Forum Czas Wolny, Hobby Audio-wideo
ZMIEŃ
      wybrany

wybrany

(73 wyniki)
    • Stoję przed wyborem i nie wiem co lepiej wybrać plazmę czy lcd?
    • Przeczytałem masę artykułów o nowych telewizorach i czym więcej wiem tym trudniej wybrać. Telewizor przeznaczony do oglądania programu z cyfry+ i kina domowego. Odległość TV od kanapy to 4,5-5m. Obawiam się czy 40- 42cale nie będzie za duży. Koniecznie czarny bez srebrnych wstawek. Na celowniku są następujące telewizory: -Plazma Panasonic TH-42PY70P www.panasonic.pl/oferta.php?prod=3631 -LCD Sony KDL-40V3000 www.sony.pl/view/ShowProduct.action? product=KDL-40V3000&site=odw_pl_P...
    • Witam!!! przeprowadzam się do nowego mieszkania i chciałem załóżyć sobie TV SAT. Ponieważ TV sat można na jednym abonamencie oglądać na jedbym odbiorniku a chcę mieć TV w kilku pomieszczeniach - wykupię podstawowy abonamnt w Aster i zainstaluję sobie gniazda w każdym pokoju. Natomiast kino domowe chciałem podłączyć do TV SAt i mam dylemat co wybrać : Cyfrę, Polsat czy N-kę. dziękuję za porady.
    • Witam, Wszyscy szukają LCD lub plazmy, a ja tradycyjnie - telewizora kineskopowego. Najechętniej 28-29 cali. Do wydania mam ok. 1.000 PLN. Czy w tym przedziale cenowym kupię coś sensownego? W marketach same LG, Daewoo i Samsungi - która firma (względnie model) lepsza? A może coś innego? DO TV ma być podpięte DVD i kablówka UPC (docelowo enka lub cyfra). Z góry dziękuję za pomoc! T.
    • Dysponuje budżetem ok 8000 tys i nie wiem jaki model tv wybrać.Zastanawiam się nad Sony KE P 42 M 1, lub Panasonic TH 42 PA 50 E. Myślałem też o samsungu i sharpie aquas lcd 37". Sygnał będzie głównie z dvd i z cyfry+ (na tunerze ferguson af-6018). Odległość z jakiej będe oglądał to ok 4-5m. Nie ukrywam że my ślałem też o podłączeniu komputera do tv. Poradzcie co o tym myślicie bo ja już zagubiłem się w tych wszystkich modelach:)Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Tak na marginesie powied...
    • Idą święta i sklepy kuszą promocjami. A mnie po głowie od jakiegoś czasu chodzi zakup kamery cyfrowej. Ale co wybrać z szerokiej oferty ??? Interesuje mnie kamera do 2.300-2.400 zł do użytku typowo domowego, amatorskiego, przyjazna dla użytkownika. Teraz same pytania: 1) jaki wybrać format: digital 8 czy mini DV (czym się różnią)? 2) czy istotniejszy jest zoom optyczny czy cyfrowy? 3) które z cech kamery są NAPRAWDĘ przydatne (wręcz niezbędne)w codziennym użytkowaniu, a które stanow...
    • Witam, mam pytanie dotyczące słuchawek do mp3. Chciałabym kupić nowe ponieważ miałam orginalne Creative, były "głośne", nigdy nie musiałam używać maksymalnej głośności ale niestety miały słabe kabelki które na mrozie zamarzały i pekały. W związku z tym poszukuję nowych ale takich przez ktore było by dobrze słuchać - może to jest trudne to ocenienia ale np żeby byly na tyle głośne, że jak jadę autobusem to nie slusze jak ludzie ook mnie rozmawiają :) Najlepsze by byly takie male douszne ale ...
    • Mam do wyboru E100 i Lplayer. Generalnie cena nie gra roli. E100 jest lepszy pod względem tego że ma slot do kart pamięci i głośniki, natomiast Lplayer jest lepszy pod względem wizualnym, jest o połowe mniejszy i lepiej sie prezentuje (interfejs itp.)natomiast niema slotu na karty pamieci. W sumie bardziej skłaniam się w stronę E100, ale patrząc na Lplayera mam inne wrażenie. Jeśli znacie jeszcze inne czynniki, funkcje, którymi się różnią przedstawione modele, napiszcie. A więc, który ...
    • poszukuję telewizora i chciałbym się poradzić.. nie interesuje mnie pobór prądu etc. oglądam tv sporadycznie, mam kablówkę astera, czasem jakiś film na dvd lub blue ray'u sie obejrzy no i własne filmy.. czy opłaca się full had czy lepiej hd ready bo będzie jeszcze czas na full hd? ceny plazmy i lcd są już tak zbliżone, że to nie ma żadnej różnicy.. co kupilibyście? jeśli chodzi o plazmę to na pewno panasonic a jeśli lcd to samsung.. tak polecają w sklepach..
    • Noszę się z zamiarem kupna dvd, przebieram w dwóch zestawach LG LH-T6345D opis: pl.lge.com/prodmodeldetail.do? actType=search&page=1&modelCategoryId=0201&categoryId=0201&parentId=02&modelCo deDisplay=LH-T6345D&unit=NOTHING&model=Select+a+model# oraz LG DVX9800 opis: pl.lge.com/prodmodeldetail.do? actType=search&page=1&modelCategoryId=0303&categoryId=0303&parentId=03&modelCo deDisplay=DVX9800&unit=NOTHING&model=Select+a+model Jeden, ten z kinem nie odtwarza chyba cd-rw, bo nie ma...
    • Witam.Zastanawiam się nad zakupem telewizora i już jestem prawie zdecydowana na LG42LV570S lub no własnie 42LV375S.Cena tego drugiego znacznie niższa. W sklepie mi mówią że bardzo podobne.Mozecie coś podpowiedzieć w tym temacie.
    • Witam, mam dylemat. Nie kumam rożnicy miedzy HD a HD Ready. Ktoś tu już pisał o promocji funaia i ja właśnie chce z tego skorzystać. Największy telewizor z "małych", jakie promują to 26 no i mają dwa takie modele, jak w tytule. Różnica w cenie minimalna 1129zł HD Ready i 1299zł HD TV. Co doradzacie? Ja tego nie kumam zbytnio;/
    • Witam wszystkich. Postanowiłem zakupić nowe słuchawki do mojej Mp3-ójki gdyż standardowe zaczęły działać mi na nerwy wypadaniem z uszu i ogólną słabizną :D Po przejrzeniu zawartości internowych aukcji popadłem w dylemat. Wybrałem kilka modeli i nie wiem na które się zdecydować, gdyż ponoć wszystkie, albo niemal wszystkie są bardzo dobre. Wybór mój padł na: KOSS SPARK PLUG, CREATIVE EP-630, PHILIPS SHE 9501, LOGITECH PlayGear Stealth. Może wy nieco mnie nakierujecie, gdyż nie jestem zbyt...
    • Wiem, że teraz kupuje się głównie TV LCD lub plazmę, a z tradycyjnych 29 calowe. Ale mam mało miejsca w pokoju. Co kupić w cenie do 1 tys. zł?
    • Planowany budżet to ok. 15 tys. Obecnie przekonuje mnie LCD, ale może i niepotrzebnie. Myślałem o czymś z Sharpa (Aquos), czy Sony (Bravia W), ale są niby też niezłe w przytaczanych parametrach np. LG (nawet 1200:1) czy też Samsungi. A może jednak rozważyć plazmę ?? Sygnał - zwykła kablówka. Odległość od widza - ok. 3-4m. Pomóżcie.
    • Prośba o radę. Zastanawiamy się nad zakupem telewizora i w sklepie kompletnie się zakręciliśmy. Pomóżcie. Warunki ekploatacji będą takie: - głównie zamierzamy oglądać filmy na DVD, zwykle wieczorami, - sporadycznie zamierzamy oglądać telewizję, nie mamy kablówki ani satelity, mieszkamy w wawie i chcemy korzystać z sygnału (antena domowa??? Mam nadzieję, że da się tak), - chcemy oglądać z kanapy, która jest na wprost ściany, odległość ok. 2,80 m i ewentualnie z fotela, który jes...
    • pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=16663&nav=-1&listby=config lub pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=17040&nav=-1&listby=config Wydaje mi się że te drugie moga lepiej grać. Poszukuje głośnikow do notebooka.
    • doradxcie proszęęęę
    • Witam wszystkich.Proszę o pomoc w wyborze ampli.Do wyboru mam YAMAHA RX-V 465---ONKYO TX-SR507---DENON AVR-1610.Dlaczego te?Otóż ograniczony jestem finansowo,system 5 wystarczający.Z góry dziękuję za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się