Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      uznany

uznany

(7 wyników)
    • Przy wzroście 168 kiedy zaczyna być uznawana za grubą? Kiedy wy same uważacie się za takie. 70 kg czy więcej ?
    • No właśnie. Wyobraźcie sobie, że kobieta, którą chcecie uwieść stawia opór. Pod wpływem alkoholu staje się bardziej otwarta. Udaje Wam się ją pocałować i zaciągnąć do siebie. Całujecie się, przytulacie, czule dotykacie. Spędzacie ze sobą noc w takim sensie, że zasypiacie razem nago w objęciach. Ze strony mężczyny są próby, ale nie udaje się nic więcej. Brak seksu pod jakąkolwiek postacią poza tym co opisane powyżej. Już kwalifikujecie ją do zaliczonych?
    • Spotykamy się od ponad miesiąca, raz na kilka dni. Zwykle jest to jakieś wyjście do lokalu/pubu - kawa/lody/piwo i rozmowa o codzienności :) Jest miło, dobrze nam ze sobą razem, jest wesoło i na luzie, choć pojawiają się też takie momenty napięcia i zawieszenia głosu, ale nic kłopotliwego, po prostu emocje biorą górę. Zwykle rostajemy się w mieście - oboje dojeżdżamy z różnych końców różnymi środkami lokomocji, choć zawsze jestem odprowadzona do pojazdu. Na pożegnanie pocałunki i... tylko poc...
    • Mam takie nietypowe pytanie: czy Range Rover rzuca się w oczy? W sensie takim, że np. Merceds S w oczywisty sposób się rzuca, a Hyundai Terracan raczej nie. Tak na skali 1-10, drodzy forumowicze, wyraźcie swe opinie :) A jeśli ktoś uzna, że bliżej 10, to czy tak samo oceniłby VW Touarega? Wątek jest też na forum samochodowym, mam nadzieję, że wybaczycie takie dublowanie :)
    • Ech(13)

Jakieś dwa tygodnie temu umówiliśmy się, że gdy on wróci z urlopu to spotykamy się na kolacji. Dokładnie na przedwczoraj się umówiliśmy. I ja jak jakaś idiotka odliczałam dni do naszego spotkania i nie mogłam się doczekać, a on nawet nie zadzwonił do mnie. Może zapomniał. Naturalnie ja mogłam zadzwonić i mu przypomnieć, ale, jak to ja, uniosłam się dumą i uznałam, że skoro on jest facetem to niech on bardziej zabiega. Zwłaszcza, że dopiero zaczynamy się spotykać. I co? I mam za swoje. I...
    • hej, usłyszałem kiedyś że dziewczyna którą rozśmieszę jest juz w połowie moja. macie jakieś patenty na rozwijanie poczucia humoru? bo ja miewam przebłyski ale kurde zazwyczaj dopiero na schodach
    • witam wszystkich! piszę bo mam bardzo bardzo duży problem.... Bardzo podobał i podoba mi się pewien facet... nigdy jednak nie miałam odwagi z nim porozmawiać dlatego nasze stosunki sprowadzały się do przysłowiowego "cześć". ale ostatnio zdobyłam (znalazłam) jego numer na gg... i tak oto zaczeliśmy do siebie pisać bardzo regularnie... odywoje jesteśmy już dorośli i wydaje mi się że zaczęliśmy coś do siebie czuć... rzecz w tym że on myśli że się nie znamy i nigdy się nie widzieliśmy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się