Dodaj do ulubionych

Finał LM według Bońka: Świetny mecz

IP: *.hsd1.md.comcast.net 18.05.06, 03:01

gratulacje dla barcy. znow grali przeciw 10-u, ale kartka byla oczywista.

a poza tym, mam nadzieje, ze za rok ktos ich wbije w beton. juz mam dosc tej
pilki z hiszpanii.

hup ajax! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sobol Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:50
      Ja rowniez mam nadzieje ze za rok ktos CIEBIE wbije w beton.
      Pozdrawiam!
      FCB!!!!!!!!
      • Gość: CHELSEA Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:15
        za rok to barca nie bedzie sie slizgac z rundy do rundy wygrywajac z anglikami zawsze grajac z
        przewaga zawodnika (kiedy sily byly wyrownane to nigdy nic nie pokazali), po prostu skonczy sie na 1/
        8 finalu z chelsea, jak za pierwszym razem
        • Gość: waldos Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:05
          to jest właśnie typowy przykład kibica chelsea,za pierwszym razem ,mega lol to
          co dla was kibiców klubu abramowicza jest pierwsyzm razem jest chyba z 30tym dla
          kibiców poważnych klubów jak Barca,Milan,Mancheste i wielu jeszcze innych
          smutna prawda o murarzach z lonynu jest taka że nie potrafią po piłkarsku
          powstrzymać rywali i dlatego brutalnie faulują,wczoraj grający dobry mecz eboue
          też mało nie urwał nogi van bronckhorstowi,podobnie jak del horno messiemu
          sędzia i tak nie skarcił tak jak powinien arsenalu,ale może to i lepiej bo
          przyuznaniu gola i wyrzuceniu lehmahna najprawdopodobniej byłoby po zawodach,a
          tak były niezłe emocje
    • Gość: kibic jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ???, IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 12:20
      jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ???,

mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką

w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach
      • Gość: sfrustrowany Re: jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ???, IP: *.chello.pl 18.05.06, 12:32
        A mam nadzieje,że w końcu wbija w beton beznadzijenych sędziów lubie piłke ale
        nic mnie tak nie irytuje jak błędy sedziów,czy naprawde nie da się tego
        zreformować? W hokeju jakos dali rade i nie piszmy,że o pieknie piłki świadczą
        też kontrowersyjne decyzje arbitrów nie dorabiajmy ideologii do czegoś co źle
        działa.Lubie obie drużyny które wczoraj grały,ale po decyzji arbitra który nie
        uznał przywileju korzyści(1:0 dla barcy i gramy dalej w wyrównanych
        składach)byłem za arsenalem.Pozdro
        PS Mistrzostwa świat w Korei przestałem ogladac po skandalicznym meczu
        Hiszpania-Korea, po co sie męczyć w meczu skoro jeden pacan z drugim potrafią
        wypaczyć cały wynik
        • Gość: marcin sedzia tez czlowiek IP: 87.228.166.* 18.05.06, 22:30
          a pilkarze nie wypaczaja wyniku nie strzelajac karnego? ich tez bys powiesil?

dlaczego oni moga sie mylic a sedzia nie moze?

co do MS w Korei, sedziwoie mylili sie w KAZDYM meczu, nie tylko slynnym Korea-
          Hiszpania, Brazylijczycy dostali podarunki w meczach z Turcja i Belgia. Korea
          zostala oszukana w meczu o 3 msce itd itp. Pomylek NIE DA SIe wyeliminowac, bo
          sedzia ma na decyzje 2 sek, a my sie soperamy po obejrzeniu 30 powtorek czy gol
          powinien byc uznany czy nie. Jacy kibice sa niedojrzali emocjonalnie....
          • Gość: Falkor Re: sedzia tez czlowiek IP: *.ulubay.net / 213.23.107.* 19.05.06, 20:07
            Nie ma to jak opinia prawdziwego kibica.
            Logika i zmyslem obserwacji to Kolega nie grzeszy. Jakbym pilkarskiego dzialacza
            slyszal.
            Dla jasnosci - sportowa rywalizacja zaklada m.in. wymuszanie bledow na
            przeciwniku, nastepnie wykorzystywanie tychze, jak rowniez tych nie wymuszonych.
            Blad sedziego ta rywalizacje wypacza, a nie podkresla.
            Prosty przyklad dla zobrazowania. Dwoch lekkoatletow skacze w dal. Ten ktory
            skoczyl dalej, przegrywa, bo mu sedzia zmierzyl o 20 cm za krotko, a kolega na
            to: "gdyby skoczyl pol metra dalej to by wygral. Sam sobie winien. A poza tem to
            emocji wiecej i rywalizacja ciekawsza"
            Niektorzy kibice sa niedojrzali emocjonalnie... a inni nie maja elementarnego
            poczucia sprawiedliwosci i za grosz szacunku dla wysilku sportowca.
            Pozdrawiam
    • Gość: barca Re: Finał LM według Bońka: Świetny mecz IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.06, 15:53
      "Decyzja sędziego z 16. minuty miała wielki wpływ na mecz. "
      Jak mnie wkurza takie myślenie. To nie decyzja sędziego tylko Lehmana.
      Zdecydował się faulować w beznadziejnej sytuacji i tyle. Bramka powinna być
      uznana, ale gdyby było 1:0 i Arsenal grał w 10 to mogłoby być dużo mniej ciekawie :D
    • Gość: Uysy To miał być świetny mecz? IP: 195.116.245.* 20.05.06, 12:35
      Popelina, świetny mecz to był w finale rok temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka