Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      volvo

volvo

(8 wyników)
    • motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/volvo-chinskie-badziewie,1458470,415
    • [i]wozil mnie tylko 2 dni i przez raptem 800km, ale wrazeniami moge sie chyba podzielic[/i] mowa o nowym volvo s60, przebieg 8kkm wersja d3, czyli najtanszy 2.0 diesel 163km (120kW) z automatyczna skrzynia. w miare podstawowa wersja wyposazenia (bez nawigacji, skory itp). podsumowujac wrazenia: zaskakujaco maly samochod o przyjemnie wykonczonym, ladnie zaprojektowanym ale ciasnym i niezbyt ergonomicznym wnetrzu, z niemilo wibrujacym silnikiem dajacym mniej niz zadowalajace osiagi, ...
    • Cześc, jesli ktoś ma takie zdjęcie, ale żeby było widać na zdjęciu znaczek V 60 bo mam głupiego kolegę:-)ktory twierdzi, że nie ma modelu Volvo V 60 i chcialbym go wyprowadzić z błędu heheheh poproszę o zdjęcia na maila:wilamek@gazeta.pl Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam i miłego dnia
    • Witam, dali mi dzisiaj, w moje łapska, firmowe VOLVO S60 2.4 170KM. No i trochę polansowałem się po Stolicy. ;) Samochód lat ma 1, a przebieg 20k. Wiec, rzec można, nówka sztuka. Po dzisiejszej jeździe, muszę przyznać, mam mieszane odczucia. Z jednej strony może dlatego, że fotele nie były regulowane elektrycznie. haha Wnętrze, hmm, oczywiście dobrze wykończenie, skóra, itd. Jasno, przyjemnie... Samochód dobrze wygłuszony, itd. Pozycja za kierownicą w sumie OK, ale... odniosłem...
    • w llanfdpahr... w lanndptr... E, kurde sami sobie przeczytajcie: [img]https://jeff560.tripod.com/llanfair.jpg[/img] (Walia).
    • Do jakich segmentów powinno się wg Was przyporządkować Volvo 40, 60 i 80? Różne źródła podają różnie: 40 to klasa Golfa czy raczej Passata (segment C czy D) a 60 i 80 ? Czy są w tym samym segmencie? Pozdrawiam
    • praca.allegro.pl/pracaAllegro394601761_tajemniczy_klient_z_samochodem_renault.html
    • www.moto.wp.pl/kat,23681,title,Koniec-produkcji-Volvo-S60,wid,11011872,wiadomosc.html?ticaid=17cdb no to juz oficjalnie zakonczyla sie historia najdluzej produkowanego z obencych modeli volvo. wydaje mi sie, ze bylo to samochod, ktory na swoj sposob producent sam nie wiedzial jak spozycjonowac. przez jakis czas volvo usilnie porownywalo s60 do e-klasy i 5-tki (tak samo jak s80 probowalo ustawic na jednej polce z bmw7 i s-klasa) choc w rzeczywistosci blizej mu bylo do segmentu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się