Gość: das boot IP: *.hsd1.md.comcast.net 18.05.06, 03:01 gratulacje dla barcy. znow grali przeciw 10-u, ale kartka byla oczywista. a poza tym, mam nadzieje, ze za rok ktos ich wbije w beton. juz mam dosc tej pilki z hiszpanii. hup ajax! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sobol Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:50 Ja rowniez mam nadzieje ze za rok ktos CIEBIE wbije w beton. Pozdrawiam! FCB!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:15 za rok to barca nie bedzie sie slizgac z rundy do rundy wygrywajac z anglikami zawsze grajac z przewaga zawodnika (kiedy sily byly wyrownane to nigdy nic nie pokazali), po prostu skonczy sie na 1/ 8 finalu z chelsea, jak za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldos Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:05 to jest właśnie typowy przykład kibica chelsea,za pierwszym razem ,mega lol to co dla was kibiców klubu abramowicza jest pierwsyzm razem jest chyba z 30tym dla kibiców poważnych klubów jak Barca,Milan,Mancheste i wielu jeszcze innych smutna prawda o murarzach z lonynu jest taka że nie potrafią po piłkarsku powstrzymać rywali i dlatego brutalnie faulują,wczoraj grający dobry mecz eboue też mało nie urwał nogi van bronckhorstowi,podobnie jak del horno messiemu sędzia i tak nie skarcił tak jak powinien arsenalu,ale może to i lepiej bo przyuznaniu gola i wyrzuceniu lehmahna najprawdopodobniej byłoby po zawodach,a tak były niezłe emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ???, IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 12:20 jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ???, mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany Re: jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ???, IP: *.chello.pl 18.05.06, 12:32 A mam nadzieje,że w końcu wbija w beton beznadzijenych sędziów lubie piłke ale nic mnie tak nie irytuje jak błędy sedziów,czy naprawde nie da się tego zreformować? W hokeju jakos dali rade i nie piszmy,że o pieknie piłki świadczą też kontrowersyjne decyzje arbitrów nie dorabiajmy ideologii do czegoś co źle działa.Lubie obie drużyny które wczoraj grały,ale po decyzji arbitra który nie uznał przywileju korzyści(1:0 dla barcy i gramy dalej w wyrównanych składach)byłem za arsenalem.Pozdro PS Mistrzostwa świat w Korei przestałem ogladac po skandalicznym meczu Hiszpania-Korea, po co sie męczyć w meczu skoro jeden pacan z drugim potrafią wypaczyć cały wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin sedzia tez czlowiek IP: 87.228.166.* 18.05.06, 22:30 a pilkarze nie wypaczaja wyniku nie strzelajac karnego? ich tez bys powiesil? dlaczego oni moga sie mylic a sedzia nie moze? co do MS w Korei, sedziwoie mylili sie w KAZDYM meczu, nie tylko slynnym Korea- Hiszpania, Brazylijczycy dostali podarunki w meczach z Turcja i Belgia. Korea zostala oszukana w meczu o 3 msce itd itp. Pomylek NIE DA SIe wyeliminowac, bo sedzia ma na decyzje 2 sek, a my sie soperamy po obejrzeniu 30 powtorek czy gol powinien byc uznany czy nie. Jacy kibice sa niedojrzali emocjonalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: sedzia tez czlowiek IP: *.ulubay.net / 213.23.107.* 19.05.06, 20:07 Nie ma to jak opinia prawdziwego kibica. Logika i zmyslem obserwacji to Kolega nie grzeszy. Jakbym pilkarskiego dzialacza slyszal. Dla jasnosci - sportowa rywalizacja zaklada m.in. wymuszanie bledow na przeciwniku, nastepnie wykorzystywanie tychze, jak rowniez tych nie wymuszonych. Blad sedziego ta rywalizacje wypacza, a nie podkresla. Prosty przyklad dla zobrazowania. Dwoch lekkoatletow skacze w dal. Ten ktory skoczyl dalej, przegrywa, bo mu sedzia zmierzyl o 20 cm za krotko, a kolega na to: "gdyby skoczyl pol metra dalej to by wygral. Sam sobie winien. A poza tem to emocji wiecej i rywalizacja ciekawsza" Niektorzy kibice sa niedojrzali emocjonalnie... a inni nie maja elementarnego poczucia sprawiedliwosci i za grosz szacunku dla wysilku sportowca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.06, 15:53 "Decyzja sędziego z 16. minuty miała wielki wpływ na mecz. " Jak mnie wkurza takie myślenie. To nie decyzja sędziego tylko Lehmana. Zdecydował się faulować w beznadziejnej sytuacji i tyle. Bramka powinna być uznana, ale gdyby było 1:0 i Arsenal grał w 10 to mogłoby być dużo mniej ciekawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uysy To miał być świetny mecz? IP: 195.116.245.* 20.05.06, 12:35 Popelina, świetny mecz to był w finale rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś