Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      wybrany

wybrany

(79 wyników)
    • Mam dwa wybrane typy i nie wiem na który się zdecydować. Podoba mi się taki: www.bajkowachatka.pl/product/NOCNIK-TOP-LINE-kolor-TRANSPARENTNY-firmy-ROTHO/?id=3223 i taki: pourty.pl/pourty/1-nocnik-pourty.html Który byście wybrały? Za pierwszym przemawia cena i to, że jest transparentny, więc widać czy dziecko coś zrobiło czy nie, tylko nie wiem na ile mocny/stabilny jest plastik, z którego go wykonano. Za drugim przemawia wszystko oprócz ceny.
    • Zbliżają się czwarte urodziny mojej córki. Oto jej lista prezentów: 1. Domek konewka fifi www.allegro.pl/item1095160266_makaj_fifi_domek_15_elementow_konewka.html 2. Domek wróżek www.allegro.pl/item1084915623_elc_domek_wrozek_promocja_wroclaw.html 3. Wróżkolandia www.allegro.pl/item1081934909_fairytopia_wrozkolandia_mega_zestaw_lalka_olkusz.html 4. Truskawkowe ciastko kafejka www.allegro.pl/item1089025132_kafejka_truskawkowe_ciastko_kawiarenka_kurier.html 5. Truskawkowe ciast...
    • Który fotelik byłby najlepszy z tych poniżej. Chcę kupić dla dziecka i nie wiem który. Poradźcie, może ktoś ma któryś i może coś napisać: 1) www.allegro.pl/item684584917_foteliki_coneco_zenith_sea_5_kolorow_jezdzik.html 2) www.allegro.pl/item685398625_caretero_ibiza_9_25_nowosc_2009_kurier.html 3) www.allegro.pl/item680724250_caretero_sport_fotelik_do_25_kg_od_ss_wys_0_zl.html Dziękuję za wszystkie rady.
    • Witam:) Obiecłam kino w weekend mojemu synkowi i nie wiem co wybrać. Ostatnio bardzo sie mu podobały ,,Auta" a jeszcze wcześniej ,, Kubuś i Hefalumpy". Teraz mamy do wyboru: 1. Po rozum do mrówek 2. Garfield2 3. Skok przez płot 4. Straszny dom Widziałyście te filmy, jakie są opinie, co najlepiej wybrać??? Dzięki z góry za rady, Aga
    • Moja córka ma 12 miesięcy i chciałabym kupić poręczną parasolkę na wyjazdy. Zastanawiam się nad peg perego pliko mini classico, mamas & papas tour i espiro avant. Może któraś z mama ma taki wózek i potrafi mi doradzić. Albo zaproponujecie inny. Bardzo proszę o pomoc.
    • Cóż mam dylemat, nigdy w życiu nie kupowałam mleka w sklepie i teraz już nie będę miała dostępu do mleka "prosto od krowy" - zatem czy mleko z kartonu przed podaniem czterolatkowi należy przegotować? wydaje mi się że nie skoro jest pasteryzowane. takie prosto od krowy to gotowałam, bo wiem że tak należy. I jakie mleko dla dziecka najlepiej wybrać?
    • Przymierzam się do kupna łóżka dla syna, kolejnego po szczebelkowym. Znalazłam odpowiadające mi proste sosnowe łózko, które produkują w dwóch rozmiarach 70x160 i 80x180. I nie wiem na jakie się zdecydować, może ktoś doradzi ze swojego doświadczenia. Przestrzeń mnie nie ogranicza, bardziej chodzi mi o funkcjonalność, czy jest sens kupować od razu na 180, czy łóżko nie będzie jeszcze zmieniane na większe ..? Jak Wy do tego podchodzicie?
    • Stoję przed dylematem jaki fotelik wybrać??? Moja córeczka skończy w sierpniu 3 latka i jeżdzi w foteliku 0-18 kg, niestety jej roczna siostra wyrosła już ze swojego małego przenośnego fotelika i musi przejąć ten większy. Problem polega na tym że Maja jest drobnym dzieckiem i nie wiem czy fotelik 15-36 kg będzie dobry ponieważ nie ma osobnych pasów. Z to ten 9-36 kg ma osobne pasy ale czy jest konieczny??? I jeszcze jedno czy znacie jakąś dobrą firmę ale w przystępnej cenie??? ;)
    • Jaki laufrad kupić dziecku, które siodełko powinno mieć na wysokości 35 cm (tak mi wychodzi zgodnie z pomiarem nóżek)? Chodzi mi o jakiś metalowy, ze skrętną kierownicą. Patrzyłam na Puky LR M, ale nie wiem czy warto w niego inwestować, skoro siodełko ma regulowane do wysokości 40 cm.. Jest dość drogi, więc jak już kupować, to żeby jednak posłużył kilka sezonów. I jeszcze drugie pytanie: czy rzeczywiście Puky wart jest swej ceny – nie chodzi mi tylko o jakość (bo ta pewnie jest super)...
    • Jak wchodze do sklepu to zazwyczaj nie potrafię wybrać zabawki dla 2,5 rocznej Amelki. Było kilka trafionych pomysłów: zjeżdżalnia, pianinko, rowerek, garnuszek na klocuszek, drewniane misie do układania i klocki lego, ale moja mała ma mało zabawek, bo nie chcę żeby się walały graty po pokoju, którymi i tak sie nie bawi. Nie chcę też kupować zabawek ponad jej wiek, ale nie wiem czy dobrym pomysłem będa drewniane klocki, czy odkurzacz, mikser, itp. Lubi w domu bawić się miotłą, ale przyp...
    • Wiem, że temat wakacji jeszcze nie na czasie, może już niebawem no ale u mnie już powoli się zaczął... i tak sobie siedzę i szukam ofert. Ceny nad morzem za dobę dochodzą niekiedy do 300-350zł., oczywiście tam gdzie mnie to interesuje. I tak się teraz zastanawiam... pobyt 5-7 dni uczyni nas ok 1500-2000zł. I czy nie lepiej wybrać opcję "zagranica" dołożyć troszkę i wyjechać tam gdzie mam pewność że będzie ciepło i słonecznie?! Tyle tylko że interesowałaby mnie opcja all inclusive no i pytanie...
    • Witam Od razu napiszę że pytam o poradę dotyczącą zapięcia do kolczyków a nie czy zakładać je więc za wypowiedz typu -"wyrodna matka bo zakłada kolczyki" Dziękuję i proszę się nie wypowiadać. Chcę zapytać o poradę mam dzieci które koczyki już mają wypróbowane. Moja córka ma 18 miesięcy i ma wkrętki założone ale chce je zmienić i niewiem jaki zapięcie wybrać by nie haczyły i nie wypadały co sądzicie o tych czy te
    • Moja 3 latka przebiera się co 15 min, w to co sama wybierze sobie, już nie nałoży ubrabia wybranego przez inną osobę,.Też tak macie????
    • dziewczyny proszę Was o Wasze zdanie, co zrobiłybyście w nastepującej sytuacji. Synek skończył w styczniu 3 latka. Chciałabym go posłać do przedszkola. Zastanawiałam się nad tym, aby poszedł jak najszybciej, do pólprywatnego, gdzie dostac się można z dnia na dzień, o ile sa wolne miejsca i dobre chęci dyrektorki. jednakże zależy mi na tym, aby synek od września chodził do przedszkola państwowego, kóre jest graniczy płotem z bokiem moich teściów (oczywiście nie mam gwarancji, a ...
    • Czy ktos wie jakie dzieci wybrali na okładki "dziecka"??
    • Macie może jakiś sposób żeby dziecko zechciało założyć rękawiczki? Mój synek absolutnie odmawia, a ręce ma lodowate. Nie pomaga, że ja ubiorę, że ubiorę misiowi itd.
    • Chce zapisac 4letniego synka na zajecia sportowe. Od 2 tygodni chodzi na zajecia probne z dwoch dyscyplin. We wtorek mamy wybrac jedne z nich i zapisac malego. No i co tu zrobic? My od poczatku bylismy zdecydowani wyslac tam, gdzie chce mlody ale zaproponowano nam zeby sprobowac tez tych drugich. No i po tych probach dziecko nadal jest zdecydowane , ze ciagle chce tam gdzie chcialo a rodzice zaczeli sie wahac. Chodzi o nauczyciela, ze ten od tej drugiej dyscypliny wydaje nam sie fajnie...
    • Moja córeczka ma prawie półtora roku. Ma mało zębów, ale te które ma na dole krzywo jej rosną- jedynki dolne są zwyczajnie krzywe. Zastanawiam się od kiedy należałoby się tym zająć? Drugie pytanie dotyczy z kolei stópek mojej córci. Otóż duży palec u obu stóp jakby "leci" jej na bok, jest jakby podkurczony. Czy spotkałyście się z czymś takim. 14.08 mam wizyte u ortopedy, ale jestem ciekawa Waszego zdania. dzieki,
    • Drogie e-mamy. Mozecie mi polecić jakie kupic butki dla rocznego synka, ktory jeszcze sam nie chodzi, tylko przy pomocy daje pare kroczków. Bylismy z męzem w sklepie i oglądalismy Bartki, niestety żadne z modeli ktore nam wpadły w oko byly za wąskie(albo my nie umiemy mierzyć). Mały ma wysokie podbicie i strasznie płakał przy wkładaniu butków, albo cała stopa nie wchodziła do srodka).Aktualnie nosi rozmiar 20-21- ma kapciuszki z Hm. Czy kupic mu od razu kozaczki, czy jeszcze takie...
    • Dziewczyny mam pytanie jak to jest z tym e-naborem czy do wyboru są tylko te przedszkola, które są na liście i tylko z tego można wybierać? zauważyłam, że nie ma na tej liście wogóle przedszkoli niepublicznych. Czyli ich nie można wybrać jako kolejne typy? i czy można ewentualnie wybrać tylko jedno przedszkole czy trzeba też te pozostałe dwa typy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się