sylver80 24.09.08, 21:18 Hej Magda, Mam pytanie odnośnie śpiworków, które szyjesz. Sąsiadka ma czarno - czerwonego questa, jesteś w stanie uszyc do tego śpiworek? Dzięki i pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Do magdy79pn 24.09.08, 23:15 tak zobacz moje aukcje na użytkowniku kijo1, ten do spacerówek i siedzeń kubełkowych moim zdaniem jest najfajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Do magdy79pn 24.09.08, 23:16 właśnie teraz szyję czarnego z czerwonym polarem, ale już jest sprzedany, ślicznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda Re: Do magdy79pn 25.09.08, 20:02 Witaj Magda! Ja tez mam pytanko odnośnie śpiworka! bo widziałam ze niby fajniejsze te uszyte nie na prosto tylko do spacerówek! ale powiedz mi - bo moja siostra właśnie szuka! ma dziecko 6 miesięczne i wózek x-lander turkusowy! jaki byś poleciła żeby dziecko mogło też spać w nim- w sensie czy to ze nie jest prosty nie przeszkadza? nie bedzie dziecku niewygodnie? czekam na odp! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda Re: Do magdy79pn 25.09.08, 20:08 i jeszcze chcialabym wiedziec czy na zewnatrz moze być tylko granat czy też inny kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Do magdy79pn 25.09.08, 20:43 wierzch tylko czarny, krój śpiworka nie przeszkadza w spaniu, ostatnio byłam po polary i może być problem z turkusowym bo wybór wielki ale akurat tego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś