zagubiony

(4 wyniki)
  • ile już lat w tym? i czy jest poprawa? proszę odpowiedzcie. Pisząc to pytanie- w oczach mam iskierkę nadziei, nadziei że może komuś się udało... Że zwalczył ten obłęd, te choroby, których nie da się porównać z niczym, bo są dla sporej części otoczenia nienormalne. Zastanawiałam się ostatnio - czy ja sama chcę dać sobie szansę? Co musi się stać, co muszę zrobić, do czego dojść, żebym przestała. Zagłębiając się w sny i inne takie - myślę jak można żyć lepiej, pragnę dostać wielką g...
  • czesc.dzis uswiadomilam sobie ze moze ja mam bulimie. ale wlasnie nie wiem.jako ze chorobe te utozsamialam z osobami ktore wymiotuja.a dzis po wielkim ataku jedzienia zastanowilam sie glebiej, poszukalam inf na roznych stronach i wydaje mi sie ze ja jestm chora,prosze jakas osobe ktora sie orientuje o rade.1,5roku temu przytylam ok 7kgbo sie obrzeralam(wczesniej bylam chuda)od tej pory caly czas jestem na dietach 100kcal, kapuscianej, żelaznej,uprawaialm sport, krotkie glodowki dla oczyszcze...
  • Za miesiąc mam termin na krakowska klinike, aja juz tam nie chce iść, rodzice zagrozili że nie ma rady bosobie nie radzemimo iż siedze w domu i inaczej pójdą dosądu :( tERAZ JEST TAK FAJNO,ROBIE PRAKTYKI ZE SZKOŁY KOCHAM TO- KOSMETOLOGIA. Z jedzeniem jest różnie,zależy czy pilnuja mnie i cojest, lub nawet od dniai myśli. Boje się,co robić, niue chce tam wylądować !!!!!!!!!!!!!!! POMOCY,to ostatnie chwile. Ja chyba uciekne z domu .
  • Cześć. Nazywam się Kasia. Niedługo skończę 18 lat. Pamiętam, że już jako mała dziewczynka uważałam siebie za grubą i marzyłam o sylwetce modelki. Chociaż tak naprawdę nigdy nie miałam problemów z nadwagą, to już od kilku dobrych lat zaczęłam stosować przeróżne diety. Wszystko byłoby spoko (bo w sumie zdrowa dieta to nic złego), gdybym nagle nie spróbowała zwrócić wszystkiego co zjadłam. Zaczęło się niewinnie, jednak po pewnym czasie sedes stał się moim ''najlepszym przyjacielem''....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się