Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zagubiony

zagubiony

(8 wyników)
    • się pogubiłam :) historia wygląda w skrócie tak: ja i on pewnego dnia poznajemy się, zaczynamy gadać, mijają 2 lata a mnie nagle olśniło, że to fajny facet, przy czym on zintensyfikował działania zachęcajace (smsy, telefony, wspólne wypady na kawę, kina, itp). Więc ja się zakochuję, a on jest dość daleko, niemniej jednak mamy codzienny kontakt, jest fajnie, są rozmowy itp. Po miesiącu (usycham z miłości :P) on daje mi znać, że raczej nie ma czasu, że nie wraca do polski na weekend. Ok. Po...
    • Facet zdradził. Zwiazek trwał 5 lat. Nigdy faceta nie zdradziłam. A teraz, by sie na nim... zemścić? z każdym interesującym mnie mężczyzną- fizycznie i mentalnie ląduję w łóżku. Nie za często... średnio raz na 3 miesiące. Przez dwa lata uzbierało się ich 10. Uwielbiam b inteligentnych facetów... Czy któś prócz mnie odreagował w taki sposób? Sypiajac z wieloma kobietami/mężczyznami? Czy możliwe jest to, ze ktos taki w przyszlosci jak ja, nie bedzie zdradzal?
    • ...który jest idealistą? Takim okropnym męczącym się w każdej pracy związanej z komercją i kapitalizmem? Szuka pracy jedynie w organizacjach pozarządowych, ale tam praca jest raz nie ma...Czy jest jakieś inne zajęcie, którego można się podjąć i realizować w pracy swoje zamierzania i ideały? Wiem, że was to śmieszy, ale to wspaniały, ciepły, dobrze wykształcony człowiek, tylko trochę...inny:-) Jak mu pomóc?
    • Cześć, jestem w dołku:( ale chciałaby wiedzieć czy to ja jestem jakaś dziwna czy może faceci to egoistyczne pacany... może jest wśród was ktoś komu się przydrzyło coś podobnego. Właśnie okazało się że zostaję sama, bo mój pernamentny narzeczony uznał, że bardziej mu odpowiada powrót do życia beze mnie. Niby normalne, bo ludzie się rozstają, ale po 3,5 latach bycia razem, 2 latach mieszkania razem i pół roku dopytywania się kiedy zrobimy sobie dziecko, przypomniał sobie, że mnie ...
    • zerwalismy.nadal sie spotykamy jak dawniej. ja kocham.On sie odkochal.On twierdzi ze nie mozna zakochac sie po raz 2 w tej samej osobie. wciaz slysze:jetses wspaniala kobieta, jestes wspaniala,piekna,inteligentna. teskni za mna. zalezy mu na mnie. wiem ze mnie nie wykorzystuje, a raczej pomaga, troszczy sie. rozwazalam rozne moliwosci. Nic mi nie pasuje. mam wrazenie jak gdyby on sie bal,nie mogl uwierzyc ze jest w stanie mnie znow pokochac. z drugiej strony jego twierdzenie o moi...
    • Panowie ogladaja magazyny tzw.kolorowe ze zdjeciami Pan w srodku. Panie ogladaja magazyny tzw. kolorowe ,ROWNIEZ ze zdjeciami Pan w srodku. Reasumujac; Magazyny dla Pan i Panow maja jedna wspolna,fundamentalna ceche : W obu przypadkach na zdjeciach sa (w ogromnej wiekszosci) Panie... Wystepuja co prawda "kosmetyczne" roznice w sposobie prezentacji modelek (w pierwszym przypadku ubrane(dla Pan),w drugim niekoniecznie(dla Panow)). Drogie Panie,dlaczego Wasze magazyny pelne sa zdjec ...
    • żegnam(5)

Było mi miło przez ostatnie parę miesięcy pisywać tutaj. Czasami nawet pojawiały się wątki, gdzie miałem wrażenie, że można komuś pomóc i wyprostować nieco zagubione dusze. Widzę jednak, że seksistowskie, kobiece wątki są tutaj traktowane przez moderatora jako świętość, natomiast wszelka próba parodii i odpowiedzi na nie, jako coś co trzeba z grupy usunąć. niniejszym, z ww. przyczyny, żegnam :)
    • Sama nie wiem, od czego moglabym zaczac moje spostrzezenia i doswiadczenia... Byc moze ktos z Was moglby mi pomoc, w jaki sposob dotrzec do prawdy. Nie pomagaja rozmowy, wymowki, chec spojrzenia prawdzie w oczy z mojej strony. On ciagle utrzymuje, ze nie jest gejem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się