Dodaj do ulubionych

nsk zarobki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 22:19
kpiny zarobilem 1500 brutto i do tego nadgodzziny masakra szukam roboty
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: nsk zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 23:18
      Czego się spodziewałeś? Nie wiedziałeś za ile pracujesz? Naprawdę Wam wszystkim tam pracującym współczuje, gdybym nie miał innej możliwości też bym tam pewnie robił.
    • Gość: ? Re: nsk zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 11:43
      A nie jestes czasem na okresie próbnym ?
    • Gość: bywalec Re: nsk zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 11:51
      To jest wlasnie wyzysk na strefie.
      • haba.baba Re: nsk zarobki 12.06.12, 12:33
        mam nadzieję że składki ZUS są odprowadzone,bo to jest też ważne na dzisiejszym rynku pracy!Wolałabym te 1500 i mieć składki opłacone.
        • Gość: gosc Re: nsk zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.12, 13:39
          Składki zus są ważne? Człowieku na jakim ty świecie żyjesz? Teraz robimy do 67 lat, a zapewne nieraz nam jeszcze podniosą wiek emerytalny, więc tych składek jak i emerytury na oczy nie zobaczymy.
          • Gość: fizol Re: nsk zarobki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.12, 14:59
            2160 na rękę to w jakim ty nsk robisz
            • Gość: Maniek Re: nsk zarobki IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 15:41
              Ja wziąłem teraz ponad 1900 na rękę co prawda z 3 sobotami, ale jako fizol z pod firmy jestem z tego zadowolony.
          • haba.baba Re: nsk zarobki 12.06.12, 16:07
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> Składki zus są ważne? Człowieku na jakim ty świecie żyjesz? -, więc tych składek j
            > ak i emerytury na oczy nie zobaczymy.

-no żyję w naszym kraju i tylko uczulam na co warto zwrócić czasami uwagę,bo myślisz o emeryturze,a pomyślałeś o tym że gdybyś zachorował nagle i byłbyś niezdolny do pracy -jakie chorobowe,a nie daj Boże z czego Ci rentę naliczą-co wówczas zrobisz?jak nie będziesz miał na podstawowe leczenie,bo jesteś młody ,pracodawcy rzucą trochę więcej kasy,ale sprawdz czy ZUS masz odprowadzony,bo pózniej pracodawca nie będzie Cię potrzebował i kto Ci będzie płacił-powodzenia życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka