tarot

(9 wyników)
  • Witam mam takie pytanie. Jak często mozna sobie wróżyć? Np. z Tarota... byłam pół roku temu u jednej Pani... Wspaniała wróżba mi wyszła, ale na razie nic sie nie dzieje, ale ma zacząć się już niedługo;-)))... Ale teraz tez bym poszła, moze nie koniecznie do kogos od Tarota, ale zwykłych kart Klasycznych.... Chodzi mi o analizę przemian, które tu zaszły, nie o przepowiedzienie przyszłości... No to jak często można? I czy Tarot lub inne karty nie zaczną kłamac jeśli spytam je o to ...
  • 0 - Głupiec - Uran I - Mag - Merkury II - Papieżyca - Księżyc III - Cesarzowa - Wenus IV - Cesarz - Baran V - Papież - Byk VI - Kochankowie - Bliźnięta VII - Rydwan - Rak VIII - Sprawiedliwość - Waga IX - Pustelnik - Jowisz X - Koło Fortuny - Panna XI - Moc - Lew XII - Wisielec - Neptun XIII - Śmierć - Skorpion XIV - Umiarkowanie - Strzelec XV - Diabeł - Koziorożec XVI - Wieża - Mars XVII - Gwiazda - Wodnik XVIII - Księżyc - Ryby XIX - Sąd Ostateczny - Pluton XX - Świat - ...
  • Jakiś czas temu powstała zupełnie spontanicznie strona internetowa. Pytałem uprzednio o rady dot. ustalenia odpowiedniej godziny itp, ale ostatecznie zadecydował spontaniczny impuls. Od pół roku witryna rozwija się harmonijnie, z tygodnia na tydzień przybywa nowych artykułów i rośnie oglądalność. I w tym miejscu chciałbym dać forumowiczom zagwozdkę. Ciekaw jestem czy zdołacie odgadnąc czego może dotyczyć owa strona. Oczywiście także ciekaw jestem waszych obserwacji i komentarzy co do s...
  • Runy(14)

witam - od niedawna zaczalem prace z runami i chcialem zapytac o ich interpretacje poniewaz mam watpliwosci po przeczytaniu kilku zrodel - sa zrodla ktore mowia ze runa ma jedno znaczenie niezaleznie od jej wylosowanej pozycji natomias mam ksiazke w ktorej jest znacznie osobne dla kazdej runy w zaleznosci od tego czy jest prosta czy odwrocona (runy nieodwracalne tez maja w niej dwie pozycje tylk nalezy zaznaczyc np kropka jej dol) - jezeli ktos z was ma doswiadczenie z runami to b...
  • no wlasnie, zwracam sie jako do expertow ;) ktos mi postawil karty (tarot), nawet przeslal foty, tyle ze interpretacje wcielo; to juz 3 tygonie jak nic dalej wiec zapytuje, czy ma sens w ogole czytac ewentualna interpretacje po takim czasie - przeciez moglo sie wiele rzeczy zmienic i nie bedzie to juz reprezentatywne ze tak to ujme, znaczy sie bedzie nieaktualne - dobrze mysle? dzienxy za info
  • Notatka na pierwszej stronie GW: Ameryka od dawna żyje już tylko wyborami prezydenckimi. Mamy wiadomość dla wszystkich tych, którzy czują się zagubieni w meandrach polityki Wuja Sama: astrologowie przepowiedzą kto zasiądzie w Białym Domu. Astrologowie z całego świata, wróżki i prorocy zebrali się w Denver na specjalnej, prezydenckiej konwencji swojej branży. Prawie 1,5 tys. osób przygotowuje się tam do najważniejszego punktu imprezy - przepowiedzenia, kto zostanie następnym ...
  • Czy Saturn na samiuśkim szczycie nieba w astrologii horalnej/rnej zawsze skazuje sprawę na niepowodzenie, pomimo iż księżyc jako sygnifikator odbiera aspekty zarówno dobre jak i złe? Są aspekty jest działanie. Jak rzecz się ma w praktyce?
  • US3(23)

Poszerzam do trzech osób grono forumowiczów (forumowiczek). Asrologia i tym podobne rzeczy zawsze mnie interesowały, ale ngdy nie byłam ekspertem w tej dziedzinie. Tym bardziej nie miałam do czynienia z praktyką. Jeśli ma to jakiś związek z tym forum...interesują mnie religie afrochrześcijańskie, gdzie głównymi elementami są: opętanie, wróżbiarstwo i medycyna naturalna.
  • Jutro w Warszawie, w Porcie Duchowym (ul Bracka 4) jest wyklad autora kart anielskich. Ja sie z ciekawosci wybieram. Czy ktos z was juz zetknal sie z tymi kartami? Moze czegos sie dowiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się