zagubiony

(7 wyników)
  • Witajcie Bardzo proszę o pomoc o jakieś sugestie czy zwyczajna podpowiedź. Pożyczyłam od znajomej dla syna lekturę i normalnie zaginęła. Przeszukałam już wszystko, dziecię twierdzi, że nie przeczytał i nie wyniósł nigdzie. Książka była w jego pokoju a teraz amba - wcięło ją. Jak tak dalej pójdzie, to chyba zacznę rwać podłogi. Zresztą ja też jestem niezłą mamuśką, ponieważ nie dosyć, że pożyczyłam, to jeszcze zapomniałam oddać od maja przetrzymałam a teraz nie mogę znaleźć. Może Ktoś z Wa...
  • Roztrzepana bałaganiara jestem :D Od kilku dni szukałam mojego kremu pod oczy baaaardzo cennego dla mnie :P Znalazłam. Gdzie jest krem: 4 monet jak mam go szukać - gwiazda Jak myślicie gdzie był i jak go znalazłam? :)
  • Czesc. Czekam na moja paczke od 5tyg,w ktorej byly leki i ksiazki. dzis otrzymuje maila od mojej znajomej, ktora wysylala z Polski za granice. paczki nie mam, a ta znajoma mi sie tlumaczy, ze Pani na pocacie nadala paczke jako list,a znajoma nie ma tego druku nadania. Wiec jestem ugotowana. rozlozylam karty z zapytaniem sie kart, co sie stalo z mooja przesylka. I...w przelozeniu Wisielec i 10 mieczy, a rozklad Problem z ksiazki B. Antonowicz - Wlazinskiej str.188: 1 - Twoj pro...
  • mamy juz z mezem slub cywilny , chcemy wziazc koscielny, jak na zlosc zginela gdzies jego obraczka, oczywiscie mozna kupic nowa ale ona ma dla nas szczegolne znaczenie.Wlasnie mamy remont i szukam w kazdym koncie, bez skutku, jakies sugestie ?Czy ta obraczka jest w domu czy gdzies poza?
  • Kochane dziewczyny, dawno do Was nie zaglądałam, niestety z powodu braku czasu. Moja przygoda z tarotem też "chwilowo" się zakończyła. Ale gdzieś tam w podświadomości czuję, że on jeszcze do mnie wróci:) Widzę, że tutaj sporo nowych forumowiczek. Mam wielką prośbę. Prześlę zapłatę na maila, zgodnie z regulaminem. Proszę o wróżbę. Zapodziała mi się gdzieś prostownica do włosów. Kompletnie nie wiem gdzie ją mogłam włożyć. Zaczynam mieć obawy, że zostawiłam ją gdzieś na jednym z moich wy...
  • Na początek wszystkiego naj naj kochanym wróżkom w Nowym Roku:))U mnie balety zakończyły się anginą,ehh zaszalałam:) A teraz do rzeczy:)Otóż mam taki mętlik w głowie,że potrzebuję Waszej pomocy.Chodzi oczywiście o uczucia,bo jakże by inaczej:)Z obecnym partnerem jestem już dość długo,związek tak burzliwy,że można by napisać niezłego Harlekina...Ale teraz ktoś zawrócił mi w głowie,tak prawdę mówiąc już prawie rok robi do mnie maślane oczy i jest podobno zakochany do szaleństwa.J...
  • moja kolezanka poprosila o postawienie prognozy odnosnie jej zwiazku z chlopakiem.. 1. Czy ich zwiazek jest zwiazkiem docelowym ODWROCONA CESARZOWA - raczej nie tu pojawia sie zaborczosc,zagubienie,niezgoda. Ograniczenie i brak mozliwosci na osogniecie przez nich pelnego szczescia. 2. Jak dlugo potrwa ich zwiazek? KOLO FORTUNY - wrzesien w przyszłym roku [?] 3. Z jakich przyczyn sie rozpadnie? SMIERC,SWIAT,UMIARKOWANIE - rozpad tego zwiazku jest nieunikniony, bo part...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się