zagubiony

(5 wyników)
  • Dziewczyny może wiecie i możecie mi doradzić co w sytuacji jeśli nie posiadam książeczki-legitymacji ubezpieczeniowej... po przeprowadzce gdzieś wsiąkła i tak na prawdę nie mam zadnego dowodu ze jestem ubezpieczona no i obawiam się ze mogę mieć problemy przez to później w szpitalu, a wiadomo ze każdy chce tego uniknąć.. co w takiej sytuacji.. czy pracodawca może wystawić duplikat czy może załatwia się to w zusie..? doradzcie poszę... z góry dziękuję :)
  • Cześć Dziewczyny! Ta wiadomość mnie zaskoczyła. Wczoraj zrobiłam test i potwierdziło to moje przypuszczenia : jestem w ciąży. Narazie nie umie zacząć się cieszyć. Nie mogę w to uwierzyć i próbuje się z tym oswoić. Mąż się w siódmym niebie. A ja się poprostu strasznie boję, ze temu wszytskiemu nie podołam (taka już jestem :) Wiem, że już teraz muszę o siebie dbać, uważać, dobrze się odżywać. To moje pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co mam robić.Do lekarza muszę się dopier...
  • Drogie Kolezanki! Mam pytanko - czy ktoras z Was ma moze adres strony, na korej jest pokazany caly przebieg ciazy, tydzien po tygodniu? Mialam do niedawna taka strone, ale nasz komputer zwariowal i wszystkie strony zmazal. A ja nie pamietam gdzie to bylo. Brakuje mi tej srony, bo moglam zobaczyc tydzien po tygodniu jak sie rozwija moje malenstwo (jestem w 25tc) A teraz zycze Wam wszystkim milego dnia! Pozdrawiam - Kasia i malenstwo! Z gory bardzo dziekuje, jesli ktos mi pom...
  • słuchajcie nie mogę nijak doliczyć się , który to tydzień ciąży . Znaczy z liczneiem nie mam problemu :-) , ale na kazdej stronce podają inny sposób liczenia . W związku z tym nie wiem kiedy pojsc na usg polowkowe , tym bardziej , że jedni podają , że idzie sie 18-22 tydzien , inni 20-22 tydzień . Termin mam na 3 listopad , om 27.01 .Czy ktoś jakoś podobnie ?i wie ktory to tydzień na 100 % :-)? dziekuje za informacje
  • Witam! Mam wątpliwości, które mam nadzieję pomożecie mi rozwiać. Proszę, napiszcie czy możliwe jest zajście w ciążę w czasie okresu?? Czy którąś z Was "to spotkało"? Wiem, że w tym czasie szanse na poczęcie są małe - a jednak...Martwię się,że jestem w ciąży. Jestem jeszcze dość młoda i na razie nie planuję mieć dzidziusia. Kobitki;) proszę o rady!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się