-
Potrzebuję Waszej pomocy... jako, że ja mam synka to nie mam pojęcia o zabawkach dziewczęcych :) Idziemy na urodzinki i coś trzeba kupić, pomyślałam o lego, tylko nie mam pojęcia, który zestaw wybrać (nie znam zainteresowań "małej"):
www.empik.com/lego-friends-domek-dla-pieska-3934-klocki-lego,p1046053638,zabawki-p
www.empik.com/lego-friends-laboratorium-olivii-3933-klocki-lego,p1046053629,zabawki-p
www.empik.com/lego-friends-studio-projektowe-emmy-3936-klocki-lego,p1046053656,zabawki-p...
-
Chcę kupić synkowi jakieś ładne wydanie Baśni Andersena.
Niestety nie mam możliwości zajrzenia do środka książki, więc będę wdzięczna za wszelkie komentarze osób które którąś z wybranych przeze mnie książek mają.
Zależy mi też na w miarę licznych i ładnych ilustracjach.
Zastanawiam się nad jedną z poniższych:
bonito.pl/k-90138535-basnie-andersena
bonito.pl/k-90080642-basnie
bonito.pl/k-448882-basnie
Doradźcie proszę :)
-
Ja wybrałam dla syna pleca z dinozaurem. Jest super! Polecam.
-
co sądzicie o tych butach?
www.ecco.com/~/media/Shop/Catalog/113/03/010102/310663/310663-02001.ashx
oraz tych:
www.ecco.com/~/media/Shop/Catalog/113/03/010101/351023/351023-02574.ashx
i tych:
www.ecco.com/~/media/Shop/Catalog/113/03/010102/353503/353503-02574.ashx
mam ochotę kupić wszystkie trzy modele, ale popełniłabym przy tym finansowe samobójstwo, więc muszę wybrać jedne, które najlepiej? osobiście jestem najbardziej za numerem 3
stylistyka ECCO jest charakterystyczna i nie każd...
-
Niedawno przebrnęłam przez cały asortyment materacowy i ostatecznie wybrałam materac z zimnej pianki Kaltschaum. Niestety jak przyszło do zakupu to okazuje się że nie ma nic z tej pianki na rynku co by się nadawało dla malucha. Owszem jest sporo materacy strefowych a jak się już trafi jednostrefowy to niestety cienizna. Dno łóżeczka będzie sztywne więc materac powinien być gruby bo inaczej będzie bardzo twardy.
Potrzebuję materac w rozmiarze 90x160 więc nietypowy, może ktoś coś widział, sły...
-
Skłaniam się ku notebookowi, ale znajomi przekonują mnie, ze to przeżytek itp. Ale dla 9-latki? Ma służyć pisaniu prac do szkoły, wyszukiwaniu informacji z internetu, no i wgramy też ulubione Simsy. Komputer stacjonarny w domu jest, mamy też tablet, ale pracujemy na nich stale, więc córka ma do tego sprzętu ograniczony dostęp. Co doradzicie?
-
Poszukuję nowego blendera. Stary Philips seria Cucina odmówił współpracy po 8latach, niby pracuje, ale nie miksuje.
Przeglądam allegro i nie wiem na co zwrócić uwagę i który wybrać.
Wiem tyle-musi mieć:
- metalowa końcówka
- trzepaczka w zestawie
- kruszący lód
- raczej przewodowy, bo nie mam gdzie na stałe powiesić stacji ładującej
chyba tyle, reszta siekaczy małych może być (mam duży malakser), ale żeby nie nie było tysiąc drobnych części, bo właśnie poprzednio jakiś drobiazg mi ...
-
Hej,
Chcę kupić sobie buty, w których będę mogła chodzić latem po górach, a zimą czasem iść na spacer.
Wybrałam 2 modele:
[img]https://aba-sport.pl/data/gfx/pictures/large/0/1/3310_4.jpg[/img]
lub
[img]https://sklep-quovadis.pl/images/mcarthur/W11-F-TL-14-YL_zolty/1.jpg[/img]
Które wybrać? Znacie obie firmy? Jak z ich rozmiarówką - zawyżona, zaniżona (pytam bo chcę zamówić przez net)?
-
Chciałabym już teraz kupić dziecku kombinezon coccodrillo dwuczęściowy. Proszę o poradę jaki rozmiar wybrać?
Synek ma teraz 82 cm wzrostu, jest dzieckiem już chodzącym
Jaki rozmiar wybrać 86 czy 92?
-
Dziewczyny, pomóżcie. Wiem że o tornistrach masa wątków ale akurat o tym nie ma info.
Szukam tornistra dla szczupłej 7 latki. Nie mam czasu na chodzenie po sklepach i przymierzanie. Jeden zakupiłam ale był za duży i zsuwał się z ramion, oddałam. To co widziałam w sklepach nie bardzo podpasowało, zakup odłożyłam na później a teraz wybór mały i brak czasu na poszukiwania. Wśród podanych poniżej, który byście wybrały. Dodam że mi się podobają hama, córce też się podobały do czasu jak je zobacz...
-
Na rynku jest ich mnóstwo. Nie wiem na co się zdecydować. Nie mam kiedy iść zerknąć do księgarni, a poza tym nie lubię, bo nawet w Empiku stacjonarnym nie zawsze są. Dostaliśmy 2 książeczki z puchatkiem do czytania i słuchania. Na co warto wydać pieniądze?
-
Nie mogę się zdecydować,którą wybrać.Mam ochotę na bosch way 32740pl(koszt ok.3000),natomiast mąż twardo upiera się przy Miele,twierdząc,że niewiele dołoży i będzie w "spadku dla wnuków''.Może któraś z was posiada ten model boscha i chce podzielić się swoją opinią cz jednak miele.
-
Dziewczyny, mam pytanie o te czytniki. Czy może któraś z Was ma i może mi doradzić?
Który wybrać? Jest ich już kilka w ofercie, wiem czym się różnią i nie wiem czy warto np. inwestować więcej, aby mieć nowszy model, czy w zupełności wystarczy mi podstawowy.Czy lepszy jest z klawiaturą, czy z kursor-padem? Czy są dostępne książki w j.polskim? Nie przeszkadza mi niemiecki.
Gdyby któraś mogła mi tak po prostu napisać:mam taki model, fajny bo...nie fajny bo...
będę wdzięczna.
__________...
-
treść meila:
tylko teraz -20% specjalna wyprzedaż w ECCO VIP...
... 11-16 październik
... oferta dotyczy wybranych modeli obuwia oraz torebek
... oferta i szczegóły promocji w wybranych sklepach - zapytaj sprzedawcę
pzdr
-
ma być sosnowe, z szufladą. I teraz nie wiem, która opcja jest najwygodniejsza: szuflada na kółkach, czy na prowadnicach? A może dwie szuflady zamiast jednej? Pod łóżkiem będą zabawki:)
te wpadły mi w oko:
allegro.pl/lozko-sosnowe-dzieciece-f-szuflada-materac-kokos-i2558044505.html
allegro.pl/lozko-sosnowe-160x70-materac-szuflady-i2573996864.html
allegro.pl/mega-promocja-lozko-iza-ii-70x160-szuflada-i2558659976.html
-
Zdecydowałam się na plecak z kolekcji chilli ( chi192,ten wybrało dziecko), pisałyście że są najmniejsze. Zadzwoniłam jednak do topgala i pan przekonywał mnie do EFI 115.
Synek jest drobny, jakieś 19kg.i 122cm. wzrostu.Plecak do 1 klasy. Na początku i tak ja będę nosić i dowozić dziecko
Który powinnam wybrać? Porównując wagę lepiej wypada CHI, ale EFI ma ściągane szelki od góry i może to będzie lepsze?Już sama nie wiem:(
I jeszcze jedno, gdzie do EFI można włożyć śniadaniówkę?
Niestety n...
-
Córka chce kredki dwustronne, aby zajmowały mniej m-ca w piórniku a żeby był większy wybór kolorów :) Do tej pory miałyśmy/ mamy kredki bic, koh i noor, bambino, wykręcane crayola, majewski - wszystkie w sumie bez zarzutu. Jeśli chodzi o te dwustronne to biorę pod uwagę trzy firmy, których zupełnie nie znam - jeśli miałyście doświadczenie z tymi kredkami, to bardzo proszę o pomoc w wyborze. Chciałabym aby miękko rysowały, kolory były nasycone i aby były w miarę niełamliwe. Wybrane firmy to Ma...
-
Polećcie proszę który domek wybrać, oglądałam różne ale chciała bym taki który pomieści rodzinkę 4 zwierzątkową :) do tego kuchnię, jadalnię, łazienkę, sypialnię rodziców i najlepiej 2 pokoje dla dzieci.
Wydaje mi się, że te domki oprócz hotelu mają mało pomieszczeń.
-
W zasadzie bawić się będą dwie dziewczynki :)
1. mniejszy z HK
allegro.pl/eichhorn-drewniany-domek-willa-hello-kitty-3137-i1974770124.html
2.większy, a na pewno wyższy o 25 cm
allegro.pl/eichhorn-mega-domek-drewniany-willa-wyposazeniem-i1974631826.html
Wiem, że starsza ucieszy się z HK, bo tam więcej różu, ale jest mniejszy i jakoś tak skłaniam się ku nr 2, ale sama nie wiem. Wyboru muszę dokonać do jutra.
-
Poradźcie, który zestaw klocków wybrać dla córek, każda dostanie swój własny, chcę dokupić dodatkowo dachówki okna i drzwi bo wiem ze tego zawsze brakuje, maja to być ich pierwsze zestawy i dlatego chce kupić coś z Creatora podstawowego, jednak dajacego dużo możliwości. Podzielcie sie doświadczeniami. Z góry dziękuję.
allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=lego+creator&adw=1&gclid=CKuX19vp7awCFcGCDgodvioSKQ