tarot

(3 wyniki)
  • Zadałam pytanie o stosunek pewnego mężczyzny do mnie do końca roku. Sytuacja jest taka, że łączą nas oficjalne relacje - typu nauczyciel-uczeń (chociaż różnicy wieku między nami nie ma), natomiast wydawało mi się, że poza tym także pewnego rodzaju napięcie. Próbowałam delikatnie zbliżyć się, poznać Go bliżej poprzez rozmowę, ale dostałam jasny sygnał stop. No i nie ukrywam, że mi nieswojo, to nawet nie o to chodzi, że dostałam kosza, tylko nie chciałabym aby utrwalił mu się mój obraz ja...
  • Witajcie, czy mozecie mi polecic karty do I Ching? mam maly dylemat bo lubie obrazki , czuje je intuicyjnie i chcialabym miec fajna talie.... Dead Moon wydaje sie taka ponura.... Czy moge Was prosic o pomoc w tej sprawie? Do tej pory wrozylam z Tarota, Cyganskich, Anielskich ale ciagnie mnie do tych kart bo przeczytalam ze tym systemem kieruja czyste energie i nie ma mowy o pomylce a Tarot jest humorzasty podobno....tak czytalam.... Bardzo prosze o Wasze zdanie na ten temat...
  • Każde środowisko ludzi zainteresowanych jakimś tematem tworzy swoją specyfikę. Ma swój charakter. Zauważyłam, że systemy dywinacji również tworzą pewne podziały (rozróżnienia) między ludźmi, którzy się nimi zajmują. Np. astrologowie są całkiem inni, niż tarociści. Oczywiście ogólnie, bo w szczególe są osoby, które bardziej mieściłyby się w innym przedziale i dogadały z inną branżą, bo ma inny sposób myślenia i podejście do tematu, niż przeważający ogół (tzw. trzon, pień). Są też ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się