zagubiony

(7 wyników)
  • Przesłanie forum, motto... się zagubiło... Brak tej dobrej woli, a co za tym idzie wspólnego języka i porozumienia uzyskać nie można, od dawna już.. Szukałam zrozumienia i odrobiny wrażliwości na innego człowieka, to słowo innego ma znaczenie... Teraz już tego nie ma. Zapatrzenie w siebie, ignorancja, pustka wydzierająca ze słów które jakośtam poukładane ale brak w nich przekazu, brak myśli. I smutne było też to jak w pewnym momencie wrażliwe nicki, zakrzyczane tu zaczęły stad uci...
  • czuję się samotna... mam wielu znajomych na których moge polegać ale jednak to nie wszystko... brakuje tego jedynego-do pogadania,szaleństwa,przytulenia... ciągle pojawia sie ktoś nowy ale za kilka sekund trace go z oczu, pomimo zapewnień że "TERAZ TO NAPEWNO WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY"pomóżcie mi odnaleźć sposób na to by dobrze wybierać... dzięki
  • ...dopada człowieka, aby zatrzymał się i odpowiedział sobie na pytanie:kim jest? Właśnie znalazłam swoją odp... Ps.buziaki na dobry sen:)
  • Jaka ja głupia jestem! Myślałam, że już wiem... Myślałam, że znalazłam sens, poznałam siebie, odpowiedziałam sobie na kilka pytań, dokonałam stosownych przewartościowań, że wreszcie jestem gotowa wyjść na spotkanie z rzeczywistością... Długo próbowałam to wszystko układać... Jeszcze dłużej tkwiłam w przekonaniu, że ktoś podrzucił mi elementy z innej układanki i dlatego pozbierać tego nie sposób... Gdy zaczęłam coś dostrzegać to były to jedynie cząstki całości, ale jednak przemawiały... ...
  • Jesteśmy rozżaleni, rozczarowani, czujemy, ze nie jest łatwo w gmatwaninie sieci znaleźć dobrego człowieka, drugą połowę. Szukamy recepty na każdy dzień, aby nie słyszeć ciszy. Pogubilismy się? Przepraszam za moje mysli, które pojawiły sie po przeczytaniu dzisiejszych wątków.
  • Czuję się strasznie samotna i "niczyja". Ostatnio nawet do tego stopnia, że śmiech zakochanej parki wykurzył mnie na ulicy. Byłam na nich wściekła i bardzo zazdrosna. Wściekła i zazdrosna jestem też o tych wszystkich, którzy nie są samotni, bo mają kogoś. Bardzo tęsknię za byciem kochaną, szanowaną, docenianą. Jeszcze bardziej brakuje mi silnedo ramienia do oparcia, stwarzającego cudowne uczucie bezpieczeństwa i ciepła. Bardzo potrzebuję stabilizacji. Znajomi pytają mnie, dlacze...
  • Bardzo brak mi kogoś do pogawędki o zmierzchu,kiedy samotnosc wypełza ze wszystkich kątów .Kogoś niemlodego jak ja,nieśmiałego,zagubionego.Nie ma znaczenia;pani czy pan.Ważne aby był wrazliwy ,lubił zwierzęta,ksiązki,muzykę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się