Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      zaskoczony

zaskoczony

(16 wyników)
    • I nie mówię tu o 30stopniowych upałach od paru dni. Musiałem zmienić adres swojej firmy. Robiłem to kiedyś w Polsce i zajęło mi to dwa dni latania po urzędach. Tu już dawno to powinienem zrobić, ale myslałem,że będą potrzebne jakieś Unique Taxpayer Reference numbers i inne tubylcze nipy, piny, puki, stuki i pipy. Więc wykopałem z otchłani przepasnych mojeej szuflady na Ważne Papierzyska swoją teczkę "papiery do firmy", rozłożyłem taktycznie na biurku, wziąłem telefon i zadzwoniłem. ...
    • Wczoraj musialem po poludniu wyruszyc z Warszawy do Trojmiasta. Troszke zal mi bylo kasy na hotel, wiec podjalem decyzje o powrocie w nocy, po zaledwie polgodzinnym spacerze nad morze. Mozna wiec powiedziec, ze trase Wwa-Gdynia-Wwa pokonalem jednym ciegiem. I wiecie co - to auto nie meczy. Fakt, droga byla raczej pusta, ale jednak spedzilem za kolkiem prawie 12 godzin z niewielkimi przerwami.
    • Miałem okazję pojeździć aktualnym modelem Clio 1.4 16V. Ponieważ kilka lat wcześniej miałem styczność z poprzednią wersją z tym silnikiem, zrobiłem małe konsumenckie porównanie. Zdumiały mnie dwie rzeczy. Przede wszystkim jest to teraz większy i całkiem wygodny samochód. Jest też bardziej stabilny (rozmiar felgi zwiększył się o 2 cale) i można odnieść ogólne wrażenie, że dokonał się krok o jedną klasę w zwyż. Wiadomo, auta puchną, ale sypnięto też dodatkami do standardu. Jednocześnie pali mni...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13265287 :DDD
    • Laguną III. Bardzo ładna stylistyka, zwłaszcza wersji coupe.Gdyby założyć z przodu nerkę BMW, mogłoby udawać nowego Bawarczyka.Ten tył coupe bardzo przypomina roadstera Z1. automotorundsport.de/d/86017
    • katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8818635,Autostrada_A1_zostanie_otwarta_tylko_w_polowie.html Zima zaskoczyła malowaczy pasów i otworzą pół odcinka do Żor (gdzie mieszkam), zamiast cały do Jastrzębia-Zdroju (gdzie tworzę ;) Za to pan Komorowski chyba przyjedzie, choć budował przecież L. Kaczyński:) Nie żebym miał autobaną po drodze do pracy ale zawsze to miło rozbujać czasem Lanosa do magicznych 160km/h, gdzie włącza się widzenie tunelowe i zmienia sie geometria wycieraczek.. Odcinek ...
    • mam sponsora na jakis taki tani wynalazek .. jak ktos cos ma jezdzacego lub cos wie to czyms co sie jeszcze nie rozpada to poprosze o pw ;)
    • JAki
    • Dla mnie to czyste skurwysyństwo ale jak ktoś chce, to może poczytać podpisy. PiS to takie rzadkie gówno, ze wylewa się juz wszędzie, przecieka każdą szparą, tego się nie da opanować. [b][/b] - Żaden inny polityk nie cieszył się takim oddaniem obywateli, jak profesor Lech Kaczyński. - Według opinii znacznej części polskiego społeczeństwa, profesor Lech Kaczyński był najwybitniejszym polskim politykiem po II wojnie światowej. - Rosjanie zniszczyli wrak samolotu, który rozbił się po...
    • Jade sobie warszawska Wislostrada od strony Cytadeli w kierunku Trasy Torunskiej. Przed wjazdem na Trase widze drogowskaz z niepokojaco duza liczba napisow. Przyjrzalem sie mu wiec i jakiez bylo moje zaskoczenie, gdy okazalo sie, ze jedno z miejsc, w ktore drogowskaz kierowal, nazywalo sie OBWODNICA. Hm... Mieszkam w stolicy od urodzenia i zawsze zylem w przekonaniu, ze Warszawa obwodnicy nie ma...
    • Widziałem dzisiaj coś takiego, wygląda zgrabnie, byłem zaskoczony że klokotało tam pod maską... tinyurl.com/ysh6qo obejrzałem cennik i zastanawiam się jak trzeba być zdesperowanym, by za to coś zapłacić 120k PLNów? cadillac to GM, to i pewnie technika opla tam chyba drzemie? silnik diesla made by FIAT?
    • 10 cm sniegu zobaczylem po przebudzeniu i caly czas sypie, pierwsza czynnosc dzisiaj to zmiana kol na zimowe. Drogi oczywiscie sliskie i pokryte snieznym blotem.
    • Choc moze to zainteresowac rowniez tuningowcow... Pare dni temu zauwazylem, ze w moim toczydelku spadly wolne oborty do poziomu niebezpiecznie niskiego - czasem dochodzilo nawet (szczegolnie na nie do konca rozgrzanym silniku) do zgasniecia, do tego silnik pracowal "siakos inaczej" (na sluch). Oczywiscie pierwsze podejrzenie padlo na paliwo - ale po tankowaniu nic sie nie zmienilo. Swiece, filtry - wszystko nowe. Niedawno mialem przeglad instalacji i przy okazji regulacje - wiec te...
    • Zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=87598157
    • Pogoda mi sie udała jak ślepej kurze ziarno :) Przepraszam Warszawiaków, że nie miałem czasu na spotkanie, ale tylko zahaczyłem o Okęcie i zaraz wracałem do Krakowa, w dodatku nie wracałem sam i stąd brak z mojej strony propozycji spotkania. Teraz parę "kwaitków" z drogi: - Siewierz jak zwykle rozkopany. Zresztą na gierkówce kilkanaście robót drogowych, raptem 2 lub 3 zjazdy dobrze oznakowane. W paru miejscach były mrugające lampy pokazujące kierunejk zjazdu, tyle że były na jednym pasie, a...
    • Musiałem przejechać się dzisiaj ulicą Ostrobramską w Warszawie w stronę Wawra. Rejon dotknięty -przez kataklizm nazywający się budową Trasy Siekierkowskiej. Ulica jest zwężona z 3 do 2 pasów, znaki poustawiane. Tylko dlaczego znaki informują o zwężeniu (i końcu pasa po lewej stronie), a kończy się prawy? Wprowadza to lekkie (czyli sporawy korek poza godzinami szczytu) zamieszanie, a winnego oczywiście nie ma. Chyba rozumiem, na stanie był znak: "Uwaga, zwężenie z lewej strony". A że zwężenie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się