Gość: ciekawy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.09, 12:37 Jak w/w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 13:06 Z tego co się orientuję na stronie internetowej Cersanitu jest kilka ofert pracy, parę miesięcy temu odpowiedziałem na nie i do tej pory nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedźi, a spełniałem stawiane wymagania. Więc nie mam pojęcia, po co te ogłoszenia na stronie widnieją??? Chyba tylko po to żeby zbierać wysyłane przez naiwnych ludzi dokumenty i wymieniać się z innymi "naszymi" danymi.... A i druga sprawa, z tego co słyszałem to zarobki są kiepskie, ale teraz w kryzysie trzeba się chwytać wszystkiego.....:(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 132 Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:22 nie wiem co jest dziwnego w kolekcjonowaniu cv, jesli beda kogos potrzebowac to juz maja gootowa liste najlepszych kandydatow, wystarczy zadzwonic i spytac czy sa zainteresowani zamiast wystawiac ogloszenie i czekac na pierwszego lepszego ludzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: 94.254.163.* 12.03.09, 11:37 żeby dobrze zarobić w cersanicie trzeba dobrze lizać dupe kierownictwu a itak za byle pie... potrafiom zabrać pół pensji jest jak w korei pułnocnej jak złapiom jednego na czymś cierpi cała brygada myśle że jak by mogli to chętnie by ludzi roztrzeliwiali niektuzi z kierownicwa stosują teror psichiczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajan Re: Cersanit praca i zarobki IP: 94.254.163.* 12.03.09, 11:50 dobrze gośćiu powiedziałeś że w cersanicie panuje terror i fizyczny ipschiczny jak moga to gnębią człowieka to ich chleb powszedni niestety wykorzystują że jest bezrobocie jak właśćiciel ma przyjechać to udają że wszystko jest ok nawet śnieg karzą bielić a latem trawe malować na zielono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Cersanit praca i zarobki IP: 94.254.163.* 12.03.09, 12:02 jak podpie...sz kilku gośći masz pare stówek więcej jak szczelisz komplement szefowi masz większą premie jak chcesz tylko zapie...ć i niczym śię interesować to masz minimalną płace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 12:37 od trzech latach zarabiam mniej niz na okresie próbnym,przy wyzszej stawce na godzine.Złodzieje korzystają z niby kryzysu,produkcja też idzie tylko metry się liczą,aut nie nadęrzają ładować. a zarobki czły czas w duł!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:52 dlatego kocham ten zaklad ... a co kocham to pie... !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 14:32 od 1200 do 2000 tyle można zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.09, 16:31 Dlaczego taka duża rozbieżność w zarobkach . Na którym dziale się najlepiej zaobi ? Dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkkkk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 11:19 wyzysk i anarchia robisz,zapie...sz na 3 zmiany wsztstkie weekendy a na wypłate 1200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:24 1200 dostajesz na czysto a do 2000 za kilka dodatkowych tkz. setki lub wagony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 23:33 Za nadgodziny w tym burdelu jeszcze nikt nie dostał złamanego grosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no beduins Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.09, 13:59 chmielu to jakiścw...u??? beduini jebią bez kasy za nadgodziny a h.u.j lata śmigłowcem ha ha ha strefka wszystko jasne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:40 Trudno mi się z Tobą zgodzić.Wysłałem swoje dokumenty i jest o.k. Praca po wyższych studiach ekonomicznych 10-12 tys.Praca w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 12:19 co? ile? ja też jestem po wyższych studiach ekonomicznych, robię podyplomówkę kończę kurs językowy i robię za 1200zł netto. Chyba wygrałeś/aś konkurs na stanowisko prezesa i tyle zarabiasz!!! Ps. Nie wypisuj takich bzdur na forum bo ludziom aż się płakać chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:04 Przykro mi,że tak to odbierasz - napisałem zgodnie z prawda !!! Zaznaczam jednak,że to praca w Kielcach.Bez najmniejszych znajomości tylko na podstawie CV i rozmowy telefonicznej.Nikogo nie chcę drażnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:39 chyba ze pod biurkiem prezesa siedzisz i kozuch wysysasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:11 Nie wierze,że po wyższych studiach masz 1200 zł.Kolego nie pisz bzdur ja też pracuje w Cersanicie i mam 7.500.Gdzieś Ty się uchował? Nie ośmieszaj się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:14 Pracujesz w naszym wałbrzyskim Cersanicie? Dostałeś się tam świeżo po studiach? Czy miałeś już jakieś doświadczenie? Z tego co się orientuję to nie ma przyjęć do biur, a te lepiej płatne stanowiska są już dawnio obsadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 07:43 Pracuje w Wałbrzychu już 5 lat.Prace rozpoczynałem zaraz po studiach,czyli bez doświadczenia.Najważniejsze to na początku wynegocjować najlepsze warunki.Wynagrodzenie przez ten okres ledwo drgnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjoppp Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.09, 18:54 zarobki do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:42 ale nie na produkcji pojebie!! jestes wyzej i wszystko masz w dupie nawet kryzys a pierwszy warujesz u prezesa pod drzwiami!! frajer!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:47 ale sie wkur... kolego,pracuje od poczatku i chyba bzdury piszesz. masz poprostu tupet pisac takie bzdury,szkoda ze jest to anonimowe bo jak bym cie spotkal to siedem i pol razy kopa w dupe bys dostal. siedzisz fiucie gdzies przy biurku i w ch...a walisz jaki to z ciebie pracownik. żygac sie na was chce dupowłazy jebane!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Cersanit praca i zarobki IP: 194.181.194.* 17.04.09, 22:56 chyba rubli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmielu Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.09, 09:50 ale piszesz bzdury pojebancu.chyba ze ciagniesz druta jedzrzejowi w kielcach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 10:39 Koledzy !!! Z takim językiem a co za tym idzie i elokwencją to sądze,że i tak za dużo Wam płacą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 22:39 a od kiedy jestesmy kolegami KUTASIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:30 Masz racje,na całe szczęście nie jesteśmy kolegami.Może tylko osobami pracującymi w tym samym zakładzie pracy.Tylko nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.09, 11:49 spoko POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prcownik Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.09, 14:24 zarobki to 1400 do 1700 zwykli pracownicy. było lepiej, ale ściema że kryzys. bujdą jest że za kapowanie płacą. terorysta jest tylko jeden każdy wie kto, a kierownicy to sami są pod terrorem. Ogólnie nie było źle dopóki nie zaczeli kasy ciąć. Teraz to pewnie dużo dobrych ludzi sie zwolni, a na wyszkolenie nowych trzeba czasu, ale wielki K... o tym nie pomyśli bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:03 To bardzo przykre ale prawdziwe.Ja też zamierzam się zwolnić ze względu na obniżone zarobki.Przejde całkiem niedaleko do Toyoty Tsusho.Tam dostane 400 zł więcej to dla mnie bardzo dużo ( spłacam kredyt) Odezwe się już z nowej pracy.POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:10 Są przyjęcia w Toyocie Tshuso? Jak tam się dostać? na jakie stanowiska przyjmują i jakie mają wymagania? Szukam pracy już od pół roku i nic, jestem załamany!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 12.03.09, 15:45 Cersanit-bród,smród i ubóstwo, brygadziści i mistrzowie-karierowicze,patrzą żeby tylko dla swojej dupy było dobrze,w dodatku jeden z nich pedofil,ci co tam pracują lub pracowali wiedzą który to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 00:51 nie nie wiemy,kto to taki to dostanie niespodzianke do lapy i buzi!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toyocik Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 07:39 Żadnych przyjęć u nas nie ma.Jeśli będą to zwolnienia.Nie róbcie ludziom zbędnych nadzieii.Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol CH Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:19 Czysta prawda kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:14 biznes.interia.pl/news/jak-czesto-polacy-zmieniaja-prace/komentarze,1248980,1,19992483,2,1 Tu poczytajcie,już niedługo będzie nadzieja na rozwiązanie problemów z chamstwem i debilizmem chmiela.Zwiazek Zawodowy w Cersanicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.09, 09:06 ROZEBRAĆ CERSANIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sh Re: Cersanit praca i zarobki IP: 62.87.160.* 14.05.09, 18:59 jak wam tak zle to po co tam pracujecie???? moze z waszymi kwalifikacjami wiecej zarobic sie nie da? nie wazne w jakiej firmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 14.05.09, 19:30 Ja tam już nie pracuje,znalazłem bardzo dobrą pracę za wypasioną płace ,a Koralgolowi mogę figurkę z brązu na czoło postawić.A ci co w szatniach robią zadymy a na zebraniach się chowają niech za.........ą jak beduini za 1000 zł bardzo dobrze im tak,właźcie w dupę wazeliniarze może zostaniecie wyróżnieni do obciągania grubemu świniakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Cersanit praca i zarobki IP: 87.204.210.* 18.05.09, 14:29 A kto to jest ten jak sie słyszy "gruby karol"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.05.09, 19:55 PREZESIK albo coś koło tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 11:50 jak teraz w cersanicie się pracuje na magazynie??? ogłoszeń 10 na wózki na magazyn się ukazało na pośredniaku i 10 na maszyny produkcyjne, czy ten jebnięty kierownik jeszcze jest na magazynie?? co był kiedyś i jak z transportem i ustawianiem towaru z paletami dalej trzeba szukać samemu miejsca gdzie postawić towar??? jak z płacą?? coś się zmieniło i skąd nagle tyle miejsc do pracy??? ludzie sami odeszli czy zwolnili pracowników??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 13:26 A co to Cię interesuje,czyżbyś chciał się zatrudnić ? Po co te wszystkie pytania,już po tym widać,że jesteś następny w kolejce do opluwania tego zakładu i wszystkich po koleii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 29.05.09, 18:11 Odradzam pracowania w tym zakładzie,"Kołchoz" jednym słowem,podpierdolka na każdym kroku,przydupasy i karierowicze.I ten system:D buahahaha ku..a jak ja mogłem tam pracować,wigilia popołudniówka a w sylwestra ostatnia nocka,ale grunt że mam już wyj...ne na ten zakładzik i śmiesznych frajerów co się trzęsą jak zobaczą świniaka.Mam teraz dobrą pracę,weekendy wolne,ładna wypłata,zakład z ludzi a nie ze ścierwa i dla ludzi,wiem za co robię,miła atmosfera,ludzie uśmiechnięci aż chce się robić:DPozdro dla tych co się uwolnili i nie żałują.Bo ja na pewno nie żałuje,śmiałem się,śmieje się i będę się śmiał z tego zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.05.09, 11:29 Na magazynie kierownik ten sam , poza tym nic sie nie zmieniło, zarobki ok.1400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolex Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 19:59 praca w cersanicie to jeden najwiekszy błąd jaki zrobiłem ww życiu. Pier.... grubego i wszystkich kierowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 20:04 Pracowałem w tym zakłdzie. nic ciekawego zostawanie po godzinach, przekładanie płytek a wypłaty jak nie było widać tak nie widać. teraz gnoje zasłaniają się kryzysem. nie matwcię się gruby itak stracił na akcjachb około rok temu jak poleciały akcje na giełdzie Pozdrawiam tych co uwolnili się od tego syfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwaśny Olo Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:47 Dlaczego warto pracować w cersanicie: - bardo nie korzystna umowa tak skonstruowana aby zarobek zależał od kierownika gnojarka, - maszyny zaniedbane konserwacja dopiero ja się coś urwie, - ryzykowna praca bhp tylko w teorii, - nadgodziny obowiązkowe, - świątek piątek, - brak przerw - wysokie zarobki dla kierowników aby skutecznie gnębili, - kiepska jakość produktów, - bardo gorąco na hali, - klimatyzowane wnęki dla kierowników siedzą z lornetkami i obserwują, - powstały na gruncie złodziejskiej prywatyzacji opartej na układach komuszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:31 Czy wszyscy na wyższych stanowiskach do takie gnoje? Czy może jest albo przynajmniej był ktoś (dyrektor, kierownik, mistrz) kto zasługuje na słowa uznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.chello.pl 01.09.09, 22:25 praca w cersanicie polega na gnojeniu , ponizaniu ,wykozystywaniu ludzi..pan ru..... jeżdi po ludziach jak chce czy na niego nie ma rady.prezes nie wie czy udaje jak ludzie sie na niego skarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega dredziaża Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.skarzysko.vectranet.pl 02.09.09, 18:36 Powitać ja mam nieprzyjemność pracować w cersanicie w starachowicach i tak jak u was wszystko się zgadza wyzysk a zarobki takie jak pięć lat temu !!!!!!! qutasy premie zabierają o cokolwiek żar na hali,picie jest ale smakuje jak żabiana !! a napić można się tylko w przerwie tyle żeby starczyło do końca roboty !! najlepiej mają lachociągi i podpie...cze to jest to co lubią kierownicy banda chui i baranów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 19:03 Tez wam zabieraja 10% z wyplaty na niby "kryzys" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeptany Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.skarzysko.vectranet.pl 02.09.09, 19:52 10 % to jest wersja optymistyczna !!! ale oni nie zabierają normy nam podnieśli o 10 % a za godziny za które była dopłata do 50% prawie nie istnieje !!! a jest 6.5 na godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 20:18 No to tak jak i unas.....nawet wentylatorow nie ma za to kamery zainstalowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.skarzysko.vectranet.pl 02.09.09, 20:56 Kamery tak wszędzie !! a palarnie macie ? bo tu chyba nigdy nie będzie. A przy monitorach komandosi na rowerach jak ktoś w kiblu zapali bo oczywiście czujki się włączają.Zamontowali bo tam się pożar zacznie !! ale tam gdzie się paliło to nie ma bo poco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:37 co z tego,ze kamery są,jak po kiblach i tak sie ru...ą.z tego co wiem to 3 zakład może poszczycić się obciagarami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:11 Za nadgodziny w tym burdelu jeszcze nikt nie dostał złamanego grosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Cersanit praca i zarobki IP: 78.8.136.* 04.09.09, 19:55 Moja teoria jest taka: Każdy zarabia tyle ile chce zarabiać. Jak komuś zaproponują 1200 netto i on się na to zgadza to oznacza że tyle chce zarabiać. Proste. Ja chcę zarabiać 5000 zł i jakby mi zaproponowali 1200 to bym się nie zgodził, ale są ludzie którzy się na tyle zgadzają - czyli tyle chcą zarabiać. Niech dalej tak czynią, ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 19:09 Witam. Zauważyłem, że w temacie wypowiadają się tylko pracownicy produkcji lub magazynu. Może ktoś z biura się wypowie? Z jakich ludzi składają się zespoły? Młodych, ambitnych? Dużo jest pracowników biurowych? Są jakieś przyjęcia do biur? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajek Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 13:34 slyszalem ze fajne dziwki sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 19:36 Czy na produkcji czy w biurze wszędzie te same problemy. Gruby rżnie aż miło po kasie. Każdy kto ma w planach przyjęcie do Cersanitu w Wałbrzychu - odradzam całkowicie!!!!! Chyba że komuś zdrowie nie jest miłe. Tam można dorobić się tylko garba. Atmosfera do dup...y nacisk psychiczny, dręczenie ludzi psychicznie, no i oczywiście krojenie z kasy. Niestety ale to jest najgorsze. Prawie nigdy nie płacą uczciwie zawsze coś kręcą aby wyszło po ich myśli. Ludzie wartościowi są lekceważeni a donosiciele i lizusy awansują, a ponadto na baaaardzo dużą skalę szerzy się znajomość (bardzo dobym przykładem jest Mizuła - wyniki mizerne, a mimo wszystko trzymają go jako kierownika od prawie 3 lat, albo Podobiński który ma w dupie wszystkich ludzi a za dobre słowo od grubego odgryzł by sobie nawet jajo. Taka jest prawda jeżeli jest ktoś kto uważa że przesadzam to niech się wypowie. Zadowoleni mogą być w tym burdelu tylko kierownicy i dyrektorzy bo kaska płynie. Nawet mistrzowie poddają się tej atmosferze - nie wszyscy ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.09, 20:13 Chcesz mieć problemy juz niebawem? Uwazasz ze nazwiskami mozesz rzucac tu na prawo i lewo? Radze sie uspokoic chyba ze chcesz miec problemy kolego. Duze problemy... Anonimowy nie jestes, choc wydaje ci sie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ibselektronics.pl 01.10.09, 20:46 To niech Ci kierowniczki się uspokoją to nikt ich nawet patykiem nie ruszy, ale taka jest prawda. Pewnie w domu se nie radzą i w pracy się wyładowują na produkcji, ale tak jest wszędzie. Ja pracuje we Faurecii i tam jest tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:28 Po pierwsze nie jestem żadnym twoim kolegą. Po drugie nie strasz bo nikogo nie obraziłem, ani nie wyzwałem, a po trzecie gdyby to nie była prawda to byś się "kolego" nie oburzył i nie próbował mnie zastraszyć. Hihi nawet wiem kim jesteś (podejrzewam że na 99 % się nie mylę) dlatego siedź sobie na swoim ciepłym stołeczku i daj się wypowiedzieć komuś komu i ty i tobie podobni zaleźliście za skórę i to porządnie. I jeszcze jedno skoro jest tak pięknie to dlaczego tak wiele osób wypowiada się na temat Wałbrzyskiego Cersanitu bardzo negatywnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.09, 00:23 Szacun kotlet :) Straszonko to na pozadku dziennym u ich,wyzysk, krojenie wszystko prawda.Nagrywam nowa fuche i bujam sie z tego obozu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:20 I masz rację kolego roki ja też się nie zastanawiam. Każdy musi dojrzeć do tej decyzji. Nawet kilku mistrzów myśli o tym samym także będzie się dobrze działo hehe. Minie kryzys sytuacja na rynku się poprawi jak się otworzą drzwi i okna to zostaną tylko uzależnieni od tego zakładu nieudacznicy, którzy w innych firmach nie odnaleźli by się gdyż są tak bardzo przesiąknięci złą atmosferą i złym podejściem do pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.09, 10:00 jak tam kierownik Komenda myje w końcu zęby ??? czy dalej mu jedzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:14 Eeee panie kolego akurat Kierownik Komenda jest najmniej szkodliwy społecznie wśród tego chamstwa, i nie powinieneś się człowieka czepiać. Natomiast o pozostałych osiołkach można by powiedzieć wiele ale niekoniecznie dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: Cersanit praca i zarobki IP: 77.255.179.* 25.11.09, 20:39 w kielcach lepiej to nie wygląda. Chamstwo i wyścig szczurów. Jakiś gość napisal że ma 10.000 po studiach. Nie wierzcie w to. Tak zarabiają "na stanowiskach" - czyli nieliczni. Normalnie w biurze jest 2.500 netto. Niby nieźle ale trzeba robić po 12 godzin, czasami dlużej... Jak wychodzisz punktualnie to dostajesz do zrozumienia, że pakujesz się w klopoty. Ale chętnych nie brak bo w kielcach nie ma pracy. Brak wyplacanych nadgodzin, nagród. O kursach czy szkoleniach można zapomnieć. Totalny drenaż i wyciskanie cytryny. Nie polecam firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rankos Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 05:43 I jak tam cos sie zmienilo bo mam oferte z UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rankosa Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.10, 10:08 ostatnio było ogłoszenie z up 20 ludzi na wózki widłowe i 40 ludzi na produkcje resztę sobie doczytaj z postu przed tobą w kielcach to samo, z tego co wiem to nikt tam się nie pcha przy zdrowych zmysłach chyba że lubi być kopany w dupę i wyzywany albo lubi mieć połowę wypłaty czyli 1000 zł bo reszta to premia która jest bez powodu zabierana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.10, 12:20 To poprawiło się, bo kopali w jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizol Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.10, 14:00 Tak na gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 15:34 daj sobie spokoj z cersanitem jezeli cchesz byc zdrowy psychicznie lepiej butelki zbierac pracowalem tam sami kable i lizusy byle mistrzowi lub kierownikowi jak naajglebiej w dupe wejsc a oni sie ciesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikowski Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.pool.ukrtel.net 02.06.10, 14:07 Pracowalismy i w Walbrzychu i Krasnymstawie - nie zaplacili nam za prace w ogole! bylem tam niewolnikiem? otrzymalem gipsowego buta! Teraz podal do sadu ukrainskiego /bom jestem z Ukrainy/ jeszcze do polskiego trzeba - poniewaz pracowalismy legalnie ale jak sie okazalo bez pieniedzy. W Ukrainskim Cersanicie tez ni placa duzo ok 200S/mies - to gowno a nie pieniadze!! Walczyc- do walki!!! Pikowski Witalij +380678982634 violpik@ukr.net Cersanit dobry u WC - dobrze srac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaakk Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 14:13 brawo brawo pogonić ten gnój stąd co chwile na pośredniaku ogłoszenie szukają frajerów za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.06.10, 00:17 prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos123434 Re: Cersanit praca i zarobki Poznan IP: *.icpnet.pl 07.06.10, 11:32 Witam. Powiedzcie czy wiecie jak kształtuja sie zarobki przedstawicieli handlowych konkretnie podstawa i premia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cersanit praca i zarobki Poznan IP: *.centertel.pl 10.08.10, 14:59 Czy ktos pracowal/pracuje na stanowisku operatora wozka widlowego w cersanicie? Jak zarobki i praca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Cersanit praca i zarobki Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 10:47 Odkąd menda Wójcik się pojawił coraz więcej dymu w Cersanicie. Już nie tylko pracownicy się zwalniają, ale i kierownicy np. D. Rydlicki. Wydaje mu się że wszystko umie ale tylko pierniczy robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vokulski Re: Cersanit praca i zarobki IP: 82.139.30.* 06.12.10, 21:36 wlasnie w Kielcach to samo srednio co miesiac 5 ogloszen do roznych dzialow? dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: Cersanit praca i zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 16:09 Czy ktoś może napisać jak opłacane są stanowiska biurowe? I dlaczego jak szukają kogoś do pracy na Dolny Śląsk to ogłoszenie jest z Kielc? Odpowiedz Link Zgłoś