Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      zagubiony

zagubiony

(8 wyników)
    • Dlaczego życie musi być takie popaprane...:( Mam 35 lat, dziecko, pracę .....męża...ale czuję że nic już nie czuję. Mam wrażenie że zupełnie się wypaliłam.:(. Kłótnie małżeńskie przeciagają sie juz do dwutygodniowego milczenia, ciągłe uwagi , brak bezpieczeństawa u boku męża....I pernamentny brak miłości.....to fakt, który przybija mnie coraz bardziej.Kurcze :( czy tak juz bedzie do końca moich dni. Przepraszam , piszę haotycznie ale czuję że się bardzo pogubiłam, Nigdy nie pr...
    • Zagubiona(16)

"zagubiłam się..."
    • -- Dzień dobry!! Bardzo proszę o rade, nie wiem już co robić...Mój prawdziwy problem polega na tym, że ja nie pamiętam, co robiłam dwa, trzy dni temu a co dopiero wcześniej, muszę się naprawdę bardzo zastanowic, żeby sobie przypomnieć, nawet czasami nie pamietam, co mówłam pół godziny temu, i czy powiedziałam tak, czy inaczej. MOże to brzmi śmiesznie, ale ja jestem coraz bardziej załamana. Mam dopiero 24 lata, studiuję na ostatnim roku farmację, więc dość trudne studia, troche ...
    • cóż ja bym bez nich zrobiła;-)
    • Dobro i zło czerwień i czerń są odzwierciedleniem duszy twej Twarze dwie lustrzana igraszka pozwoli ci zrozumieć obudź swe zmysły, by zlały się z hukiem gromu ciemnością nocy odgłosem śmierci sunącej po szkle Chcę by po tamtej stronie nasze dusze radowały się razem gdy jedna się uśmiechnie niech druga powtórzy ten gest Marzyła mi się noc Noc nadeszła I jest!
    • zakochana w twoich dloniach.... szukam ciebie....
    • Nie wiem czemu to tutaj piszę... Chyba naszła mnie chęć podzielenia się z innymi moim smutkiem, który naszedł mnie już jakiś czas temu. Wiem jedno - jestem w tej chwili niczym wrak człowieka, który kilka miesięcy temu zagubił się w tym świecie, wpadł w dołek, z którego nie potrafi się wygrzebać (bo chyba nawet nie ma na to chęci, ani siły). Kiedyś taki nie byłem. Problemy, jak każdy człowiek, były w moim życiu raz większe, raz mniejsze. Ale się nie poddawałem. Można powiedzieć, że...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się