Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zagubiony

zagubiony

(6 wyników)
    • zagubiona(17)

Jakiś czas temu "straciłam" kogos bliskiego z kim wiązałam pewne plany. Czuje się przez to bardzo samotna. Na choryzonie pojawił się mój były chłopak z którym była ponad 3 lata. Zerwałam z nim, potem znów byliśmy razem, potem on mnie bardzo skrzywdził. Nie mieliśmy ze soba długi czas kontaktu. Teraz on się pojawił i mówi że chce mi udowodnić jak bardzo się zminił, że zrozumiał błędy, że jstem najwspanialszą kobietą na świecie i że tylko ze mną wyobraża sobie dalsze życie. Czy możn...
    • Mam ogromny problem. Nie umiem okreslic mojej seksualnosci. Zawsze myslalam, ze jestem totalnie napalona na facetow. A teraz zdara mi sie, ze na widok kobiety wzdycham. Mam problem. Prosze jakas lesbijke o kontakt ze mna pod majlem zagubionaduszamarii@op.pl
    • Dzień dobry. Wiem, że głupio zabrzmi to co napiszę, ale trudno. Mam 20 lat. Pochodzę z małej wsi z okolic Białegostoku. Ponieważ "tam nie ma niczego" ;) postanowiłem przeprowadzić się gdzieś dalej. Wybór padł na Kraków - nikt mnie tu nie zna, itd. Przyznam się szczerze, że moje losy nie potoczyły się zbyt fajnie - ojciec był alkoholikiem - bił matkę i moje rodzeństwo. Wydaje mi się, że żeńską część naszej rodziny (mam trzy siostry i brata) nawet wykorzystywał. Niestety nie było mi dan...
    • Mam problem...Mój chłopak idzie teraz na studia. Biorąc pod uwagę uczelnie na jakie chciałby się dostać wiem że będą nas dzielić setki km. Mnie został rok nauki w LO a później planuje studia, ale w jeszcze innym mieście niż on. Boję się, że możemy nie przetrwać tego oddalenia...Bardzo się kochamy, ale wiadomo, że w takich okolicznościach różnie bywa.
    • Blagam ludzie napiszcie mi co mam robic!!! Co mam robic ze soba, ze swoim zyciem??? W ciagu zaledwie kilku dni, zawalilo mi sie wszystko... Stracilam Kogos, kto byl dla mnie najwazniejszy, Kogo kochalam, a raczej nadal tak cholernie kocham... Bylam z gostkiem ponad rok, po prostu sielanka. Wiadomo czasami jakies klotnie i w ogole, ale to nie zadnego znaczenia... Ostatnio wyszla jakas glupia sytuacja i facet po kilku rozmowach ze mna stwierdzil, ze sie zagubil w swoich uczuciach......
    • Cześć! Mam dość dziwaczby problem, ale może zacznę od tego, że nie jest to żaden seksistowski post czy inne szyderstwo. Znalazłem się w sytuacji w której nie wiem kto może mi pomóc (kumple nie wiedzą co zrobić, koleżanek jakoś głupio mi się pytać prosto w twarz – wolę załatwić to siakoś anonimowo). Więc właśnie – COSMO RATUJ! (czytałem kiedyś teksty z tego cyklu przez ramię od koleżanki na wykładach). Wróciłem sobie do domu z masą brudnych (no nie za bardzo brudnyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się