Forum eDziecko eRodzice Życie rodzinne
ZMIEŃ
      zagubiony

zagubiony

(7 wyników)
    • Mąż nie liczy się z moim czasem. Tłumaczyłam, prosiłam, napisałam o swoich uczuciach na kartce. Powiedziałam co chce żeby robił - np pisał że będzie później. Mąż twierdzi, że nie umie, nie da rady, nie może inaczej. Nie zadzwoni, nie wyśle smsa, emaila o której będzie bo "nie ma czasu". Mam wrażenie , że cały czas czekam w niepewności. Trudno mi coś zaplanować. Moje życie jest podporządkowane czasowi męża. Nigdy nie wiem o której wróci. Jeśli mamy coś zaplanowane np umawiałam się, że ch...
    • witam moja historia jest bardzo skąplikowana.jestem mężatka od roku.ale może zaczne od początku. jako nastolatka miałam dużo problemów ze sobą.nie chciało mi się życ.nawet próbowałam się zabić.mój ojciec to alkoholik,mama przez 20 lat to wytrzymywała ja miałam dość.wstydziłam się ich.poznałam w wieku 20 lat poznałam super chłopaka nie wiedziałam że coś z tego będzie,nie powiedziałam mu że mam rodziców bo poprostu się wstydziłam.sprawy nabrały szybkiego obrotu sprawy.po roku znajomości zaszłam...
    • Szukam książek gdzie jest opisany problem zdrady, nie tylko seksualnej , ale też emocjonalnej, uczuciowej, psychicznej, intelektualnej. Kiedy zdradza mężczyzna kobietę. Napisanych przez mężczyzn. Pomożecie? Mam mętlik w głowie, jestem na zakręcie życiowym i jak na razie próbuje mi się wmówić moją winę za wszystko. Podsumowaniem mogą być słowa " jaka krzywda ci się stała z tego powodu? skoro wracałem do domu i spałem w swoim łóżku, no jaka krzywda? miałaś urlop nad morzem, moją wypłat...
    • Dzień dobry! Nie wiem co robić i chciałabym uzyskać mąrdą poradę. Sprawa jest bardzo delikatna. Ostatnio mój chłopak powiedział mi, że ma dziecko. Córkę. Jedenastoletnią. On do dnia dzisiejszego jest kawalerem. Wtedy to była typowa wpadka, ani on, ani tamta dziewczyna nie chcieli być razem. Dziewczynka ma nazwisko mojego chłopaka. On cały czas płaci alimenty. Widział ją tylko raz w życiu, kiedy ona miała 3 lata. Mówi, że na początku często o niej myślał, ale teraz już tego nie ...
    • Witam wszystkich serdecznie.Proszę o pomoc.Jestem rok po rozwodzie a exs nie daje Mi żyć!!Mamy 2 dzieci w wieku 11,5 i 4,5 roku.Synek młodszy jest dzieckiem niepełnosprawnym "słuchowo".Sąd powierzył mi wykonywanie władzy rodzicielskiej nad małoletnimi dziećmi a exsowi władze rodzicielską nad dziećmi ogranicza do współdecydowania o ich istotnych sprawach, w szczególności w zakresie miejsca pobytu,wyboru kierunku nauki i zawodu..Mam możliwość przeprowadzenia się do innego miasta oddalonego o pr...
    • Mam 22 lata, 2 rodzeństwa 9 i 12 lat i matkę, która lubi wypić. Wkurza mnie, po alkoholu jest inna za dobra lub za nerwowa, porządnie irytująca... Nie jest alkoholiczką ale się martwie. 4 dni nie pije a potem 2 pod rząd( nie ze jest pijana ale po 2 piwach). I to pije sama czesto np. w łazience, kuchni. Ona mnie naprawdę denerwuje, dzieci wiedzą ze coś jest nie tak ale tego nie rozmawiają z nią- nie chcą z nia wchodzić w konflikt. Młodsza ostatnio płakała, gdy ta poszła sobie na 4-5 godz wiecz...
    • Po kolejnej z rzędu akcji mojego męża poczułam, że tym razem nie mam siły ciągnąc tego wózka sama. Ale od początku. Pobraliśmy się 17 lat temu, po rocznym, bardzo intensywnym byciu razem. Fakt - ślub był raczej na skutek nacisków rodziców, którzy nie zgadzali się, abyśmy jako studenci zamieszkali razem, bo co ludzie i rodzina powiedzą. Po ślubie miałam poczucie klęski - odpowiedzialnośc mnie przygniotła. Miesiąc poślubny przepłakałam. Ale jakoś stanęłam na nogi i oswoiłam powagę de...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się