Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      uznany

uznany

(7 wyników)
    • FIFA przez lata broniła i nadal broni pod płaszczykiem niezależności politycznej mafijnej organizacji przestępczej, jaką był i jeszcze jest PZPN. Mógłby się Srasburg wypowiedzieć.
    • I tak wygra Korea, bo z nią grają sędziowie. Nawet Niemcy nic na to nie poradzą, co najwyżej sfrustrowani mogą ich skopać. To śmieszne ale finał może być KOREA - TURCJA, choć jednak Brazylia wygra wszystko. Nigdy w historii MS Europejczycy nie wygrali gdy MS były poza Europa (ESPN). Cóż, nie zanosi się na wyjątek od tej reguły, już tylko Niemcy zostali.
    • A świstak siedzi i zawija te papierki... Ja też mogę zeznać, że Kwaśniewski kupował u mojego kumpla bimber... Takie zeznania bez potwierdzenia to sobie można w cztery litery wsadzić. Chyba, że sąd hitlerowski przypomni sobie zeszłe czasy.
    • Odkąt Polska awansowała do MŚ coś w tej drużynie staneło. I to na pewno nie była wina Engela. On ten zespół na eliminacje pozbierał do kupy. Robił co mógł, do końca szukał zawodników. Część kadry uznała się za gwiazdy i była strasznie pazerna na pieniądze. Oni prawdopodobnie zniszczyli tą drużynę. Apropos meczu z Portugalią to obrona zawaliła i to totalnie. Obrońcy nie dochodzili do przeciwnika z piłką tylko stali metr od niego i czekali co zrobi. Zagrali ustawieniem 4-3-3, a tera...
    • No w końcu z Koreą zagrał zespół któremu sędzia uznał wszystkie strzelone bramki, albo wreszcie znaleziono takiego sędziego. Sadzicie że Niemcy sa w stanie powalczyć w finale? Ich styl budzi mnóstwo obaw jeśli dojdzie do konfrontacji z Brazylią...
    • A czy samoobronos to jakaś mafia? www.nafazie.com
    • gratulacje dla barcy. znow grali przeciw 10-u, ale kartka byla oczywista. a poza tym, mam nadzieje, ze za rok ktos ich wbije w beton. juz mam dosc tej pilki z hiszpanii. hup ajax! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się