zaborcza

(2 wyniki)
  • Mam duży problem z młodszym dzieckiem, obecnie 1,5 roku. Otóż jest na etapie "tylko mama i tylko moja mama", i o ile u innych dzieci to normalny etap rozwoju, to u mojego chyba troszeczkę poszło za daleko. Dziecko nie chce ani na sekundę z nikim zostać, gdy jestem w jego obecności (jedyną osobą z którą potrafi zostać - po tym, jak cichutko się ulotnię- jest jego tata), ciągle doczepione do mojej nogi, gdy robię obiad, myję zęby, cokolwiek innego, nie mogę sama iść się ubrać do sąsiedniego p...
  • Zacznę od tego ze wychowuję sama od poczatku swojego syna. Ojca dziecko nie zna. Mieszkam w domu z rodzicami, a jego dziadkami. Syn jest bardzo grzeczny, dobrze sie uczy, ogólnie spokojny ułożony chłopak. Ale mam ogromny problem z jego "zaborczością" w stosumku do mnie. Pomimo iż jest juz 9-letnim chłopcem i rozumie jak mu tłumaczę to nadal sytuacja sie powtarza. Moje dziecko nie pozwala mi nigdzie samej wychodzić, jak jestem w pracy jest OK. ale jak tylko sie spóźniam trochę to juz mam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się