Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      wybrany

wybrany

(80 wyników)
    • Witam, szukam piekarnika w kolorze czarnym, który będzie po prostu porządny i wygodny w urzytkowaniu. Nie zależy mi na jakiś konkretnych funkcjach. Fajnie gdyby miał jakąś opcję samoczyszczenia i z tego co czytałem to równierz prowadnice teleskopowe się przydają. Granica cenowa to 1500 zl. Mam dwa typy, które spełniają moje kryteria. Proszę was o poradę który radzicie wybrać, lub ewentualne typy i wasze propozycje, z góry dzięki. Poniżej porównanie obydwu. www.ceneo.pl/ProductsComparis...
    • Witam wszystkich. W najbliższym czasie planuję zmianę starego i prawie już nie używanego okapu. Zależy mi na modelu kominowym, przy tym nowocześnie wyglądającym. Miłym dodatkiem byłoby, gdyby posiadał sterowanie sensorowe - przy tym od razu pytanie: czy to wiąże się z wyższymi cenami? I oczywiście cichy! Jednym z powodów, dla jakich nie używałam starego, było to, że bardzo głośno pracował.
    • Witam, potrzebna mi pilna pomoc. Koniecznie chcę kupić zgrzewarkę do pakowania próżniowego lecz nie mogę zdecydować się, którą firmę wybrać. Szukam opinii użytkowników i nigdzie nie mogę trafić na żadne opisy. Jest na rynku zgrzewarka Clatronic cena waha się od 60 do ponad 100 zł. Inne np na allegro potrafią kosztować nawet 250 i 300 zł. żeby w dzisiejszych czasach cena szła za jakością to już bym się niezastanawiała, ale tyle badziewia zalewa nasz rynek, a ja nie chcę denerwować się po zaku...
    • www.agito.pl/plyty-grzewcze/whirlpool-acm-702-ne.0.345164.html?cid=3075 www.agito.pl/plyty-grzewcze/zelmer-zpi-6010-be.0.409456.html którą byście wybrali?poradzcie. są w dobrych cenach, mają niby dobre opinie, ale jakoś nie moge się zdecydować.
    • Hej, jakie kawiarki polecacie? Ja waham się między aluminiową a stalową. Kiedyś piłam kawę z kawiarki i miała metaliczny smak - nie wiem dlaczego. Jaka jest najlepsza kawa do kawiarki?
    • witam prosze powiedzcie jaka płyta indycyjna jest najlepsza dziekuje
    • Nieznalazłem żadnej konkretnej grupy do której mógłbym się odnieść ze swym pytaniem, więc pytam Was: jaką zmywarkę kupić? Poniżej kilka cech w różnych modelach, na co zwrócić uwagę? Zmywarka Ariston LD44 - System suszenia : Naturalne Zmywarka Ariston LD 6090X - filtr inox, faza cyklu zmywania, przepływowy ogrzewacz wody Zmywarka Candy CDF 615 - Włącznik systemu HPS, Podwójne zabezpiecznie przed zalaniem Zmywarka Candy CD 715 T - Suszenie kondensacyjne Zmywarka Electrolux ESI6221 -...
    • Powiedziałam sobie dość!!! Dość wiecznego stania przy zlewie. Kupuję zmywarkę! Ale firm i modeli jest tak wiele, że zupełnie nie wiem co wybrać. Po przejrzeniu tego forum doszłam do 2 wniosków: 1. Na pewno 60-tka 2. Bosch lub Electrolux Polecano mi w sklepie model AEG Favorit 40850, ale nie jestem pewna czy to najwłaściwszy wybór. Bardzo proszę o opinie na temat tego modelu jeśli ktoś posiada, jak również o polecenie zmywarek, które Wy posiadacie, a z których jesteście zadowolen...
    • Chcę kupić okap teleskopowy ( praca w trybie pochłaniacza )Moja kuchnia jest mała - ma kubaturę 27 m3 , ale nie mamy drzwi na korytarz.Pogubiłam się wśród różnych okapów .Zależy mi na cichej pracy tego urządzenia .Najbardziej zainteresowały mnie okapy Franke model FTC 622XS i FTC 6032 GR/XS , GORENJE DKF600M , Mastercook Snella Bis 60X , Czy ktoś z was używa któregoś z tych okapów , i czy będą odpowiednie do mojej kuchni ? No i co z filtrami węglowymi ,jak często trzeba wymieniać i ile kosztu...
    • Poszukuję płyty indukcyjnej do nowego mieszkania (gdzie nie ma gazu). Wiem, że płyta ma się mieścić w szafce 60 cm i mieć cztery "fajerki". Niestety - po wrzuceniu tych danych na ceneo, odsianiu produktów firm krzak i tych przesadnie drogich, nadal wyskakuje mi ponad 100 rekordów. Opinie użytkowników są dwojakie: pozytywne [i]"to moja pierwsza płyta, mam ją od tygodnia i nie wyobrażam sobie powrotu do kuchenki gazowej"[/i] albo negatywne [i]"to moja pierwsza płyta, mam ją od tygodnia, a j...
    • Witajcie, Zwracam sie z prośbą do użytkowników tych zmywarek, oraz osobób które mogą mi pomóc w podjęciu decyzji. Z pośród licznych modeli wybrałem BOSCH i AEG: www.bosch-agd.pl/pl/produkty/produkt.asp?idproduktu=740 www.aeg-electrolux.pl/node146.asp?ProdID=11953 Bardzo Was proszę powiedzcie która z nich będzie ciszej zmywała, gdyż w AEG głośność jest podana wg. normy IEC704-3[dB]:46, a w BOSCH poziom hałasu: 47db(re 1 pW). Jak te [dB] mają się do siebie? I czy dobry wybór ? ...
    • witam, mam problem z wyborem zmywarki - proszę o polecenie marki i modelu - wiem że są zmywarki które zużywają 9l wody, jak się to ma do rzeczywistości. proszę o podpowiedz czym powinnam się kierować:)) dzięki
    • Za miesiąc bedę urządzać nowe mieszkanie i musze wybrać pralkę i lodówkę. Pralka: ładowana od frontu, głęboka. Jaką wybrać? Zależy mi na tym, żeby się nie psuła i zużywała mało wody. Lodówka: z tym jest problem, bo może być tylko na wysokość 156 cm, więc bardzo mała. Chciałabym lodówkę z szufladami zamrażalnika na dole. Czekam na radę.
    • Chciałbym kupić blender i nie wiem jaki. Na razie jest nam w domu potrzebny głównie do robienia jedzenia dla małego dziecka, ale może w przyszłości przyda się także do innych rzeczy. Doradźcie jaki kupić blender (marka, model, parametry). Czy blendery występują w kompletach z robotami? Co prawda na razie nie jest nam bardzo potrzebny robot, ale kiedyś i tak będziemy go musili kupić. Z jednego z postów wynika jakoby do niektórych robotów można było dokupić blender. Może zatem od r...
    • jestem na etapie wyboru sprzętu do kuchni i w tym momencie muszę wybrać okap. Z wiązku z tym mam pytanko jaki okap polecacie jakiej firmy.
    • Witam, zastanawiam się nad kupnem filtru do wody. Mieszkamy w takim regionie, że aż strach na kranówce ugotować dziecku zupkę, czy kaszkę Na początek może takiego małego, w formie dzbanka. Słyszałam tylko o filtrach Dafi. Mogłybyście mi coś polecić? Doradzić na co zwracać uwagę? z góry dziękuję
    • Znalazłem fajny artykulik na temat wyboru grilla do ogrodu. Sam chciałem kupić wmurowywany, ale ciekawy jest ten gazowy, nie powiem. A to sam . Pozdrawiam
    • No i proszę już o ostateczna pomoc:) Zmywarki: www.best-media.pl/product_info.php?products_id=4554 www.kupujemy.pl/frtopitem/sgv57t13__bosch__built_in/_/?item_id=59629673;lp=2 No i moje pytania czy warto dać te ponad 500 zł więcej za te 3 db mniej? Ostatnio u znajomych badaliśmy poziom głośności tych 44db i faktycznie poza momentem brania wody nie było jej slychać... Bo zakładam że temp 75 stopni nie będzie az taka potrzebna. dodam że kuchnia jest otwarta ale bezpośrednio nie wychodzi n...
    • Zamierzam kupić lodówkę dużą z zamrażarką na dole (koniecznie 3 szuflady). Chciałabym żeby miala No Frost, czynnik chłodniczy: R600a (podobno lodówki korzystające z takiego chłodzenia mniej się psują), półkę na butelki (najlepiej podwieszaną) i 4 gwiazdkową klasę mrożenia (-21 stopni). Kolor obojętny. Jakie modele polecacie? Zastanawiałam się nad firmami Indesit (mają czujnik niedomkniętych drzwi), Bosch (dość drogie :(), Whirlpool (strasznie głośne), a może Mastercook? Przeglądałam tych f...
    • Czeka mnie zakup płyty ceramiczno - indukcyjnej. (proszę mnie nie przekonywać o wyższosci wyłącznie indukcyjnej, jestem związana emocjonalnie z moim Zepterem i Tefalem). Póki co znalazłam 3 modele, bardzo różniące się ceną, niestety nigdzie nie mogę zobaczyć ich na żywo. Mastercook ID 622S cena ok. 1500 AMICA PIM 6507 ok. 1950 Bosch PIF 675T01E ok. 2850 TEKA GKST 60ZI2 ok. 2200 Czy Fachowcy mogą się wypowiedzieć na ten temat? Wolałabym płytę bezramkową..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się