Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      zaskoczony

zaskoczony

(8 wyników)
    • Na zewnątrz pada śnieg. Czy podobnie jak w ubiegłych latach zaskoczy siedlecki magistrat? Z drugiej strony szkoda że jutro nie odbywa się druga tura. Zakładam, że mimo śniegu mielibyśmy odśnieżone czarne jezdnie. Tak mi przyszło do głowy.
    • drogi dzisiaj były tragiczne, dużo śniegu! Dopiero o 17:30 widziałem pierwszy samochód odgarniający śnieg.
    • Zima 2009/2010 w porównaniu do poprzednich zim z ostatnich lat okazała się "ciekawa". Na tym forum wiele było narzekań na działalność PUK. Mamy rok wyborczy, wykorzystajmy to. Teraz to kandydaci do miana prezydenta i radnych chcą się nam podlizać, więc postawmy pytanie, czy uważają, że działania PUK w zimie 2009/2010 były wystarczające, a jeżeli nie to co oni zrobią, aby sytuacja się nie powtórzyła. Jesteście wszyscy wyborcami, macie głos. Wybierajcie więc tych co mają realny pomysł na ...
    • Jest styczeń a zima zaskakuje drogowców. Straszne!!!
    • Jak co roku:))
    • Uprzedzam temat, na pewno pojawi się w okolicach końca tygodnia :) Od razu też napiszę, że śnieg będzie znowu zalegał na naszych ulicach, a drogowcy będą mówić, że mają dwie pługopiaskarki i pięć pługów i robią co mogą :) Tymczasem miło popatrzeć, jak panowie na ul. Partyzantów nieudolnie próbują wbijać szpadle w zmarzniętą ziemię... Bo przecież inwestycji nie można było zrobić w wakacje - za mało ludzi by widziało!
    • Jestem mile zaskoczony Stokrotką 2 w Galerii S. Ładna aranżacja sklepu, a co ważniejsze - jakość produktów. To nie ten sam chłam, co przy Młynarskiej. Poza tzw. standardem spory wybór towarów dla bardziej wymagających klientów - egzotyczne przyprawy, składniki kuchni włoskiej, niezła lada serów twardych i pleśniowych. Jak na warunki siedleckie wyraźnie powyżej średniej. Ceny jakościowych towarów odpowiednie do ich wartości. Jeżeli się nie popsuje, to będzie zasłużenie zasługiwał na ...
    • To co siędzieje na ulicach nie mieści się w głowie. Śnieg i błoto. I jak tu jeździć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się