Dodaj do ulubionych

Cersanit praca i zarobki

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.09, 12:37
Jak w/w
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 13:06
      Z tego co się orientuję na stronie internetowej Cersanitu jest kilka
      ofert pracy, parę miesięcy temu odpowiedziałem na nie i do tej pory
      nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedźi, a spełniałem stawiane
      wymagania. Więc nie mam pojęcia, po co te ogłoszenia na stronie
      widnieją??? Chyba tylko po to żeby zbierać wysyłane przez naiwnych
      ludzi dokumenty i wymieniać się z innymi "naszymi" danymi.... A i
      druga sprawa, z tego co słyszałem to zarobki są kiepskie, ale teraz
      w kryzysie trzeba się chwytać wszystkiego.....:((((((((((((((
      • Gość: 132 Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:22
        nie wiem co jest dziwnego w kolekcjonowaniu cv, jesli beda kogos potrzebowac to
        juz maja gootowa liste najlepszych kandydatow, wystarczy zadzwonic i spytac czy
        sa zainteresowani zamiast wystawiac ogloszenie i czekac na pierwszego lepszego
        ludzia
      • Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: 94.254.163.* 12.03.09, 11:37
        żeby dobrze zarobić w cersanicie trzeba dobrze lizać dupe kierownictwu a itak za byle pie... potrafiom zabrać pół pensji jest jak w korei pułnocnej jak złapiom jednego na czymś cierpi cała brygada myśle że jak by mogli to chętnie by ludzi roztrzeliwiali niektuzi z kierownicwa stosują teror psichiczny pozdrawiam
      • Gość: rajan Re: Cersanit praca i zarobki IP: 94.254.163.* 12.03.09, 11:50
        dobrze gośćiu powiedziałeś że w cersanicie panuje terror i fizyczny ipschiczny jak moga to gnębią człowieka to ich chleb powszedni niestety wykorzystują że jest bezrobocie jak właśćiciel ma przyjechać to udają że wszystko jest ok nawet śnieg karzą bielić a latem trawe malować na zielono
      • Gość: kiki Re: Cersanit praca i zarobki IP: 94.254.163.* 12.03.09, 12:02
        jak podpie...sz kilku gośći masz pare stówek więcej jak szczelisz komplement szefowi masz większą premie jak chcesz tylko zapie...ć i niczym śię interesować to masz minimalną płace
        • Gość: gosc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 12:37
          od trzech latach zarabiam mniej niz na okresie próbnym,przy wyzszej
          stawce na godzine.Złodzieje korzystają z niby kryzysu,produkcja też
          idzie tylko metry się liczą,aut nie nadęrzają ładować. a zarobki
          czły czas w duł!!!!!
          • Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:52
            dlatego kocham ten zaklad ... a co kocham to pie... !!!!
    • Gość: :) Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 14:32
      od 1200 do 2000 tyle można zarobić
      • Gość: ciekawy Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.09, 16:31
        Dlaczego taka duża rozbieżność w zarobkach . Na którym dziale się
        najlepiej zaobi ?
        Dziękuje za odpowiedź
        • Gość: kkkkkkkkkk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 11:19
          wyzysk i anarchia robisz,zapie...sz na 3 zmiany wsztstkie weekendy
          a na wypłate 1200 zł
        • Gość: :) Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:24
          1200 dostajesz na czysto a do 2000 za kilka dodatkowych tkz. setki lub wagony
          • Gość: zonk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 23:33
            Za nadgodziny w tym burdelu jeszcze nikt nie dostał złamanego grosza
            • Gość: no beduins Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.09, 13:59
              chmielu to jakiścw...u??? beduini jebią bez kasy za nadgodziny a h.u.j lata
              śmigłowcem ha ha ha strefka wszystko jasne ....
    • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:40
      Trudno mi się z Tobą zgodzić.Wysłałem swoje dokumenty i jest o.k.
      Praca po wyższych studiach ekonomicznych 10-12 tys.Praca w Kielcach.
      • Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 12:19
        co? ile? ja też jestem po wyższych studiach ekonomicznych, robię
        podyplomówkę kończę kurs językowy i robię za 1200zł netto. Chyba
        wygrałeś/aś konkurs na stanowisko prezesa i tyle zarabiasz!!!
        Ps. Nie wypisuj takich bzdur na forum bo ludziom aż się płakać chce!!
        • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:04
          Przykro mi,że tak to odbierasz - napisałem zgodnie z prawda !!!
          Zaznaczam jednak,że to praca w Kielcach.Bez najmniejszych znajomości
          tylko na podstawie CV i rozmowy telefonicznej.Nikogo nie chcę
          drażnić.
          • Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:39
            chyba ze pod biurkiem prezesa siedzisz i kozuch wysysasz!!!
        • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:11
          Nie wierze,że po wyższych studiach masz 1200 zł.Kolego nie pisz
          bzdur ja też pracuje w Cersanicie i mam 7.500.Gdzieś Ty się uchował?
          Nie ośmieszaj się !!!
          • Gość: gościówa Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:14
            Pracujesz w naszym wałbrzyskim Cersanicie? Dostałeś się tam świeżo
            po studiach? Czy miałeś już jakieś doświadczenie? Z tego co się
            orientuję to nie ma przyjęć do biur, a te lepiej płatne stanowiska
            są już dawnio obsadzone.
            • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 07:43
              Pracuje w Wałbrzychu już 5 lat.Prace rozpoczynałem zaraz po
              studiach,czyli bez doświadczenia.Najważniejsze to na początku
              wynegocjować najlepsze warunki.Wynagrodzenie przez ten okres ledwo
              drgnęło.
            • Gość: jjoppp Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.09, 18:54
              zarobki do dupy
          • Gość: ll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:42
            ale nie na produkcji pojebie!!
            jestes wyzej i wszystko masz w dupie nawet kryzys a pierwszy
            warujesz u prezesa pod drzwiami!!
            frajer!!!!!!!!!
          • Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:47
            ale sie wkur... kolego,pracuje od poczatku i chyba bzdury piszesz.
            masz poprostu tupet pisac takie bzdury,szkoda ze jest to anonimowe
            bo jak bym cie spotkal to siedem i pol razy kopa w dupe bys dostal.
            siedzisz fiucie gdzies przy biurku i w ch...a walisz jaki to z ciebie
            pracownik.
            żygac sie na was chce dupowłazy jebane!!!!!!!!!!
      • Gość: czesiek Re: Cersanit praca i zarobki IP: 194.181.194.* 17.04.09, 22:56
        chyba rubli
      • Gość: chmielu Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.09, 09:50
        ale piszesz bzdury pojebancu.chyba ze ciagniesz druta jedzrzejowi w
        kielcach!!!!
        • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 10:39
          Koledzy !!! Z takim językiem a co za tym idzie i elokwencją to
          sądze,że i tak za dużo Wam płacą...
          • Gość: fff Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 22:39
            a od kiedy jestesmy kolegami KUTASIE!!!!
            • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:30
              Masz racje,na całe szczęście nie jesteśmy kolegami.Może tylko
              osobami pracującymi w tym samym zakładzie pracy.Tylko nie ta liga.
    • Gość: g Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 11:49
      spoko POWODZENIA
      • Gość: prcownik Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.09, 14:24
        zarobki to 1400 do 1700 zwykli pracownicy. było lepiej, ale ściema
        że kryzys. bujdą jest że za kapowanie płacą. terorysta jest tylko
        jeden każdy wie kto, a kierownicy to sami są pod terrorem. Ogólnie
        nie było źle dopóki nie zaczeli kasy ciąć. Teraz to pewnie dużo
        dobrych ludzi sie zwolni, a na wyszkolenie nowych trzeba czasu, ale
        wielki K... o tym nie pomyśli bo po co.
        • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:03
          To bardzo przykre ale prawdziwe.Ja też zamierzam się zwolnić ze
          względu na obniżone zarobki.Przejde całkiem niedaleko do Toyoty
          Tsusho.Tam dostane 400 zł więcej to dla mnie bardzo dużo ( spłacam
          kredyt) Odezwe się już z nowej pracy.POWODZENIA.
          • Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:10
            Są przyjęcia w Toyocie Tshuso? Jak tam się dostać? na jakie
            stanowiska przyjmują i jakie mają wymagania? Szukam pracy już od pół
            roku i nic, jestem załamany!!!!!
            • Gość: Ja Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 12.03.09, 15:45
              Cersanit-bród,smród i ubóstwo,
              brygadziści i mistrzowie-karierowicze,patrzą żeby tylko dla swojej dupy było
              dobrze,w dodatku jeden z nich pedofil,ci co tam pracują lub pracowali wiedzą
              który to.
              • Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:51
                nie nie wiemy,kto to taki to dostanie niespodzianke do lapy i buzi!!?
            • Gość: Toyocik Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 07:39
              Żadnych przyjęć u nas nie ma.Jeśli będą to zwolnienia.Nie róbcie
              ludziom zbędnych nadzieii.Tak się nie robi.
        • Gość: Karol CH Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:19
          Czysta prawda kolego!
          • Gość: neo Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:14
            biznes.interia.pl/news/jak-czesto-polacy-zmieniaja-prace/komentarze,1248980,1,19992483,2,1
            Tu poczytajcie,już niedługo będzie nadzieja na rozwiązanie problemów z
            chamstwem i debilizmem chmiela.Zwiazek Zawodowy w Cersanicie!
    • Gość: AAA Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.09, 09:06
      ROZEBRAĆ CERSANIT
      • Gość: sh Re: Cersanit praca i zarobki IP: 62.87.160.* 14.05.09, 18:59
        jak wam tak zle to po co tam pracujecie????
        moze z waszymi kwalifikacjami wiecej zarobic sie nie da? nie wazne w
        jakiej firmie...
        • Gość: ja Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 14.05.09, 19:30
          Ja tam już nie pracuje,znalazłem bardzo dobrą pracę za wypasioną płace ,a
          Koralgolowi mogę figurkę z brązu na czoło postawić.A ci co w szatniach robią
          zadymy a na zebraniach się chowają niech za.........ą jak beduini za 1000 zł
          bardzo dobrze im tak,właźcie w dupę wazeliniarze może zostaniecie wyróżnieni do
          obciągania grubemu świniakowi.
          • Gość: pit Re: Cersanit praca i zarobki IP: 87.204.210.* 18.05.09, 14:29
            A kto to jest ten jak sie słyszy "gruby karol"?
            • Gość: sas Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.05.09, 19:55
              PREZESIK albo coś koło tego
    • Gość: ciekawy Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 11:50
      jak teraz w cersanicie się pracuje na magazynie??? ogłoszeń 10 na wózki na
      magazyn się ukazało na pośredniaku i 10 na maszyny produkcyjne, czy ten jebnięty
      kierownik jeszcze jest na magazynie?? co był kiedyś i jak z transportem i
      ustawianiem towaru z paletami dalej trzeba szukać samemu miejsca gdzie postawić
      towar??? jak z płacą?? coś się zmieniło i skąd nagle tyle miejsc do pracy???
      ludzie sami odeszli czy zwolnili pracowników???
      • Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 13:26
        A co to Cię interesuje,czyżbyś chciał się zatrudnić ? Po co te
        wszystkie pytania,już po tym widać,że jesteś następny w kolejce do
        opluwania tego zakładu i wszystkich po koleii.
        • Gość: ... Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 29.05.09, 18:11
          Odradzam pracowania w tym zakładzie,"Kołchoz" jednym słowem,podpierdolka na
          każdym kroku,przydupasy i karierowicze.I ten system:D buahahaha ku..a jak ja
          mogłem tam pracować,wigilia popołudniówka a w sylwestra ostatnia nocka,ale grunt
          że mam już wyj...ne na ten zakładzik i śmiesznych frajerów co się trzęsą jak
          zobaczą świniaka.Mam teraz dobrą pracę,weekendy wolne,ładna wypłata,zakład z
          ludzi a nie ze ścierwa i dla ludzi,wiem za co robię,miła atmosfera,ludzie
          uśmiechnięci aż chce się robić:DPozdro dla tych co się uwolnili i nie żałują.Bo
          ja na pewno nie żałuje,śmiałem się,śmieje się i będę się śmiał z tego zakładu.
          • Gość: wr Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.05.09, 11:29
            Na magazynie kierownik ten sam , poza tym nic sie nie zmieniło,
            zarobki ok.1400 zł
            • Gość: rolex Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 19:59
              praca w cersanicie to jeden najwiekszy błąd jaki zrobiłem ww życiu.
              Pier.... grubego i wszystkich kierowników
              • Gość: ccc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 20:04
                Pracowałem w tym zakłdzie. nic ciekawego zostawanie po godzinach,
                przekładanie płytek a wypłaty jak nie było widać tak nie widać.
                teraz gnoje zasłaniają się kryzysem. nie matwcię się gruby itak
                stracił na akcjachb około rok temu jak poleciały akcje na giełdzie
                Pozdrawiam tych co uwolnili się od tego syfu
                • Gość: Kwaśny Olo Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:47
                  Dlaczego warto pracować w cersanicie:
                  - bardo nie korzystna umowa tak skonstruowana aby zarobek
                  zależał od kierownika gnojarka,
                  - maszyny zaniedbane konserwacja dopiero ja się coś urwie,
                  - ryzykowna praca bhp tylko w teorii,
                  - nadgodziny obowiązkowe,
                  - świątek piątek,
                  - brak przerw
                  - wysokie zarobki dla kierowników aby skutecznie gnębili,
                  - kiepska jakość produktów,
                  - bardo gorąco na hali,
                  - klimatyzowane wnęki dla kierowników siedzą z lornetkami i
                  obserwują,
                  - powstały na gruncie złodziejskiej prywatyzacji opartej na
                  układach komuszych.

• Gość: Gall Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:31
                    Czy wszyscy na wyższych stanowiskach do takie gnoje? Czy może jest albo
                    przynajmniej był ktoś (dyrektor, kierownik, mistrz) kto zasługuje na słowa uznania?
                    • Gość: gośc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 01.09.09, 22:25
                      praca w cersanicie polega na gnojeniu , ponizaniu ,wykozystywaniu
                      ludzi..pan ru..... jeżdi po ludziach jak chce czy na niego nie ma
                      rady.prezes nie wie czy udaje jak ludzie sie na niego skarza
                      • Gość: kolega dredziaża Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.skarzysko.vectranet.pl 02.09.09, 18:36
                        Powitać ja mam nieprzyjemność pracować w cersanicie w starachowicach i tak jak u
                        was wszystko się zgadza wyzysk a zarobki takie jak pięć lat temu !!!!!!! qutasy
                        premie zabierają o cokolwiek żar na hali,picie jest ale smakuje jak żabiana !! a
                        napić można się tylko w przerwie tyle żeby starczyło do końca roboty !!
                        najlepiej mają lachociągi i podpie...cze to jest to co lubią kierownicy banda
                        chui i baranów !!
                        • Gość: rado Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 19:03
                          Tez wam zabieraja 10% z wyplaty na niby "kryzys"
                          • Gość: zdeptany Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.skarzysko.vectranet.pl 02.09.09, 19:52
                            10 % to jest wersja optymistyczna !!! ale oni nie zabierają normy nam podnieśli
                            o 10 % a za godziny za które była dopłata do 50% prawie nie istnieje !!! a jest
                            6.5 na godzine
                            • Gość: rado Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 20:18
                              No to tak jak i unas.....nawet wentylatorow nie ma za to kamery zainstalowali....
                              • Gość: boo Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.skarzysko.vectranet.pl 02.09.09, 20:56
                                Kamery tak wszędzie !! a palarnie macie ? bo tu chyba nigdy nie będzie. A przy
                                monitorach komandosi na rowerach jak ktoś w kiblu zapali bo oczywiście czujki
                                się włączają.Zamontowali bo tam się pożar zacznie !! ale tam gdzie się paliło to
                                nie ma bo poco !!!
                                • Gość: pilot Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:37
                                  co z tego,ze kamery są,jak po kiblach i tak sie ru...ą.z tego co wiem to 3
                                  zakład może poszczycić się obciagarami:)
    • Gość: zonk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:11

Za nadgodziny w tym burdelu jeszcze nikt nie dostał złamanego grosza
      • Gość: ... Re: Cersanit praca i zarobki IP: 78.8.136.* 04.09.09, 19:55
        Moja teoria jest taka:

Każdy zarabia tyle ile chce zarabiać.
        Jak komuś zaproponują 1200 netto i on się na to zgadza to oznacza że
        tyle chce zarabiać. Proste.
        Ja chcę zarabiać 5000 zł i jakby mi zaproponowali 1200 to bym się nie
        zgodził, ale są ludzie którzy się na tyle zgadzają - czyli tyle chcą
        zarabiać. Niech dalej tak czynią, ich sprawa.
        • Gość: Jasiu Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 19:09
          Witam.

Zauważyłem, że w temacie wypowiadają się tylko pracownicy produkcji lub
          magazynu. Może ktoś z biura się wypowie? Z jakich ludzi składają się zespoły?
          Młodych, ambitnych? Dużo jest pracowników biurowych?

Są jakieś przyjęcia do biur?

Pozdrawiam.
          • Gość: grajek Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 13:34
            slyszalem ze fajne dziwki sa
            • Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 19:36
              Czy na produkcji czy w biurze wszędzie te same problemy. Gruby rżnie aż miło po
              kasie. Każdy kto ma w planach przyjęcie do Cersanitu w Wałbrzychu - odradzam
              całkowicie!!!!! Chyba że komuś zdrowie nie jest miłe. Tam można dorobić się
              tylko garba. Atmosfera do dup...y nacisk psychiczny, dręczenie ludzi
              psychicznie, no i oczywiście krojenie z kasy. Niestety ale to jest najgorsze.
              Prawie nigdy nie płacą uczciwie zawsze coś kręcą aby wyszło po ich myśli. Ludzie
              wartościowi są lekceważeni a donosiciele i lizusy awansują, a ponadto na
              baaaardzo dużą skalę szerzy się znajomość (bardzo dobym przykładem jest Mizuła -
              wyniki mizerne, a mimo wszystko trzymają go jako kierownika od prawie 3 lat,
              albo Podobiński który ma w dupie wszystkich ludzi a za dobre słowo od grubego
              odgryzł by sobie nawet jajo. Taka jest prawda jeżeli jest ktoś kto uważa że
              przesadzam to niech się wypowie. Zadowoleni mogą być w tym burdelu tylko
              kierownicy i dyrektorzy bo kaska płynie. Nawet mistrzowie poddają się tej
              atmosferze - nie wszyscy ale jednak.
              • Gość: (...) Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.09, 20:13
                Chcesz mieć problemy juz niebawem? Uwazasz ze nazwiskami mozesz rzucac tu na
                prawo i lewo? Radze sie uspokoic chyba ze chcesz miec problemy kolego. Duze
                problemy... Anonimowy nie jestes, choc wydaje ci sie inaczej.
                • Gość: ... Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ibselektronics.pl 01.10.09, 20:46
                  To niech Ci kierowniczki się uspokoją to nikt ich nawet patykiem nie
                  ruszy, ale taka jest prawda. Pewnie w domu se nie radzą i w pracy
                  się wyładowują na produkcji, ale tak jest wszędzie. Ja pracuje we
                  Faurecii i tam jest tak samo
                • Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:28
                  Po pierwsze nie jestem żadnym twoim kolegą. Po drugie nie strasz bo nikogo nie
                  obraziłem, ani nie wyzwałem, a po trzecie gdyby to nie była prawda to byś się
                  "kolego" nie oburzył i nie próbował mnie zastraszyć. Hihi nawet wiem kim jesteś
                  (podejrzewam że na 99 % się nie mylę) dlatego siedź sobie na swoim ciepłym
                  stołeczku i daj się wypowiedzieć komuś komu i ty i tobie podobni zaleźliście za
                  skórę i to porządnie.
                  I jeszcze jedno skoro jest tak pięknie to dlaczego tak wiele osób wypowiada się
                  na temat Wałbrzyskiego Cersanitu bardzo negatywnie?!
                  • Gość: roki Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.09, 00:23
                    Szacun kotlet :) Straszonko to na pozadku dziennym u ich,wyzysk, krojenie wszystko prawda.Nagrywam nowa fuche i bujam sie z tego obozu.
                    • Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:20
                      I masz rację kolego roki ja też się nie zastanawiam. Każdy musi dojrzeć do tej
                      decyzji. Nawet kilku mistrzów myśli o tym samym także będzie się dobrze działo
                      hehe. Minie kryzys sytuacja na rynku się poprawi jak się otworzą drzwi i okna to
                      zostaną tylko uzależnieni od tego zakładu nieudacznicy, którzy w innych firmach
                      nie odnaleźli by się gdyż są tak bardzo przesiąknięci złą atmosferą i złym
                      podejściem do pracowników.
              • Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.09, 10:00
                jak tam kierownik Komenda myje w końcu zęby ??? czy dalej mu jedzie ??
                • Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:14
                  Eeee panie kolego akurat Kierownik Komenda jest najmniej szkodliwy społecznie
                  wśród tego chamstwa, i nie powinieneś się człowieka czepiać. Natomiast o
                  pozostałych osiołkach można by powiedzieć wiele ale niekoniecznie dobrego
                  • Gość: Dudek Re: Cersanit praca i zarobki IP: 77.255.179.* 25.11.09, 20:39
                    w kielcach lepiej to nie wygląda. Chamstwo i wyścig szczurów. Jakiś
                    gość napisal że ma 10.000 po studiach. Nie wierzcie w to. Tak
                    zarabiają "na stanowiskach" - czyli nieliczni. Normalnie w biurze
                    jest 2.500 netto. Niby nieźle ale trzeba robić po 12 godzin, czasami
                    dlużej... Jak wychodzisz punktualnie to dostajesz do zrozumienia, że
                    pakujesz się w klopoty. Ale chętnych nie brak bo w kielcach nie ma
                    pracy. Brak wyplacanych nadgodzin, nagród. O kursach czy szkoleniach
                    można zapomnieć. Totalny drenaż i wyciskanie cytryny. Nie polecam
                    firmy.
                    • Gość: Rankos Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 05:43
                      I jak tam cos sie zmienilo bo mam oferte z UP
                      • Gość: do rankosa Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.10, 10:08
                        ostatnio było ogłoszenie z up 20 ludzi na wózki widłowe i 40 ludzi na produkcje
                        resztę sobie doczytaj z postu przed tobą w kielcach to samo, z tego co wiem to
                        nikt tam się nie pcha przy zdrowych zmysłach chyba że lubi być kopany w dupę i
                        wyzywany albo lubi mieć połowę wypłaty czyli 1000 zł bo reszta to premia która
                        jest bez powodu zabierana

• Gość: Hehe Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.10, 12:20
                          To poprawiło się, bo kopali w jaja
                          • Gość: fizol Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.10, 14:00
                            Tak na gorsze
                            • Gość: gosc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 15:34
                              daj sobie spokoj z cersanitem jezeli cchesz byc zdrowy psychicznie
                              lepiej butelki zbierac pracowalem tam sami kable i lizusy byle
                              mistrzowi lub kierownikowi jak naajglebiej w dupe wejsc a oni sie
                              ciesza
    • Gość: Pikowski Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.pool.ukrtel.net 02.06.10, 14:07
      Pracowalismy i w Walbrzychu i Krasnymstawie - nie zaplacili nam za prace w ogole! bylem tam niewolnikiem? otrzymalem gipsowego buta! Teraz podal do sadu ukrainskiego /bom jestem z Ukrainy/ jeszcze do polskiego trzeba - poniewaz pracowalismy legalnie ale jak sie okazalo bez pieniedzy. W Ukrainskim Cersanicie tez ni placa duzo ok 200S/mies - to gowno a nie pieniadze!! Walczyc- do walki!!! Pikowski Witalij +380678982634 violpik@ukr.net Cersanit dobry u WC - dobrze srac!
      • Gość: taaaakk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 14:13
        brawo brawo pogonić ten gnój stąd co chwile na pośredniaku ogłoszenie szukają
        frajerów za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: nie Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.06.10, 00:17
          prawda
          • Gość: kokos123434 Re: Cersanit praca i zarobki Poznan IP: *.icpnet.pl 07.06.10, 11:32
            Witam. Powiedzcie czy wiecie jak kształtuja sie zarobki przedstawicieli
            handlowych konkretnie podstawa i premia. Pozdrawiam
            • Gość: gosc Re: Cersanit praca i zarobki Poznan IP: *.centertel.pl 10.08.10, 14:59
              Czy ktos pracowal/pracuje na stanowisku operatora wozka widlowego w
              cersanicie? Jak zarobki i praca?
              • Gość: nn Re: Cersanit praca i zarobki Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 10:47
                Odkąd menda Wójcik się pojawił coraz więcej dymu w Cersanicie. Już nie tylko pracownicy się zwalniają, ale i kierownicy np. D. Rydlicki. Wydaje mu się że wszystko umie ale tylko pierniczy robotę.
        • Gość: vokulski Re: Cersanit praca i zarobki IP: 82.139.30.* 06.12.10, 21:36
          wlasnie w Kielcach to samo srednio co miesiac 5 ogloszen do roznych dzialow? dziwne
    • Gość: Simon Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 16:09
      Czy ktoś może napisać jak opłacane są stanowiska biurowe?
      I dlaczego jak szukają kogoś do pracy na Dolny Śląsk to ogłoszenie jest z Kielc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka