tarot

(13 wyniki)
  • Na razie uczę się Tarota, jednak Runy ciągną mnie bardzo, choć jeszcze nie przyszedł na nie czas. Mam takie pytanie: jak łączycie (i czy w ogóle) Runy z Tarotem? Czy Runy to uzupełnienie wypowiedzi kart czy odwrotnie? Czy może to zupełnie inne bajki i stosujecie je do zupełnie innych „zadań”? A może jest to sprawa indywidualna?
  • tarot,ktokolwiek potrzebuje pomocy,ma problemy prosze pisac z pytaniami do moich kart pomagam za darmo, czekam na emaile od Was kesit@gazeta.pl Ifso, nie pozwole zeby formu zniknelo..:) dziekuje za pomoc ktora kiedys mi dalas masz wielki talent i dar...
  • werka kupiłam karty runiczne z książeczką Ewy Kulejewskiej....i co dalej?? tam tylko sąopisane runy nic nie pisze o tym jak się wróży z run, jakieś rozkłady??? metoda jest taka jak w tarocie?? napsz mi coś bo ciekawi mnie to ale nie bardzo wiem jak ruszyć z miejsca...
  • Na początku chciałam się przywitać, bo piszę na tym forum po raz pierwszy (choć czasami podczytuję intensywnie). Nie bardzo orientuję się w tematyce run, ale wiem, że można wspomagać się ich działaniem. A właśnie chodzi mi o takie "wspomagacze". Chciałabym zrobić i dać swojej przyjaciółce jakąś runę ochronną, bo akurat w chwili obecnej znalazła się pod ostrym obstrzałem ludzi, którzy nie są dla niej życzliwi. Sama pomagam jej jak tylko mogę tarotem, ale czuję, że to może nie wys...
  • zastanawiam sie nad tym od dawna,wielu moich znajomych mowi ze gdzies czytalo lub slyszalo ze z wrozenia kartami moga wyjsc rozne zle rzeczy, mozna rzucic na siebie klatwe lub urok,czy spotkalyscie sie z czyms takim? z takimi opiniami?jak sie do tego odnosicie?
  • Stosuje się go wtedy, gdy nie możemy znaleźć odpowiedniego dla siebie partnera lub kiedy taka osoba istnieje, ale nie umiemy wzbudzić w niej zainteresowania sobą.Odpowiednim czasem do jego wykonania jest dzień Wenus, czyli piątek.Potrzebujemy:jedną różową świecę,jedną czerwoną świecę,miedziany pierścionek, bransoletkę, lub monetę, lusterko, olejek różany,kwiat róży, różane kadzidełko.Zapal kadzidełko i namaść olejkiem świece.Ustaw je obok siebie tak,by odbijały sie w lustrze, połóż międ...
  • Witajcie! Zachęcam Was do podzielenia się refleksją: dlaczego zainteresowały Was Runy? Na początku runy były dla mnie wyzwaniem intelektualnym. Najpierw zainteresowałam się Tarotem i nadal go zgłębiam i praktykuję. Ciekawość jednak prowadziła mnie, by się dowiedzieć, czym są i co znaczą tajemnicze symbole ze zwykłych kresek – runy. Tu nie ma obrazków, jak można z nich coś „wyczytać”… I zafascynowały mnie. Czym są dla mnie teraz? Wieloma rzeczami. Dzi...
  • Jakże się cieszę, ze powstało to forum!! Już myslałam, że jestem nieco odosobniona w swych zainteresowaniach, a to niespodzianka. Runami interesuję się od około roku, najpierw było to rozważania co to takiego i do czego potrzebne, potem zakupiłam literaturę i zaczęłam stosować je w życiu.Nie jestem jeszcze na etapie własnoręcznego wykonywania Run i ich uświęcania, nimniej jednak zawsze odnoszę się do nich z szacunkiem i proszę o pomoc, a jak ją uzyskam - to dziękuję (wynika to z mojego ...
  • Nazywają siebie wróżkami, tarocistkami, runistkami...ta sama nazwa, ale nie to samo znaczy. Wróżka wróży, przepowiada przyszłość, zdarzenia i przybliżony czas ich nastąpienia. Runistka, tarocistka to dla mnie ktoś, kto prócz prognozy przyszłości jest także psychologiem, terapeutą, doradcą. Podpowie nad czym pracować, co można zrobić, aby negatywny scenariusz przyszłości np. rozpad związku nie ziścił się. Wydobędzie na dzienne światło schematy, którymi kieruje się podświadomość. ...
  • Magicznych kartach czyli tarot, runy, klasyczne, lenormand, cygańskie. Poszukuje osób chcących tworzyć takie forum. Proszę zainteresowane osoby aby pisały na mojego gazetowego maila. lenormandia@gazeta.pl magicznekarty.vdd.pl/
  • Hej! Na stronie runy.com.pl/index.htm przy opisie każdej runy znajduje się jej charakter - runa magnetyczna lub energetyczna. Co to znaczy??? Pozdrawiam :)
  • Witajcie! Czy pracujecie z kartami POWER OF RUNES? Wróżycie z nich? Link, żeby obejrzeć karty POWER OF RUNES: www.interhobby.net/tarot/viCard.php3?Code=069÷ID=AR Są takie piękne, moim zdaniem. Nie mam ich, oglądam je często w internecie. Ja je odbieram jako karty do oglądania, szukania znaczeń, skojarzeń, subtelności. Nie przemawiają do mnie jako karty do wróżenia.
  • Witam wszystkich runistów, dziś wyciągnełam runą Dagaz w poz. prostej dzień zaczełam od kolizji na drodze( z mojej winy) stłuczka kosztowała mie sporo nerwów i 150. zł z kieszeni . Co wy na to ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się