Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      w brzuchu

w brzuchu

(3 wyniki)
    • Właśnie przed chwilką konsultantka przywiozła mi dietkę na 2 tygodnie :-) Mam koktajle owoce leśne + kakao ( niestety zamówionych capucino nie było) i oczywiście zupki: kurczak z grzybami, jarzynowa i żurek.( z Waszych opisów zauważyłam , że żurek nie jest zbyt dobry :-( ale może jakoś przeżyję. Muszę się przyznać, że troszkę się boję tej dietki bo jestem uzależniona od słodyczy!!! Trudno- trzeba walczyć :-) Od jutro zaczynam.. może ktoś jeszcze?
    • Niedziela była smutnym dniem. Nie myślałam ani o sobie, ani o tym, że nie jem. Myślałam o Papieżu i, że kończy się jakaś epoka. I uswiadomienie sobie, że jestem szczęściarą, że przyszło mi zyc w czasie pontyfikatu polskiego Papieza. a poza tym....cięzko mi było przygotować obiad. Wszystko pachnie potysiąckroć mocniej. Ogórek świezy spowodował ślinotok. To nie głód. To zdecydowanie łakomstwo. A ziemniaki odsmażane to po prostu bajka............ niedostępna. Cięzko było, ale prz...
    • Po tygodniu diety (z niewielkim załamaniem w niedzielę)spadło mi 3 kilo. Jednak wczoraj sytuacja wyrwała mi się wieczorem spod kontroli. Na przyjęciu zjadłam trochę, a nawet więcej niż trochę :( Głownie sałaty z dodatkami, ale również mały kawałek ... pizzy. Waga od wczoraj wzrosła o 0,5 kilo. Nie chcę dzwonić do konsultanki z tym pytaniem, pomysli sobie "wariatka, tyle kasy wydała na dietę i taka wpadka" :)Ale, czy dalsza dieta ma sens? W sensie, że pewnie juz zaburzyłam metabolizm i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się