-
Witam i bardzo prosze o pomoc, gdyz nie umiem sobie ze soba poradzic:( Jestem zona i matka 9-miesiecznej coreczki.
Odkad bylam dzieckiem, mialam niewiele znajomych i przyjaciol. W kazdej szkole mialam tylko jedna bliska kolezanke. Z innymi uczniami sie tylko znalam. Bylysmy przyjaciolkami, spedzalysmy ze soba czas w szkole i po szkole. KIedy ktos inny probowal sie z nami zaprzyjaznic, a zwlaszcza z ta kolezanka, stawalam sie zazdrosna, probowalam odciagac jej uwage od nowej osoby. Nawet ...
-
Mam pytanie, czy ja jestem zaborcza? Czy może za wiele oczekuje?
Jestem z moim L. już ponad 2 lata- różnie między nami było. Ponad rok temu wyznaliśmy sobie miłość. Nie mieszkaliśmy razem ze względu na to że on mieszkał z synem- w innej miejscowości. Kilka m-cy temu syn się wyprowadził (jest pełnoletni). W wakacje mój L. potrafił być u mnie 1-2 razy na tydzień. Tłumaczył to tym że ma dużo pracy przy domu (mieszka na wsi- dom obok mieszka jego mama), że musi jej pomagać. Próbowałam z nim wted...
-
Jestem dojrzałą kobietą, która większość swojego życia podporządkowała rodzicom. Zawsze robiłam to, co oni uważali za słuszne (nawet jeżeli było to dla mnie niewygodne). Buntowałam się po cichu, a czasami i głośno, ale zawsze postępowałam tak, aby oni byli zadowoleni. Matka przez większą część mojego życia wypominała mi staropanieństwo, które po części było moim wyborem (wiedziałam, że nie mogę mieć dzieci - wada wrodzona, więc nie chciałam nikomu marnować życia). Nie miałam odwagi porozmawia...
-
Mam problem ze soba. Jestem potwornie zaborcza, zazdrosna wobec męża. Nie ufam mu, sprawdzam jego komórkę, kazałam zlikwidowac mu skrzynke mailowa, jak sie okazało, że pisze z koleżanka z pracy. Zawsze musze wiedziec, gdzie jest, z kim rozmawiał, co robił. Wczesniej myślałam, że poprostu jestem ciekawska, ale teraz to juz zaczyna byc problem. Ale on też bez winy nie jest. Od zawsze mnie okłamywał. czuje się olewana, przez niego. Zawsze wolał rozmawiac z innymi niż ze mną, ze Swoja mamą,jego ...
-
Mam dosyć duży problem.
Mam 24 lata i żyję w niepełnej rodzinie.
Mój ojciec jest alkoholikiem z którym ja,moja matka i siostra nie mieszkamy od
15 lat.
Problem niestety polega na relacjach z matką.
Obecnie przebywam na wakacjach z moją dziewczyną(niedaleko mojego miejsca
zamieszkania).
Moją możliwośc wyjazdu ''obwarowała'' licznymi zobowiązaniami,których musiałem
dopełnic,żeby''pozwolila mi jechac''.
Moja matka jest osobą bardzo schorowaną.Posiada grupę inwalidzką,jednakże
pracuje...