy tarocistki. Niestety mam doswidczenia nieciekawe ostatnio z wrózkami, zamówiłam kilka wrózb , które okazły sie bzdurami. Szuakm wiec wrózki, ktora bez opisywania sytaucji potrafi położyc karty. Zapłace ile sobie bedzie życzyła ale po wrózbie gdyz tak jak pisałam nie chce czytac bredni a to co czytałam i słyszłam to były bajki i niestety zadna z tych wrózek nie zauwazyla najwazniejszych spraw...
  • Witam wszystkich zainteresowanych wróżbą z kart Tarota. Aby otrzymać horoskop oraz wróżbę zapraszam na moją stronę. Znajdziecie tam Państwo cenniki oraz formularz zamówienia. horoskopy.cba.pl Serdecznie zapraszam
  • prosze o opisy problemu, konkretne pytania na moj emial kesit@gazeta.pl mam dar,chce pomoc ,zapalta bedzie pozytywne mylsenie o wrozbie pozdrawiam i czekam na strapionych, smutnych,szukajacych odpowiedzi Kesit
  • Jeśli chcesz mojej porady napisz maila na adres: astelia@gazeta.pl Koszt standardowej wróżby to 40zł. Zapraszam
  • Poszukuję wróżki z Legnicy lub okolic Legnicy.
  • Szukam od jakiegoś czasu dobrej, sprawdzonej wróżki w Poznaniu. Piszą ludzie na forum o jakiejś dobrej, za chwile ktoś ją krytykuje. I tak w kółko. Nie chce mi się wierzyć, żeby nie było chociaż jednej, która potrafi przepowiedzieć przyszłość. Wiadomo, ze na efekty trzeba poczekać, że trudno każdemu dogodzić, ale może ktoś chodzi do jakiejś dłużej i może ją polecić? Proszę o namiary... lawa
  • Witam wszystkich i mam pytanko coraz głośniej jest o Firmie Bagaf w Białymstoku wiem już od znajomych że jest tam wróżka z którą można się osobiście spotkać i wiele osób mówi o niej dobrze jednak ja lubię sprawdzać informację i mam pytanie jaką polecacie internauci wróżkę w Białymstoku Bardzo proszę o komentarze i prawdziwe opinie ponieważ miałam bardzo dobra wróżkę Małgorzatę ale ona już nie wróży i wiele osób zaczęło mi mówić o wróżka Grace, że jest bardzo dobra miła ...
  • Witam ! Bardzo proszę o opinie na temat Pani Marty. Tyle osób prosiło o namiary - kontak do Niej, więc pwenie są już Tacy którzy skorzystali z " usługi ". Proszę opisać wrażenia i czy warto sie fatygować. Dziekuje kiki
  • Wspaniała kobieta, wróżka, polecam gorąco.Wróży z kart klasycznych, niesamowita wiedza na temat osoby która sobie wróży, czasami wręcz zawstydzająca klienta:)Polecam, mojej oleżane wywróżyła mężą, zgadza sie wszytso nawet kolor włosów:)
  • Polecam... bo taniutko ;-) wrozkahanna@o2.pl można ją złapac też na GG: 9225949

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się