Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      uznany

uznany

(14 wyniki)
    • Kupiłam na allegro sukienkę dla córki, miała byc w stanie idealnym ale ma plamy. Spredająca zgodziła sie, żebym odesłąła sukienke a ona odda kase. Odesłałam, miała byc w czwartek. Sprzedająca oczywiście milczy, ale był okres świąteczny, wiec cierpliwie czekam. I tu moje pytanie, czy jako osoba prywatna, jeśli zgodziła się oddac kase, to obowiązuje ją jakieś 14 dni, czy poprostu to jej wolna wola?
    • Sklep oddał pieniądze po drugiej reklamacji. Do reklamacji dołączylam pismo, w którym poinformowalam, ze but jest mokry po trzech minutach moczenia i zeby powolali rzeczoznawcę kompetentnego(pierwszą reklamację odrzucili, bo rzeczoznawca stwierdzil, ze nie przemakają). Drugiej reklamacji nie chcieli przyjąc, ale powiedzialam, ze chcę to na piśmie. Napisalam tez maila do importera z opisem sytuacji oraz pytaniem, czy producent wie, jaką politykę wobec klienta ma jeden ze sklepów sp...
    • zgłosiłam reklamację w Pandorze na koraliki . szkło mi popekała w 2 a mam w sumie 5. pisałam o tym, może zainteresowane pamiętają. nie została ona uznana. pani od razu założyła że jej nie uznają ale ja skorzystałam z mozliwości. nadal uważam że koraliki są wadliwe . nie mogły pęknać dwa a pozostałe byc bez szwanku gdyby miało dojść do mechanicznego uszkodzenia. nie odpuszczę. gdzie mam się odwołać? wiecie może?
    • założyłam taki wątek również na WDPD,ale chętnie poradzę się i tutaj;)Kupiłam w zeszłym roku skórzane czarne buty w CCC,paragon mam.Straaaasznie farbują w środku.Jest sens reklamować,czy nie uznają?
    • Zakupiłam w maju w sklepie Step In takie buciki geox dla mojego syna: [img]https://lh5.ggpht.com/_ZaMvOPFvH4s/TIjJASrr5bI/AAAAAAAAA9A/8jr29oC_FbU/geox.jpg[/img] Po 2 tyg. użytkowania zaczęły im się odklejac czubki (te gumowe przedłużenia podeszwy). Ponieważ lato było upalne moje dziecko chodziło głównie w sandałkach te buciki były dodatkowe na chłodniejsze dni. Pod koniec sierpnia jak wróciliśmy z wakacji zaniosłam je do reklamacji (dodatkowo pechowo rozpruła się nitka na szwie w buciku) i ...
    • Witam, dziś uprałam nową sukienkę córki kupioną z Zarze, może ktoś kojarzy taka falbaniasta od dołu jest pasek granatowy i stopniowo do góry jest coraz jaśniejszy niebieski , na samej górze ramiączka sukienka ma biale, dodatkowo jest przy niej srebrny pasek, cieniutki taki jakby warkocz. Niestety po praniu biała część sukienki zafarbowała od golnego paska na niebiesko , prałam ręcznie wg. zaleceń na metce. Myślicie że Zara uwzględni mi tą reklamacje? a może ktoś też miał podobny...
    • Otrzymałam towar- bluzkę od sprzedającego- rozczarowała mnie, bo nie posiadała oryginalnego opakowania a zdjęcie sugerowało wieszaczek i opakowanie z nazwą firmy, wyciętą metkę przy szyi, bluzka przesiąknięta dymem papierosowym, a miałabyć na prezent gwiazdkowy- poza tym rozczarowała mnie jakoś materiału w stosunku do ceny- kosztowała niemało. Napisałam do sprzedawcy, że chcę zareklamować, bo wprowadza w błąd zdjęciem że jest opakowanie oryginalne a w rezultacie dostajkę w worczku zwykł...
    • Może ktoś mi pomoże co moę zrobić po umyciu butów rozpadły się i nie uznzno mi reklamacji czy coś mogę jeszcze z tym zrobić? gdzie się udać
    • Poradźcie mi prosze co mam zrobić. W styczniu kupilam kask narciarski uvexa. Dobrze się sprawował i byłam z niego zadowolona, ale pokazywałam go znajomemu niedawno i zauważyłam plamy. Zlozyłam reklamcje, SkiTeam uznał reklamcję, ale chce mi zwrócić kasę w wiekszości w bonach do wlasnego sklepu. Mnie zalezy na kasku i gdybym w tym sklepie był ten model to bym go po prostu kupiła i nie robila zamieszania. Niestety kasku w tym modelu nie ma, nawet z nowej kolekcji. Problemem jest to, ze w styc...
    • kupiłam kurtke w Kappahl za 249zł.kurtka bez kaptura z wiekszym kołnierzem.Po praniu szwy kołnierzowe zrobiły się szorstkie aż szyje miała bardzo mocno czerwoną.oddałam ją do reklamacji.Ale jej nie uznali.Jestem lekko wkurzona bo kurtka nie nadaje się do noszenia.Mozna ja nosic jedynie w golfem.Jestem fanka kappahl a tutaj taka niespodzianka. Nie wiem czy sens kupowac ciuchy w tym sklepie skoro tak trudno cos zareklamowac.
    • Słuchajcie, mąż mój ma taką urodę, że przeciera spodnie między udami, tak tuż przy pośladkach. Wrrr... On zmienia spodnie częściej, niż niemowlę, 2 miechy max i spodnie do wymiany bo dziura na wylot (wyrzyna dziurzysko o kilkucentymetrowej średnicy). Gdzie mu te spodnie kupić, żeby choć trochę dłużej wytrzymały - chodzi mi o jeansy czy sztruksy, bo w takich chodzi. Będę wdzięczna.
    • Czy macie jakiekolwiek doświadczenia w reklamowaniu obuwia tej firmy? Czy jest szansa na uznanie reklamacji sandałków, w których przeciera się materiał podtrzymujący uchwyt do przewlekania rzepów? Niby jest to uszkodzenie mechaniczne, ale przecież nikt specjalnie tym nie szarpie. W innych butach odkleja nam się podeszwa, na czubkach. Bardzo proszę o informacje czy tego typu wady/zużycia podlegają reklamacji/ mają szansę być pozytywnie załatwione? Pozdrawiamy Azyli, Tomek & Pi...
    • czy może mi ktoś polecic jakąs spacerówkę z przekładana rączką? w miare niedrogą? bede wdzięczna Pozdraiwiam Asia
    • Wlasnie przeczytałam Twoją informację, ze nie uznano Ci reklamacji. Pilnie proszę o szczegoly - dlaczego itp, bo dzisiaj idę reklamować nasze! Jestem szczerze mowiac bardzo zdziwiona, ze Ci nei uznali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się