uznany

(8 wyników)
  • To są jakieś jaja Ci psychiatrzy mają coś z głowami może mi ktos wytlumaczy czym sie taki jeden psychiatra z drugim kieruje ze takie opinie wyglasza Gościu patrząc z punktu taktycznego przeprowadzil super przemyslany atak najpierw bomba w stolicy odciagniecie uwagi a potem modelowa akcja w przebraniu policjanta na malej wyspie wsrod nie uzbrojonej mlodzierzy Przeciez wszystkko musial zaplanowac przygotowac pod kazdym wzgledem gosciu sie przygotowywal do akcji mase czasu - czy potencjaln...
  • co to znaczy: uznać prawo innych ludzi np. do posiadania przekonań?
  • Przyznam,ze mam nie mały dylemat. Bo...Mam dwie matki. [b]Ta pierwsza[/b], która mnie urodziła. I [b]ta druga[/b], która mnie wychowała w najmłodszych latach. Pierwsza, jest agresywna, zimna, wyrachowana, nie ma z nia normalnej rozmowy, ani ludzkiego kontaktu.Kontakty kończą się awanturami i potwornym wrzaskami, gdzie on awsciekła wypluwa same szyderstwa i cynizmy. Druga jest mądrą, ciepła, kobietą, która by serce oddała swoim bliskim, Stawała po stronie i wspierała w naj...
  • KK nie wie czy płód można uznać za istotę ludzką!! Katolicy na rzecz Wolnego Wyboru Organizacja na rzecz Sprawiedliwosci Spolecznej www.catholicsforchoice.org/spanish/International/Polish/ABORTION.pdf www.catholicsforchoice.org/lowbandwidth/howtotalk.htm "w 1974 roku Kościół katolicki w wydanej przez Swiętą Kongregacje Doktryny Wiary "Deklaracji o wykonywaniu aborcji", przyznał, iż nie jest jeszcze do końca jasne od którego momentu można uznać płód za istotę ludzką. Ponieważ je...
  • luty10(16)

nie to, ze chce byc niegrzeczny, ale fajnie bedzie jesli wreszcie nauczys sie pisac "wogole" rodzielnie, "standart" przez d na koncu oraz pozbedziesz sie wyrazenia " w miedzyczasie", bo choc sam Bruno Schulz uzywal, to takowe j. polskim nie istnieje. Z przyjemnoscia przytocze jeszcze wiecej przykladow, jesli zyczysz. Dziekuje za uwage. Jesli dalej bedziesz pisal z bledami rowniez zamiast "nie" nei" uznam, ze skretyniales na forum do reszty i nastepnym razem przyjde do ciebie ze ...
  • Opierając się na pewnym przykladzie z życia naszego forum stwierdzam, ze kretynów uznanych za niegroźnych dla otoczenia należy izolować na bezludnych wyspach, w gettach ogrodzonych drutem kolczastym. Jeśli ktokolwiek z pozostałych musiałby odwiedzać te kreatury (np. w celach badawczych) to powinni to byc ci którzy twierdzili, tu na forum psychologia, ze np. znany wszystkim idiota i kretyn to: -TESTER (cytuję forumowe wyrocznie)) lub -bardzo inteligentny forumowicz ze znawstwem d...
  • mój problem da się streścić krótko - jestem nijaka/bezbarwna/mało charakterystyczna/mdła i bezpłciowa. tak właśnie o sobie myślę i to też wywnioskowałam z reakcji innych na moją osobę. dawni znajomi z podstawówki w ogóle mnie nie kojarzą; nawet przyjaciółka, z którą chodziłam do jednej klasy(zaczęłyśmy się przyjaźnić po skończeniu szkoły) nie zauważała w tamtym okresie, że istnieję. do bycia niewidzialną na pewno przyczynił sę mój introwertyzm, bycie jedynaczką , jakaś wrodzona nieśmiał...
  • Czy wizyta u psychologa,psychoterapeuty to powód do wstydu?To coś gorszącego lub nienormalnego?mam zamiar się tam wybrać a boje się,że ktoś z mojego otoczenia uzna mnie odrazu za jakąś wariatke albo tą co ma nie pokolei w głowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się