tarot

(4 wyniki)
  • Zapraszam wszystkich, którzy są w stanie szybko się zdecydować na: [b]5 DNI Z TAROTEM W KOMORZU - Kurs Wojciecha Jóźwiaka! [/b] Oto szczegóły: [b]CZAS:[/b] 18-23 września 2010, [b]MIEJSCE:[/b] wieś Komorze na Pojezierzu Drawskim, Dom gościnny "Przystanek Komorze", [b]CENA:[/b] 900 zł (w tym nauka, spanie i jedzenie), [b]Prowadzący:[/b] Wojciech Jóźwiak, [b]Organizatorzy:[/b] Anna Kuglin tel. 606 505 918, 91 41 88 122, Mateusz Osajda 783 369 308. [b]Tematy, które omówimy: [/b]...
  • Serdecznie zapraszam osoby chcące wspólnie uczyć się Tarota na forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46867 (mam nadzieję, że osoby prowadzące to forum pozwolą chwilę "pożyć" temu zaproszeniu. Na pewnym forum post został usunięty.. a ja tylko zapraszam :))
  • Przeżywam okres fascynacji tarotem. Jestem wręcz zaszokowana trafnością i precyzją odpowiedzi, jakie udziela tarot, z tym, że mnie osobiście „pasuje” przede wszystkim interpretacja kart Crowley’a (Aleister Crowley – The Book of Thoth), a w języku polskim najbardziej odpowiada mi „Tarok wróżebny i wizyjny” Wojtka Jóźwiaka. Niedawno na forum „Jak na górze, tak na dole” trwała dyskusja na temat aspektów Eris i Ceres. Temat ten intryguje mni...
  • Zwykle rozpatruje się cykle planet ciężkich - Saturna, Jowisza, okresy zapoczątkowane przejściami przez osie planet bardzo wolnych - Neptuna, Urana, Plutona, a na cykle planet szybkich nie zwraca się takiej uwagi. Otwieram wątek na dzielenie się swoimi doświadczeniami na temat cyklu Merkurego - wyznaczonego przejściem Merkurego przez osie horoskopu lub przez koniunkcję z Merkurym natalnym (bo i takie cykle się rozpatruje w przypadku np. Saturna).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się