zagubiony

(4 wyniki)
  • zagubiona(16)

Witam.Pomozcie mi nie daje rady wczoraj po raz niewiadomo który moj mąz podniosł na mnie reke.Corka zadzwoniła po policje.Nic nie dało.MYsle o rozwodzie ale co mi to da z domu nie wyjdzie moze byc bardziej złosliwy.Nawet niewiem jak sie załatwia rozwód
  • Poczytuję to forum od jakiegoś czasu. W tej chwili klamka zapadła. Z wielkiej miłości zostały wielkie łzy... Łzy moje, bo mój najukochańczy mąż znalazł sobie inną. W Waszych historiach odnajduję fragmenty swojej. Jestem dopiero na początku drogi i strasznie się boję tego, co będzie dalej. No to się ujawniłam ;)
  • Jestem tu nowa od jakiegoś czasu czytam to forum, ale uważałam że sama poradze sobie z problemem. Jestem mezatka od 2 lat, mamy 1,5rocznego syna. Maz nie mieszka z nami od 2 miesiecy, mieszka u matki. Wyzucilam go z domu. Od poczatku malzenstwo zle sie ukladalo, maz we wszystkim radzil sie matki, robil to co ona mu powiedziala, a mnie szlag trafial. Kilka razy uderzylam go w twarz bo mnie zwyzywal od najgorszych, po tym on przestal sie czaic i tez mnie kilka razy uderzyl. Wiele ...
  • Książka Luise Hay "Możesz uzdrowić swoje życie": www.egoshare.com/8c1418a176b0d9f47ff9fab3fe0f7396/louise_l_haymozesz_uzdrowic_swoje_zyciezip.html ściągnąć (szukać guzika "Download", olać reklamy), wydrukować, przyswoić sobie i ... ...uzdrowić, kurka wodna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się