zagubiony

(25 wyników)
  • Nowy amerykański serial "Zagubieni" ogląda w TVP 1 średnio 5,2 mln widzów. To daje mu pierwszą pozycję pod względem liczby widzów wśród seriali w polskich telewizjach. Film zadebiutował 3 listopada. Co czwartek nadawane są dwa odcinki pod rząd (od godz. 20.15 do 22). Pierwszych sześć obejrzało średnio 5,2 mln widzów (14,4 proc. oglądalności i 33,9 proc. udziału w rynku). Programy w innych stacjach ogląda wtedy: Polsat – średnio 2,5 mln widzów (6,9 proc. oglądalności i ...
  • Dlaczego trzeba wciskać ten klawisz co 108 minut w Zagubionych 2 ? Jak się nie wciśnie to co ?
  • Witam, czy ktos wie dlaczego dzisiaj nie ma Zagubionych 2 na AXN??? a moze ta seria liczyla tak malo odcinków??pozdrawiam
  • hej, pierwszej emisji Zagubionych na TVP nie oglądałam. Teraz zaczęłam, ale mi mundial wchodzi w paradę ;) Napiszcie, co się stało z tą murzynką, która straciła męża i wpatrywała się w ocean.
  • Co do serialu 24h Z całym szacunkiem - trzeba było jeszcze zrecenzować odcinek po odcinku ze szczegółami, specjalnie dla tych którzy nie ogladali - skoro juz pan zdradzil zakonczenie ostatniego odcinka serii 1 i 2. Brak szacunku dla czytelnika - tak na przyszlość, jeśli już trzeba coś takiego napisać to się uprzedza, że w tekscie bedzie "spoiler". Pozdrawiam.
  • Jak myslicie jak sie skoncza Zagubieni? Moj kolega twierdzi ze "inni" to tez jacys rozbitkowie tylko ze zyja juz na tej wyspie kilka lat i zdziczeli;) a te dziwne zwierzeta sa efektem jakis mutacji. Macie jakies swoje teorie?
  • Ludzie - oglądnęłam Zagubionych w TVP. Skończyło się na otworzeniu włazu do czegoś. Do czego??? Co tam znaleźli? Nie mam możliwości oglądniecia kolejnych odcinów na innych kanałach. Spalam się z ciekawości. Pomoże ktoś i napisze co dalej? Pozdr
  • czy ktoś wie co dalej?
  • Pierwsze dwa odcinki 6 września www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0906_1.txt
  • nie mogę normalnie zdzierżyć tego kolesia. Jest tak dobry i prawy, że aż do wyżygania. czy tylko u mnie wzbudza takie odruchy?
  • Wasza ulubiona para w Zagubionych. Dla mnie to Charlie i Clarie:)))
  • Czy nie powinni juz sie zaczac i udostepnic 'sie' w sieci? w tamtym roku 3 czesc byla wlasnie jesienia.
  • Weźcie coś powiedzcie coś co rozjaśni ten film. Im więcej go oglądam tym bardziej wydaje się chory. Ostatnio ten Ben okazał się Hitlerem, który wymordował z kolegami całą wioskę i jeszcze gadał z duchem - to chore.........
  • Wie ktoś? Mam nadzieje, że w jakimś przewidywalnym terminie. Ale nasza TV jest zdolna do różnych numerów.
  • Czy to nie przesada ponownie emitować "Zagubionych" w kilka miesiecy po skonczonym ostatnim? Nawet po "Janosiku" czy "Pogodzie dla bogaczy" telewizja robi wieksze przerwy. A co z LOST 2? Czy naprawdę telewizji nie stać na zakup dalszych odcinków? Czy prezenterka musi zachecac mnie do ogladania kolejnch odcinków jak cos super nowego, tajemniczego, skoro jeszcze dokładnie pamiętam imiona bohaterów i emocje wokół każedego z odcinków.... A może do tylko puszczanie oka do telewidzów ,żeby prz...
  • Zagubieni(101)

ten film jest swietny i jest to naprawde dobry dreszczowiec
  • Już od jutra w TVP1 w każdy wtorek o 20:15. Gorąco polecam tym którzy jeszcze nie znają LOSTa! Zdaniem wielu to najlepszy serial ostatnich lat. ;)
  • lost jest rewelacyjny to fakt ja czekam na 11odcinek z 2 serii dzisiaj na abc... :)
  • Który z nich Waszym zdaniem jest większym ciachem? Dla mnie bezapelacyjnie Sawyer!!!!!!!!!!! A dla Was???
  • Jakie macie propozycje na zakonczenie serialu "Lost" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się