Dodaj do ulubionych

Jaki system pracy byśce wybrały

23.03.11, 21:53
witajcie mam dwie oferty pracy jako technik farmacji jedna to praca na wsi dojazd 40 km praca trzy razy w tyg po 12 h poniedz wtorek i sroda samodzielne stanowisko jestem sama w aptece na zmianie czy tez praca 5 dni w tyg 7 h dziennie praca z dwoma osobami na zmianie dojazd 15 km ( ok 40 min). Warunki placowe podobne w drudgim przypadku tanszy dojazd
Z tym ze pierwsza oferta jest od zaraz pewna na 100 % ( mala konkurencja ze wzgledu na lokalizacje praktycznie jestem jedyna kandydatka a druga od 15 kwietnia
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Jaki system pracy byśce wybrały 23.03.11, 21:54
      15 km jedziesz 40 minut ?:o
      Ps: Wybrałabym opcję nr. 1
    • sokhna Re: Jaki system pracy byśce wybrały 23.03.11, 21:59
      Pytanie zasadnicze w przypadku opcji 1:
      co z urlopami i ewentualnymi chorobami? jak ta druga pojdzie na urlop to naginasz caly tydzien po 12h?
      W przypadku wiekszej ilosci osob taki problem odpada.

• yorkterrier Re: Jaki system pracy byśce wybrały 23.03.11, 22:07
        Generalnie jedna zastepuje druga wiec tu nieciekawie Z drugiej strony 2 dni wolne w tyg to dziwne dla mnie po prostu czulabym sie jakbym miala nieppelny etat ale tak jak mowie pierwsza praca na 100 % pewna i raczej nie ma ryzyka zwolnienia chyba ze sama sie zwolnie bo nie ma chetnych
    • czarnaalineczka Re: Jaki system pracy byśce wybrały 23.03.11, 22:04
      >wtorek i sroda samodzielne stan
      > owisko jestem sama w aptece na zmianie

jakim cudem ?
    • sokhna Re: Jaki system pracy byśce wybrały 23.03.11, 22:15
      Aha i jeszcze jedna sprawa, nie wiesz jeszcze jaka bedzie ta "druga", zeby ci potem problemow nie robila jak bedziesz chciala wolny dzien, bo bedzie musiala przyjsc.

Nie wiem jaka masz sytuacje (dziecko?) i czy mozesz pozwolic sobie np. na 2 czy 3 tygodnie po 12 h dziennie pracy jak tamta sie rozchoruje albo pojdzie na urlop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka