Forum Towarzyskie forum (...)lolum.
ZMIEŃ
      zagubiony

zagubiony

(5 wyników)
    • Za 10 wiadomosci Lolum przegoni "Zagubionych do przodu" ! Zwazywszy, ze na forum pisza wlasciwie 4 w porywach do 6 osob - to nie lada wyczyn :)
    • Po tej przerwie znaczy. Część jest w ogóle nie tak jak była. Mój serialopierdolniczek mocno już pokreślony buuuuu. Też tak macie, że ciężko Wam wejść z powrotem na stare tory ;)? No ja jakoś nie mogę się ni hu hu zorganizować :|.
    • Zostawiła dzieci swoje i poszła chyba :>.
    • Bo ja po takich :D - Supernatural Nie z tego świata (yes yes yes - maja tam fajnego załozyciela!) - Prison Break/Skazany na śmierć (ostatnio żadziej zaglądam, ale jak serial w toku to jestem systematycznie) - Zagubieni-do-przodu (niestety powiało tam nudą) - men in trees (a co, czasami zajrze co kobitki wypisują, hehe) - Heroes (nuda panie nuda, nic sie nie dzieje !) - Seriale (ogolna serialowa sieczka - polowa watkow o telenowelach) - forum (...)lolum. (to dopiero kaszana ! i uwa...
    • Rzeczpospolita zaprezentowała ranking 10 najchętniej oglądanych w Polsce seriali zagranicznych. Na najwyższych stopniach podium znalazły się dwa wielkie przeboje amerykańskie: "Skazany na śmierć" i "Zagubieni", które jako jedyne zgromadziły przed telewizorami ponad 3 miliony widzów. Na trzecim miejscu znalazł się "Zagubiony pokój" z 2,8 milionową widownią. Cztery z seriali pierwszej dziesiątki prezentowane są lub były na antenie pierwszego programu Telewizji Polskiej, trzy pokazał Pol...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się